Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 gün ara verirsem daha da yapmam haaa ben tanıyom kendimi.... malak gibi yatarım...

yok yok ben çözdüm olayı uyku düzeninden bu takılma... uyuyamıyorum gece 2 -3 kalkıyorum manyaklar gibi dolanıyorum evde :)
canım benim hergun spor yapmak zaten zararlı haftada iki gun mutlaka bos gecmen lazım bari sadece yuruyus yap leslie 1 mile yeter!!! benim kilomun yanında yazan sabit yazısını okumadın herhal ;)

kızlar squat hakkaten popomu yuvarlak yapmaya başladı bile....yani bildiğin sapık gibi evde sürekli aynadan totoma bakıyom :))) bacaklar işte kalın olmasa toto şekilli oluyo ama bacaklar şöyle ince olsa çok hoş olcak ... ama bacaklar kalın olmuyo öyle... bacakları inceltcek bir şeyler yapmam lazım.....

canım benim hergun spor yapmak zaten zararlı haftada iki gun mutlaka bos gecmen lazım bari sadece yuruyus yap leslie 1 mile yeter!!! benim kilomun yanında yazan sabit yazısını okumadın herhal :KK66:

oki bu gün squat ta yok zaten dinleneyim bari evi temizlicem zaten geleneksel haftasonu etkinliğim :)) bu sefer mutfağıda kırklamam lazım.... iş çok....

neye başladın kız ? nasıl başladın sen naparsan onu yapçam artık :))
Senin yaptığını yaptım ekmeği kestim.
kızlar squat hakkaten popomu yuvarlak yapmaya başladı bile....yani bildiğin sapık gibi evde sürekli aynadan totoma bakıyom :))) bacaklar işte kalın olmasa toto şekilli oluyo ama bacaklar şöyle ince olsa çok hoş olcak ... ama bacaklar kalın olmuyo öyle... bacakları inceltcek bir şeyler yapmam lazım.....
Bisiklet çevir.

1,1 kg vermiş iyimi diyo yaaa kız sopaynan kovalarım seni iki haftadır sabitim :) mükemmel vermişsin tebrikler....
yok canım..yeni başladım ya..ondan dolayı endişelendim..yeni başladığım için daha hızlı vermeyi umut ediyordum..
eğer bir kaç ayılık olsaydım iyi derdim de..neyse çok sevindim yorumlarınıza..daha bir motive oldum

***5.TAKIM 452.ETAP***

dysania(60) sabit izne ayrılmak istiyor
kollontai (58,9) sabit
ebrusonmez (61.5/60.9/0.6/%0.98)

ermus (61,1/)takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
ilkay80 (85.6) bildirimde bulunmadı
ycfa (63.1/61.2/1.9/% 3.01)

5. Takım Ortalaması:%0,665
ameliaa 71.5

ada81 75.5 /75,3/0,2
btlbetul 67.6/67,2/0,4
askmaskm baslangıc tarihi 5 şubat baslangıc kilosu 56.5 guncel kilo 55.5 hedef kilo 50
d_mndc baslangıc tarihi 8 subat baslangıc kilo 90.6 guncel kilo 89.5 hedef kilo 70
muska77 70,8
deryalimm07 baslangıc tarihi 9 subat baslangıc kilo 83 guncel kilo 81.9 hedef kilo 65

@ilkay80 bizden izin istedin sorun değil dedik ptesi diğer guruba mesajını atmışsın ama bizim gruba hiç girmedin kg bildirimi saat 12 ye kadar yapman lazımdı eğer bildirim yapacak olursan beni etiketle ki farkedip saat 8 e kadar düzelteyim eğer işlerim yoğun ben sana cebimi de verebilirim takımda kalmak istiyorsan ama kalmak istemiyorsan da diğer üyeleri sabote etme canım
E ermus tatlım izindeyim kv deyim dedin okullar açıldı ama senden hiç ses yok takım kurallarına uymadığın için diskalifiye ediliyorsun canım

Back
X