Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun ki menum
toplam 1350 kalori
sabah
2 kase yogurt corbası
ara
1 muz
ogle
1 kase sehriye corbası
haslanmıs tavuk gogsu
ara
helva
aksam
yogurtlu havuc salatası

su 2.5 lt
spor
leslie 2 mile
jillian level 2
tiffany 10 dk
ceza 1050 ip atlama
toplam spor 90 dk
oyyy spora bak ya bunu yapsam ölürüm ben annesiz kalırsın

canım kilon fazla ve sen azimli gorunuyosun o yuzden seni takım ici ceza listesine de ekledim :) menun gayet iyi aksam ki ekmek dısında yarın sabah ilk cezanı yazarım artık :KK66: spor icin de yeni baslayacaksan leslie 2 mile le baslamanı oneririm birde burada gunluk ceza ip atlamaları yaparsın sonra arttırırsın spor konusunda her turlu yardımcı olabilirim, leslie videoları internette mevcut tatlım :KK66:
aferim iyi halt ettin, yaz menunu hemen ve agzını kapalı tut :KK62:

kacamak yapma o zman anne, kacamak yapıyosan da cezanı cekeceksin, bugun ki menun nerde bakiim:KK62:
cok gecmis olsun canım :KK43: ben genelde hergun burdayım sabah aksam :KK66: sen yeter ki katılım sagla, katılım saglarsan motivasyonun yuksek olur ve bir cırpıda kurtulursun gonlundeki kiloya kavusursun :KK68:

yarın ip alınca atlasam da bu akşam 2 mile leslie yapsam. hazır eşim işte şuan leslie yapıyım..
yarın ip atlayacağımı komşuya söyleyeyim bari arkamdan saydırmasın .. :KK47::KK47:
dile kolay tepesinde 90 kilo zıp zıp zıplıycak :-)

yarın ip alınca atlasam da bu akşam 2 mile leslie yapsam. hazır eşim işte şuan leslie yapıyım..
yarın ip atlayacağımı komşuya söyleyeyim bari arkamdan saydırmasın .. :KK47::KK47:
dile kolay tepesinde 90 kilo zıp zıp zıplıycak :-)
tamam canım sıkıntı degil sporunu yapınca yaz mutlaka eksini artı yaparım bugun ki menun icin, zaten sistem soyle bugun ki menunun cezasını yarın yazıyorum ;)

abovvv onlaradamı ceza oluyo ne bilim yürüyüş yaptım ya
ya tabi ye ye ona da mı ceza oluyo ;)

hanımlaaar bugun pazartesi, tartılar ne alemde? ahromeo ahromeo @helesekesete @ada81 yeni gelen hanımlar gunde en az 5 mesaj yazmanız gerekiyor nerelerdesiniz?? @muska77 bitanem gel artık :KK66: @ermus canım hic gorunmuyosun bi mazeretin var mı ben mi kacırdım mazeretini?

hanımlar lutfen takım kurallarına uyalım bu hafta bi silkinip toparlanalım lutfen, herkes katılımını saglasın duzenli sekilde!!!
Ben diyetteyim bugün tartıldım daha vermemişim sanirim elektronik değildi baskül ayağımda bot ve kahvaltıyla 56.500 düm . Diyete devam .Sabah kahvaltida beyaz peynir zeytin ve bir dilim kepekli ekmek cay ictim oglende yayla corbasi suanda yayla corbasi ile az miktarda bulgur yiyorum

2 mile bitti ama bende bittim :KK57::KK57:
ilk gün diye bu kadar zorlamıştır umarım beni bu 2 mile :KK17::KK17:
yarın bakalım nasıl olucak nefesim daraldı resmen ..izlerken kolay görünüyo ama dile kolay kaç dk ..
vallaa tebrik ederim devamlı spor yapanları ayrı bir saygım arttı :-):-)

Back
X