Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam ikiser rakibeleri olsun o zaman :KK49: yeni gelen arkadasların menulerini sporlarını duzenli yapmalarını saglarlar, iki yeni arkadası rakibe yaparsak zorlanabilirler diye şeeettim, istemezlerse zaten iptal ederiz :KK14:
Hee onu dusunemedim. Akıllı şirinim benim.
olur tatlım zaten hafta sonu cezalarını toplam olarak pazartesi yazıcam, pazartesi cok gec olmadan yazarsan sevinirim :)
Sen uyanmadan yazmış olurum tatlım.

Rakibe Listesi

1. kollontai kollontai & muska77 muska77
2. ebrusonmez ebrusonmez & ycfa ycfa
3. d_mndc d_mndc & btlbetul btlbetul
4. @ada81 & toplight toplight

rakibeler birbirlerinin menuleriyle sporlarıyla takibibi yapar, motive eder artıkın, rakibe yazmadıklarım var, isteyenler soylesin eslesme yaparız
:KK66:

btlbetul btlbetul cüm sevgili rakibem hadi bakalım sen benden deneyimlisin fikirlerini bekliyorum tatlım :KK66:

9-10-11 subat toplam cezalar
kollontai kollontai 650
@sera59 100
ebrusonmez ebrusonmez 100
ycfa ycfa 50
d_mndc d_mndc 100

ay en heyecanla beklediğim ceza :KK66: yaptım bileee:KK6:

Bende katılıyorum.
Seval ne oldu peki?
seval buhar oldu gitti ona haftaya izne ayrılacağım dediği zaman bu hafta ayırma dedi bi sonraki hafta da bildirim bile yapmadı bir sürü şey yazdım mazeretini belirt diye sadece özür dilerim kaptanım dedi ve gitti anlamadım ne oldu izinli yazdık onu
sen cok yasa kaptanım :) ben bir de yeni gelen arkadasların gunde 5 mesaj kuralına ozellikle uyması gerektigini dusunuyorum cunku sadece menu ve kilo bildirip gidince motivasyon ve disiplin saglamak mumkun degil, birde herkes yogun hepimizin isi var ama burayı aksatmıyoruz, hastalık sehir dısı ya da onemli bi durum yoksa mazeretler de kabul edilmemeli, candy nin yaptıgı mazeret degildi mesela, keyfim yok kitap okuyorum dedi bu mazerete kabul edilmemeli bence
bence de tamam kitap okuyorsun ama takımdaysan sorumluluğunu da bilmen gerekiyor çok güzel kilo verenler varken onları sabote ediyor
tamam ikiser rakibeleri olsun o zaman :KK49: yeni gelen arkadasların menulerini sporlarını duzenli yapmalarını saglarlar, iki yeni arkadası rakibe yaparsak zorlanabilirler diye şeeettim, istemezlerse zaten iptal ederiz :KK14:
farketmez tatlım benim için ada da olur takip ederim ben
btlbetul btlbetul cüm sevgili rakibem hadi bakalım sen benden deneyimlisin fikirlerini bekliyorum tatlım :KK66:

ay en heyecanla beklediğim ceza :KK66: yaptım bileee:KK6:
işte bana böyle üyeler gelsin yaaa heyecanla ceza bekleyip hemen yapan üyeye can kurban
kollontai kollontai candy izinlimi ayrıldımi?
izne ayrıldı ama döneceğini sanmıyorum keşke kilo verip dönse beni utandırsa ama en büyük zararı kendisine yapıyor ilerde onun hatasını çok cekecek sen takıma 90 larda geldin o 118 falandı heralde o ancak 7-8 kg verdi sen 20 kg ama ne oldu senin sağlığın düzeldi keyfin yerine geldi kendine güvenin arttı

Back
X