- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.121
Durdugun kabahat!
Ben başladım bile.![]()
neye başladın kız ? nasıl başladın sen naparsan onu yapçam artık :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durdugun kabahat!
Ben başladım bile.![]()
canım benim hergun spor yapmak zaten zararlı haftada iki gun mutlaka bos gecmen lazım bari sadece yuruyus yap leslie 1 mile yeter!!! benim kilomun yanında yazan sabit yazısını okumadın herhal3 gün ara verirsem daha da yapmam haaa ben tanıyom kendimi.... malak gibi yatarım...
yok yok ben çözdüm olayı uyku düzeninden bu takılma... uyuyamıyorum gece 2 -3 kalkıyorum manyaklar gibi dolanıyorum evde :)
Heh heh tutuştu biri.anaaaam muskayı gecmem lazım bu hafta![]()
canım benim hergun spor yapmak zaten zararlı haftada iki gun mutlaka bos gecmen lazım bari sadece yuruyus yap leslie 1 mile yeter!!! benim kilomun yanında yazan sabit yazısını okumadın herhal![]()
Aksi ve inatcisin biliyon demi?
Erken yaslanacan![]()
Senin yaptığını yaptım ekmeği kestim.neye başladın kız ? nasıl başladın sen naparsan onu yapçam artık :))
Bisiklet çevir.kızlar squat hakkaten popomu yuvarlak yapmaya başladı bile....yani bildiğin sapık gibi evde sürekli aynadan totoma bakıyom :))) bacaklar işte kalın olmasa toto şekilli oluyo ama bacaklar şöyle ince olsa çok hoş olcak ... ama bacaklar kalın olmuyo öyle... bacakları inceltcek bir şeyler yapmam lazım.....
anaaaam muskayı gecmem lazım bu hafta![]()
Senin yaptığını yaptım ekmeği kestim.
Bisiklet çevir.
merhaba arkadaşlar..ancak vakit bulabildim..
aslaında bildirim yapılacakmı bilmiyorum..ben yinede yazayım..
pazartesi başlangıç:83
bugün 81.9 fena diil aslında dimi..
Mekanı cennet olsun.rahmetli anacımda böyle derdi :)) sonra inatta bir murattır derdi :) sonra derdi ki betül inatçıdır yapar o derdi :)))
Mekanı cennet olsun.
Haklıymisim keçi nolacak.![]()
yok canım..yeni başladım ya..ondan dolayı endişelendim..yeni başladığım için daha hızlı vermeyi umut ediyordum..1,1 kg vermiş iyimi diyo yaaa kız sopaynan kovalarım seni iki haftadır sabitim :) mükemmel vermişsin tebrikler....
Sevin tatlım hakkın.muska ben yanlış yweri alıntılamışım..kendi yazımı alıntılamışım..mutluluktan şaşırdım yaaa![]()
derya sen 3 hafta deneme süren var bir de diskalifiye olduğun içi,n diğer takım kaptanlarının onayı gerekiyor bütün kaptanlar ok derse 3. cuma listedesingerçektenmi çok mutlu oldum...
peki listeye ne zaman girerim..
Fena diilde ne kelime canim cok iyi cokmerhaba arkadaşlar..ancak vakit bulabildim..
aslaında bildirim yapılacakmı bilmiyorum..ben yinede yazayım..
pazartesi başlangıç:83
bugün 81.9 fena diil aslında dimi..
bende yapıyorummmHemen yapıyorummmm