Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@kollontai , d_mndc d_mndc

Menüm :

sabah : 2 hş yumurta + 1 parça peynir

öğlen : 1 kase yoğurtlu karabuğday

ara 1 elma

akşam : 1 kase yoğurtlu karabuğday

su 1,5 lt 2 olcak az sonra

yeşil çay 1 demlik

spor bu gün yok.... oldu mu hanfendü.....

anam bu ne açlık grevinemi girdin :)))

karabuğday tahuldan çok protein içeriyormuş. protein metabolizmanın ilk olarak vücuttan attığı şeymiş ve vücut işlerken ilk proteini yakmaya ş bla bla bla aklımda kalanlar....

anam bu ne açlık grevinemi girdin :)))

gayet tokum :) sabah 2 yumurta yemezdim ben 1 yumurta yerdim de gözüm doymadı.....

kibarcık seni :)
Ama öyle napim..
Bende kahvaltimi biraz gec yapma karari aldim deneyecem ben cok erken ayaktayim bugun 7 de ayaktaydim...kahvaltimi 10 yaptim 10 kadarda evimi toparladim ...aksam ywmegini soyle bir hazirlik yaptim hakijatten saat 16.00 ya kadar aclik hissetmedim boylece ogun sayim ikiye dustu....
Dene bakalım belki sanada yara.r
karabuğday tahuldan çok protein içeriyormuş. protein metabolizmanın ilk olarak vücuttan attığı şeymiş ve vücut işlerken ilk proteini yakmaya ş bla bla bla aklımda kalanlar....

gayet tokum :) sabah 2 yumurta yemezdim ben 1 yumurta yerdim de gözüm doymadı.....
Karabuğdayda gluten varmıki?

Bugun biraz sıkıntılarim vardi keyifsizdim hic ugrayamadim burya kusura bskmayin.. dun yürüyüş yaparken bi arkadasimi gordum 3 ayda 12 kilo vermis.... .cok guzel olmus...gunde iki ogun yemis kahvaltiyu saglam yapmis birazda gec saatte yapmis 10.30 gibi falan diğer ogunu 16;30 yemis ....eger cook aciktiysa bu iki ogun arasinda sadece bir kase yogurt yemis.....

spor herzaman yapadim diyor cunku 2 yasinda oglu var zamanim yok sadece bazen disarida 45 dakika yurudum dedi...

aksam yemegi normal evde ne pisirdiysem 3-4 kasik yedim yaninda bool buyuk bir kasede salata yedim dedi...hergun salata yaptim dedi.....bitki cayi falan pek icmedim dedi...
Canim o 3 ayda vermis dysania dysania ve cok sukur bende 2 ayda 12 kilo vermis bulunmaktayiz sen neden vermeyesin ki umutsuzluga kapilma hemen benimde oglum kucuk bazen ihmal ederek bazen oyun oynayarak yaptim spor tabi oyle aman aman degil bi kollontai ve betus kadar olamam sporda yemege gelirse 3 ogun yedim baslarda arada cok yapiyodum ceviz kuru kayisi falan ayran detoksuda yaptim 700 gr verdim bi gunde ama tiksindim yani sende yaparsin hiiiiic bozma moralini azimli ol kacamak yapma ben 40 gun hiiic kacamak yapmadim kahvaltida bile sonradan yaptigim kacamaklarda pogaca bitter 2 dilom pizza olmustu sende boraz kilo verirs3n rahatlarsin sakin moralini bozupta yapamam deme hatta ben diyetin ilk 3 haftasinda falan aksam acikinca sut icerdim ozamanlar buraya yazmiyodum tabi kimse kizmiyod:)

@toplight kaptanim bugun annemin dogumgunu esimd3 surpriz yapalim istersen bugun gidelim kutlayalim dedi bizde bugun gitcez kaptanim simdi hszirlaniyorum ordada arada girmeye calisirim ama giremezsemde beni lutfen mazur gorun zaten cumaya geliriz kilo bildirimi falan yaparim onda sıkınti olmaz ins
Bu hafta ben yenicem yaniiii:KK59:
İyi kutlamalarrr.Sağlıklı uzun ömürler dilerim anneciğine

canım mazeret bildirip haber verdikten sonra sorun değil ama biz haber vermeden gidenlere kızıyoruz mutlu yıllar annene,

kızlar öğleden önce okuldan aradılar büyük oğlum rahatsızlanmış onu okuldan alıp dr a götürdüm badmcikleri şişmiş eve geçiyorum şimdi görüşmek üzere
Kaptanım sizinkiler ne çok hasta oluyorlar. Bu aralar portakal falan yedirin. Geçmişolsunn.

Back
X