Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bilmiyorum sagligim çok kötü bozuldu o tatilden sonra üstelik kilo alma verme falanda yok alerjiler çıktı sadece ama şimdi de herkes kilo almisin diyor ama aynı kilodayim yüzüm gözüm sis içinde anlamadım kendimden korkmaya basladim
Korkma.. İçini ferah tut..
Ama ihmalde etme git doktora..
Kilo almışsın diyenleride sallama..
Anca konuşurlar. Şiş insan hemen belli olur onlarınki moral bozmak.

Gunaydin herkese .

Regli olamadim yine acayip siskinligim var ona ragmen tarti -200 gisterdi yani 75.300 ciktim regli olsaydim belki daha cok farkederdi...beni listeye almayabilirsiniz...daha sonra listeye gireyim...

5.TAKIM 452.ETAP***

dysania(60/60/ sabit)
kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5

ermus (61,1/)bildirimde bulunmadı
ilkay80 (85.6
ycfa (63.1/61.2/1.9/% 3.01)

5. Takım Ortalaması:
ameliaa 71.5

ada81 75.5 /75,3/0,2
btlbetul 67.6
askmaskm 55,5
d_mndc 89,5
muska77 70,8

Eveeet...
Pazartesi 70,1
Dün 69,8
Bugün 70,8
Ama bu kilo değil..
Sabah uyandığımda sol kolum omuzdan parmak uçlarıma kadar şişti..
Saatimi nasıl çıkardığımı bilemedim o derece sıkmış ki bilezik saatlerdendi..
Allahtan yatarken yüzüklerimi çıkarmıştım..
Ve şükrediyorum allaha sadece şiş ağrı yok..
Cok gecmis olsun tatlim

Eveeet...
Pazartesi 70,1
Dün 69,8
Bugün 70,8
Ama bu kilo değil..
Sabah uyandığımda sol kolum omuzdan parmak uçlarıma kadar şişti..
Saatimi nasıl çıkardığımı bilemedim o derece sıkmış ki bilezik saatlerdendi..
Allahtan yatarken yüzüklerimi çıkarmıştım..
Ve şükrediyorum allaha sadece şiş ağrı yok..

yatarken yüzüğün bileziğin varsa o tarz şeyleri takma canım ..:KK43: annemde de bu tarz şişlikler oluyor malesef.
neredeyse yüzüğü parmağını kangren yapıyordu ertesi sabah apar topar hastaneye gittik..

Kızlar Günaydın
Kilom sabit 60 beni gören herkes sana ne oldu diyor elim yüzüm hep sis eşim endişe etti doktora gidelim diyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum bişey var ama ne bilmiyorum. Kaptanım @toplight mumkunse izin istiyorum eğer izne ayrilirsam kaç hafta giremem?

canım çok geçmiş olsun ihmal etme muhakkak dr. git. umarım hayırlı haberlerle dönersin aramıza

Bilmiyorum sagligim çok kötü bozuldu o tatilden sonra üstelik kilo alma verme falanda yok alerjiler çıktı sadece ama şimdi de herkes kilo almisin diyor ama aynı kilodayim yüzüm gözüm sis içinde anlamadım kendimden korkmaya basladim
Cok gecmis olsun canim biseylere alerjin vardi galiba sakin aksatma hemen doktora git

günaydın güzel kadınlar.. sabah karışım çaynı yaz diye kızdı kuzum. aslında 1 hafta deneyip yazayım demiştim faydası olursa deneyin diye ama yazayım farkediyo sanırım. içindekileri yazayım eşit miktarda kavanoza karıştırıp sıcak suda 5 dk demleniyo sadece sabahları ac karna içiliyo. içindekiler
papatya
funda
sinameki
kuşburnu
melisa
yalnız kuşburnu bi kaç tane ve suya konmadan parçalayın bıçakla

Back
X