Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dinlemez şirinem dinlemeeeez...
Boşa yorma parmacıklarını..

Afferim sanaaaaaaa :KK34:

5. takımın şirin kaptan yardımcısı :KK15:
vallahi dinlemiyo yaaaa :( sen hep şirine diyodun bende öyle yazayım dedim :oops:
Eveeet...
Pazartesi 70,1
Dün 69,8
Bugün 70,8
Ama bu kilo değil..
Sabah uyandığımda sol kolum omuzdan parmak uçlarıma kadar şişti..
Saatimi nasıl çıkardığımı bilemedim o derece sıkmış ki bilezik saatlerdendi..
Allahtan yatarken yüzüklerimi çıkarmıştım..
Ve şükrediyorum allaha sadece şiş ağrı yok..
gecmisbolsun muskam, agrı olmamasına sevindim tatlım

Kızlar Günaydın
Kilom sabit 60 beni gören herkes sana ne oldu diyor elim yüzüm hep sis eşim endişe etti doktora gidelim diyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum bişey var ama ne bilmiyorum. Kaptanım toplight toplight mumkunse izin istiyorum eğer izne ayrilirsam kaç hafta giremem?
Hayırdır inşallah canm. Allah şifa versin.

Tesekkur ederim hayatım.
Cok gecmis olsun tatlim
Sağol tatlım.
yatarken yüzüğün bileziğin varsa o tarz şeyleri takma canım ..:KK43: annemde de bu tarz şişlikler oluyor malesef.
neredeyse yüzüğü parmağını kangren yapıyordu ertesi sabah apar topar hastaneye gittik..

canım çok geçmiş olsun ihmal etme muhakkak dr. git. umarım hayırlı haberlerle dönersin aramıza
Yok tedbirliyim o konuda. Saate şaşırdım ama baya boldu bilezik gibi.
günaydın güzel kadınlar.. sabah karışım çaynı yaz diye kızdı kuzum. aslında 1 hafta deneyip yazayım demiştim faydası olursa deneyin diye ama yazayım farkediyo sanırım. içindekileri yazayım eşit miktarda kavanoza karıştırıp sıcak suda 5 dk demleniyo sadece sabahları ac karna içiliyo. içindekiler
papatya
funda
sinameki
kuşburnu
melisa
yalnız kuşburnu bi kaç tane ve suya konmadan parçalayın bıçakla
Not ettim kenara. Sağol.
bu arada kilom 62,3 valla farketmiş bende şaşırdım hadi hayırlısı. 63 kiloydum çünkü aynı tartıda aynı kıyafetle tartıldım kuzum
Tebrikler valla. Çok iyi.
vallahi dinlemiyo yaaaa :KK43: sen hep şirine diyodun bende öyle yazayım dedim :oops:
gecmisbolsun muskam, agrı olmamasına sevindim tatlım
Yok ağrı canım şükür.
Şirinemsinde ondan öyle diyom.
Kilon ne durumda?

günaydınlarrrr
kollontai kollontai tatlım listeyi hazırlamışsın eline sağlık

Kizlar sabahin korunde uyandim kilomu bildirmek icin 1.9 kilo verdim cok sukur simdi ebrusonmez ebrusonmez kollontai kollontai gelsin bakalim kilolariniz:) saka bi tarafa ins herkesin bol bol eksi gorecegi bi cuma olur ins:KK66:
maşallah tatlımmmm
Eveeet...
Pazartesi 70,1
Dün 69,8
Bugün 70,8
Ama bu kilo değil..
Sabah uyandığımda sol kolum omuzdan parmak uçlarıma kadar şişti..
Saatimi nasıl çıkardığımı bilemedim o derece sıkmış ki bilezik saatlerdendi..
Allahtan yatarken yüzüklerimi çıkarmıştım..
Ve şükrediyorum allaha sadece şiş ağrı yok..
canım dikkat et kendine ne olur yaaa bu dönemde ekmek yememeye çalış o da şişiriyor seni dimi
Kızlar Günaydın
Kilom sabit 60 beni gören herkes sana ne oldu diyor elim yüzüm hep sis eşim endişe etti doktora gidelim diyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum bişey var ama ne bilmiyorum. Kaptanım toplight toplight mumkunse izin istiyorum eğer izne ayrilirsam kaç hafta giremem?
canım tamam seni izne ayırıyorum ama bizi ihmal etme en az 3 hafta giremiyorsun listeye 4. hafta giriyorsun
Muskam sağolasın ilgin için sporu falanda bıraktım kalbime iyi gelmiyor yururum ancak
canım sağlık herşeyden daha önemli unutma tatlım

5.TAKIM 452.ETAP***

dysania(60) sabitizne ayrılmak istiyor
kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5/60,9/0,6/%0,98)

ermus (61,1/)bildirimde bulunmadı
ilkay80 (85.6
ycfa (63.1/61.2/1.9/% 3.01)

5. Takım Ortalaması:
ameliaa 71.5

ada81 75.5 /75,3/0,2
btlbetul 67.6
askmaskm 55,5
d_mndc 89,5
muska77 70,8

kızlar ermus tan hiç ses yok açıkcası ne olduğunu yazmadı öğretmendi tatile çıktı desek tatil de bitti ama geri dönüşte yapmadı takım üyeleri ve kaptan yardımcıları ben diskalifiye düşünüyorum ama siz neler dersiniz ? hiç sebebsiz en son mesajında kv deyim demiş başka bişey yok takımın diğer üyelerine karşı sorumluluğu olması lazım insanın biraz diye düşünüyorum

5.TAKIM 452.ETAP***

dysania(60/60/ sabit)
kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5/60,9/0.6/%0.975)

ilkay80 (85.6

5. Takım Ortalaması:
ameliaa 71.5

ada81 75.5 /75,3/0,2
btlbetul 67.6
askmaskm 55,5
d_mndc 89,5
muska77 70,8

5.TAKIM 452.ETAP***

dysania(60) sabitizne ayrılmak istiyor
kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5/60,9/0,6/%0,98)

ilkay80 (85.6

5. Takım Ortalaması:
ameliaa 71.5

ada81 75.5 /75,3/0,2
btlbetul 67.6
askmaskm 55,5
d_mndc 89,5
muska77 70,8
Ben yazana kadar sen eklemişsin kaptanım.Teşekkür ederim

***5.TAKIM 452.ETAP***

dysania(60) sabit izne ayrılmak istiyor
kollontai (58,9) sabit
ebrusonmez (61.5/60.9/0.6/%0.98)

ilkay80 (85.6

5. Takım Ortalaması:
ameliaa 71.5

ada81 75.5 /75,3/0,2
btlbetul 67.6
askmaskm baslangıc tarihi 5 şubat baslangıc kilosu 56.5 guncel kilo 55.5 hedef kilo 50
d_mndc baslangıc tarihi 8 subat baslangıc kilo 90.6 guncel kilo 89.5 hedef kilo 70
muska77 70,8

kızlar ermus tan hiç ses yok açıkcası ne olduğunu yazmadı öğretmendi tatile çıktı desek tatil de bitti ama geri dönüşte yapmadı takım üyeleri ve kaptan yardımcıları ben diskalifiye düşünüyorum ama siz neler dersiniz ? hiç sebebsiz en son mesajında kv deyim demiş başka bişey yok takımın diğer üyelerine karşı sorumluluğu olması lazım insanın biraz diye düşünüyorum
Siz nasılsınız kaptanım.
Duzeldinizmi biraz?

kaptanım diskalifiye fikrine ben katılıyorum, bence de haksızlık oluyor cunku, herkes kurallara uymalı, bi mazereti varsa da bildirmesi gerekiyordu

Back
X