Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar squat hakkaten popomu yuvarlak yapmaya başladı bile....yani bildiğin sapık gibi evde sürekli aynadan totoma bakıyom :))) bacaklar işte kalın olmasa toto şekilli oluyo ama bacaklar şöyle ince olsa çok hoş olcak ... ama bacaklar kalın olmuyo öyle... bacakları inceltcek bir şeyler yapmam lazım.....
squat benim bacakalrımı 12 cm inceltti :) ama dogru yapman lazım, yoksa kalınlastırır, o yuzden ara ver diyorum onemli olan cok spor degil dogru spor ;)
Heh heh tutuştu biri.:KK48:
tutustum valla :(

toplight toplight kaptanim bugun annemin dogumgunu esimd3 surpriz yapalim istersen bugun gidelim kutlayalim dedi bizde bugun gitcez kaptanim simdi hszirlaniyorum ordada arada girmeye calisirim ama giremezsemde beni lutfen mazur gorun zaten cumaya geliriz kilo bildirimi falan yaparim onda sıkınti olmaz ins
canım mazeret bildirip haber verdikten sonra sorun değil ama biz haber vermeden gidenlere kızıyoruz mutlu yıllar annene,

kızlar öğleden önce okuldan aradılar büyük oğlum rahatsızlanmış onu okuldan alıp dr a götürdüm badmcikleri şişmiş eve geçiyorum şimdi görüşmek üzere

canım mazeret bildirip haber verdikten sonra sorun değil ama biz haber vermeden gidenlere kızıyoruz mutlu yıllar annene,

kızlar öğleden önce okuldan aradılar büyük oğlum rahatsızlanmış onu okuldan alıp dr a götürdüm badmcikleri şişmiş eve geçiyorum şimdi görüşmek üzere
Biliyorum kaptanim tesekkur ederim sizede cok gecmis olsun

Afiyet olsun kiz ne yiyosun
Haşlanmış patates ve yumurta
toplight toplight kaptanim bugun annemin dogumgunu esimd3 surpriz yapalim istersen bugun gidelim kutlayalim dedi bizde bugun gitcez kaptanim simdi hszirlaniyorum ordada arada girmeye calisirim ama giremezsemde beni lutfen mazur gorun zaten cumaya geliriz kilo bildirimi falan yaparim onda sıkınti olmaz ins
Nice mutlu yıllara iyi yolculuklar.

Ana bu kış ne çok hasta olduk yahu.
Geçmiş olsun.

toplight toplight kaptanim bireyseld3 birincilikte verdigi kiloyami bakiliyo yoksa yuzdeyemi
Yüzdeye bakılıyor canım.

geçmiş olsun....

gecmis olsun kaptanım...

işte bana böyle üyeler gelsin yaaa heyecanla ceza bekleyip hemen yapan üyeye can kurban
teşekkürler sevgili kaptanım ..eh yakında bu bacaklarımın acısından da zevk alır hale gelicem herhalde .. :KK39:

valla çok kolay bir rakip oldum :)) 2 haftadır oynamıyo kilom :))
yok canım ne kolayı ben daha yolun başındayım deneyimli rakibem var daha ne istiyim valla seni takip edicem devamlı :) hem o kadar kilo vermişsin arada vücudun inatlaşması normal ezer geçersin beni yakında eminim :-)

ben ikisine de yeterim :)))
heyyttt süpersin ;)

çokk geçmiş olsun

teşekkürler sevgili kaptanım ..eh yakında bu bacaklarımın acısından da zevk alır hale gelicem herhalde .. :KK39:

yok canım ne kolayı ben daha yolun başındayım deneyimli rakibem var daha ne istiyim valla seni takip edicem devamlı :) hem o kadar kilo vermişsin arada vücudun inatlaşması normal ezer geçersin beni yakında eminim :-)

heyyttt süpersin :KK66:

çokk geçmiş olsun

ayyy böyle rakibe can kurban motive de ediyor :))

kızlar bugün ki menüm
sabah 100 ip atladım sonra limonlu suyumu içtim yarım saat sonrada kahvaltımı yaptım..
KAHVALTI:
1 yumurta ,
1 fincan şekersiz çay,
1 dilim kepek ekmeği,
1/2 kk peynir ev yapımı,
yarım salatalık yarımda domates
3 yeşil 2 siyah zeytin
arada 100 daha ip atladım
1 fincan limonlu sodalı yeşil çay içtim
ARA:1 ceviz yedim
ÖĞLEN : 1 tabak yağsız salata bol limonlu
1 fincan limonlu yeşilçay
AKŞAM :daha yemedim ama balık buğlama yiğeceğim 100 gr kadar yanındada salata
2 lt su içtim şuana kadar

kızlar bugün ki menüm
sabah 100 ip atladım sonra limonlu suyumu içtim yarım saat sonrada kahvaltımı yaptım..
KAHVALTI:
1 yumurta ,
1 fincan şekersiz çay,
1 dilim kepek ekmeği,
1/2 peynir ev yapımı,
3 yeşil 2 siyah zeytin
Çok güzel..
Akşam balığı biraz daha fazla yiyebilirsin zararı olmaz.

kızlar bugün ki menüm
KAHVALTI:
1 yumurta ,
1 fincan şekersiz çay,
1 dilim kepek ekmeği,
1/2 peynir ev yapımı,
3 yeşil 2 siyah zeytin

ne kadan güzel menü... hiç cıss yok... spor da yapılmış.... maşallah...

Tabii köstekmi olacaktı :KK66:

rakibiz yaa seni yeneceeem felam deyip beni kızdırcekti... en azından ben öyle yapçaktım ama o gayet kibar girince olaya kaldım bööyle :)))

kızlar şu jilian mıydı neydi onun videolarını nerden bulabilirim adı tam olarak ne geçiyor ? bu arada ufaktan squata başladım :) ama benimde btlbetul btlbetul gibi ne yazıkki bacaklarım kalın üstüm ince..eminde olamadım squat yapmalımıyım ne yapıyım? fikirlere açığım .. :KK14:

Back
X