- 28 Ekim 2012
- 507
- 528
- 103
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.021
yurtta kalıyorum tartı yokKeşke evden çıkmadan tartılsaydın bugün.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yurtta kalıyorum tartı yokKeşke evden çıkmadan tartılsaydın bugün.
Korkma.. İçini ferah tut..Bilmiyorum sagligim çok kötü bozuldu o tatilden sonra üstelik kilo alma verme falanda yok alerjiler çıktı sadece ama şimdi de herkes kilo almisin diyor ama aynı kilodayim yüzüm gözüm sis içinde anlamadım kendimden korkmaya basladim
Tatlım bırak sporu falan ya kafana takacak şeymi bulamadın..Muskam sağolasın ilgin için sporu falanda bıraktım kalbime iyi gelmiyor yururum ancak
Anladım canım o zaman hep aynı giysilerle tartıl..yurtta kalıyorum tartı yok![]()
Canım bir tartı alma imkanın yok mu??ben okulda olduğum icin suan yazamiyorum dün labaratuvardaki tartida kiyafetlerim ve kahvaltimla 55.5 kilo ciktim
kızlar listeyi ekledim, @nesrinbd_mndc
ahromeo @helesekesete sizi listeye ben ekliycem @deryalimm07 canım sende bildiriminle beraber hedef kilonu yazarsan seni ekleriz listeye, listede adı olan arkadaslar direk kendilerini eklesinler bol kilo vermeli bi cuma diliyorum
![]()
taşımak sıkıntı olur diye almamıştım .Eczane var yurdun yakininda ama kahvalti yapmadan cikmadigim icin ac karnina tartilamiyorum o zaman .aliyim tarti mecbur o zamanCanım bir tartı alma imkanın yok mu??
oyyy sevinmezmiyim yerim ben onuuukaptanım bu betus cok fena yaaaa valla bak beni bana ispiyonluyo
yok kız ne torunu :)))))
kırıciiiiim butun rekorları alt ust ediciiiiiiim
aman onun kucagına yarın versem torunu sevecek sen bakma onaben 2017 de falan dusunuyorum cocugu
ne güzel ya tebriklerKizlar sabahin korunde uyandim kilomu bildirmek icin 1.9 kilo verdim cok sukur simdiebrusonmez @kollontai gelsin bakalim kilolariniz:) saka bi tarafa ins herkesin bol bol eksi gorecegi bi cuma olur ins
![]()
geçmiş olsunnSağol canım ben alıştım artık..
Hava yağmurlu olunca piyango vuruyor bana..
Romatizma varda..
Tesekkur ederim canim darisi herkesin basina:) onerilerinizle kurtuluyorum fazlaliklarimdan:)Çok geçmiş olsun canım..
Waaauwww helal kız sana...
![]()
Tesekkur edrim teyzecim:) darisi seninde basina insne güzel ya tebrikler
Cok gecmis olsun tatlimEveeet...
Pazartesi 70,1
Dün 69,8
Bugün 70,8
Ama bu kilo değil..
Sabah uyandığımda sol kolum omuzdan parmak uçlarıma kadar şişti..
Saatimi nasıl çıkardığımı bilemedim o derece sıkmış ki bilezik saatlerdendi..
Allahtan yatarken yüzüklerimi çıkarmıştım..
Ve şükrediyorum allaha sadece şiş ağrı yok..
Eveeet...
Pazartesi 70,1
Dün 69,8
Bugün 70,8
Ama bu kilo değil..
Sabah uyandığımda sol kolum omuzdan parmak uçlarıma kadar şişti..
Saatimi nasıl çıkardığımı bilemedim o derece sıkmış ki bilezik saatlerdendi..
Allahtan yatarken yüzüklerimi çıkarmıştım..
Ve şükrediyorum allaha sadece şiş ağrı yok..
Kızlar Günaydın
Kilom sabit 60 beni gören herkes sana ne oldu diyor elim yüzüm hep sis eşim endişe etti doktora gidelim diyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum bişey var ama ne bilmiyorum. Kaptanım @toplight mumkunse izin istiyorum eğer izne ayrilirsam kaç hafta giremem?
Cok gecmis olsun canim biseylere alerjin vardi galiba sakin aksatma hemen doktora gitBilmiyorum sagligim çok kötü bozuldu o tatilden sonra üstelik kilo alma verme falanda yok alerjiler çıktı sadece ama şimdi de herkes kilo almisin diyor ama aynı kilodayim yüzüm gözüm sis içinde anlamadım kendimden korkmaya basladim
IAyyy ins bide ben birinciligi tatsam bireyseldeVayyy vaayyy vaayyy
Kız neyapmışsın uçmuşsun.
Derece kapıdaa