Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

varım beeee, kim tutar bizi :KK50:ya saka bi yana da 57.9 gormek istiyorum gercekten ben hic 57 gormedim en son lisedeydim heralde:KK48:
Eee başlayalım ozaman ;)
seval buhar oldu gitti ona haftaya izne ayrılacağım dediği zaman bu hafta ayırma dedi bi sonraki hafta da bildirim bile yapmadı bir sürü şey yazdım mazeretini belirt diye sadece özür dilerim kaptanım dedi ve gitti anlamadım ne oldu izinli yazdık onu

bence de tamam kitap okuyorsun ama takımdaysan sorumluluğunu da bilmen gerekiyor çok güzel kilo verenler varken onları sabote ediyor

farketmez tatlım benim için ada da olur takip ederim ben

işte bana böyle üyeler gelsin yaaa heyecanla ceza bekleyip hemen yapan üyeye can kurban

izne ayrıldı ama döneceğini sanmıyorum keşke kilo verip dönse beni utandırsa ama en büyük zararı kendisine yapıyor ilerde onun hatasını çok cekecek sen takıma 90 larda geldin o 118 falandı heralde o ancak 7-8 kg verdi sen 20 kg ama ne oldu senin sağlığın düzeldi keyfin yerine geldi kendine güvenin arttı
Bende döneceğini sanmıyorum.
Sanırım diyetten sıkıldı o.
Takıma gırelı ben 27-28 falan verdim galiba onun 89lari girmesi lazımdı normalde.

valla çok kolay bir rakip oldum :)) 2 haftadır oynamıyo kilom :))
Nerdesin sen kaçak?

***5.TAKIM 452.ETAP***

dysania(60) sabit izne ayrılmak istiyor
kollontai (58,9) sabit
ebrusonmez (61.5/60.9/0.6/%0.98)

ermus (61,1/)bildirimde bulunmadı
ilkay80 (85.6
ycfa (63.1/61.2/1.9/% 3.01)

5. Takım Ortalaması:
ameliaa 71.5

ada81 75.5 /75,3/0,2
btlbetul 67.6/67,2/0,4
askmaskm baslangıc tarihi 5 şubat baslangıc kilosu 56.5 guncel kilo 55.5 hedef kilo 50
d_mndc baslangıc tarihi 8 subat baslangıc kilo 90.6 guncel kilo 89.5 hedef kilo 70
muska77 70,8

merhaba arkadaşlar..ancak vakit bulabildim..
aslaında bildirim yapılacakmı bilmiyorum..ben yinede yazayım..
pazartesi başlangıç:83
bugün 81.9 fena diil aslında dimi..

1,1 kg vermiş iyimi diyo yaaa kız sopaynan kovalarım seni iki haftadır sabitim :) mükemmel vermişsin tebrikler....

seval buhar oldu gitti ona haftaya izne ayrılacağım dediği zaman bu hafta ayırma dedi bi sonraki hafta da bildirim bile yapmadı bir sürü şey yazdım mazeretini belirt diye sadece özür dilerim kaptanım dedi ve gitti anlamadım ne oldu izinli yazdık onu

bence de tamam kitap okuyorsun ama takımdaysan sorumluluğunu da bilmen gerekiyor çok güzel kilo verenler varken onları sabote ediyor

farketmez tatlım benim için ada da olur takip ederim ben

işte bana böyle üyeler gelsin yaaa heyecanla ceza bekleyip hemen yapan üyeye can kurban

izne ayrıldı ama döneceğini sanmıyorum keşke kilo verip dönse beni utandırsa ama en büyük zararı kendisine yapıyor ilerde onun hatasını çok cekecek sen takıma 90 larda geldin o 118 falandı heralde o ancak 7-8 kg verdi sen 20 kg ama ne oldu senin sağlığın düzeldi keyfin yerine geldi kendine güvenin arttı
kaptanım seval cok rahat ve cok fazla kilo verebilirdi, ama surekli kacamak yapıyordu, umarım bi saglık sorunu yasamaz, bende kitap okuyorum ders calısıyorum birsuru saglık sorunum oldu ki hala ameliyat ihtimali kapıda bekliyo ama hep buradaydım ;) ada sana emanet ;)

sende spor yapma demeye başladın şaşırtıyorsun beni :)))
kız 3 gun ara ver diyorum ne laf anlamaz seysin sen beee :)

kaptanım seval cok rahat ve cok fazla kilo verebilirdi, ama surekli kacamak yapıyordu, umarım bi saglık sorunu yasamaz, bende kitap okuyorum ders calısıyorum birsuru saglık sorunum oldu ki hala ameliyat ihtimali kapıda bekliyo ama hep buradaydım :KK66: ada sana emanet :KK66:

kız 3 gun ara ver diyorum ne laf anlamaz seysin sen beee :)

3 gün ara verirsem daha da yapmam haaa ben tanıyom kendimi.... malak gibi yatarım...

yok yok ben çözdüm olayı uyku düzeninden bu takılma... uyuyamıyorum gece 2 -3 kalkıyorum manyaklar gibi dolanıyorum evde :)

***5.TAKIM 452.ETAP***

dysania(60) sabit izne ayrılmak istiyor
kollontai (58,9) sabit
ebrusonmez (61.5/60.9/0.6/%0.98)

ermus (61,1/)bildirimde bulunmadı
ilkay80 (85.6
ycfa (63.1/61.2/1.9/% 3.01)

5. Takım Ortalaması:
ameliaa 71.5

ada81 75.5 /75,3/0,2
btlbetul 67.6/67,2/0,4
askmaskm baslangıc tarihi 5 şubat baslangıc kilosu 56.5 guncel kilo 55.5 hedef kilo 50
d_mndc baslangıc tarihi 8 subat baslangıc kilo 90.6 guncel kilo 89.5 hedef kilo 70
muska77 70,8

deryalimm07 baslangıc tarihi 9 subat baslangıc kilo 83 guncel kilo 81.9 hedef kilo 65

Back
X