- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.201
Bu hafta derece istiyordun demii??muska77 bugun tam gaz baslıyorum ben o zman :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta derece istiyordun demii??muska77 bugun tam gaz baslıyorum ben o zman :)
@kollontai ,d_mndc
Menüm :
sabah : 2 hş yumurta + 1 parça peynir
öğlen : 1 kase yoğurtlu karabuğday
ara 1 elma
akşam : 1 kase yoğurtlu karabuğday
su 1,5 lt 2 olcak az sonra
yeşil çay 1 demlik
spor bu gün yok.... oldu mu hanfendü.....
Vayyy desenize bu haftada çekişmeli olacakkk.Durdugun kabahat!
Ben başladım bile.![]()
İşin zorr kolay gelsinn.anaaaam muskayı gecmem lazım bu hafta![]()
anam bu ne açlık grevinemi girdin :)))
Niyeki uyku düzenin mi bozuldu..3 gün ara verirsem daha da yapmam haaa ben tanıyom kendimi.... malak gibi yatarım...
yok yok ben çözdüm olayı uyku düzeninden bu takılma... uyuyamıyorum gece 2 -3 kalkıyorum manyaklar gibi dolanıyorum evde :)
Ama öyle napim..kibarcık seni :)
Dene bakalım belki sanada yara.rBende kahvaltimi biraz gec yapma karari aldim deneyecem ben cok erken ayaktayim bugun 7 de ayaktaydim...kahvaltimi 10 yaptim 10 kadarda evimi toparladim ...aksam ywmegini soyle bir hazirlik yaptim hakijatten saat 16.00 ya kadar aclik hissetmedim boylece ogun sayim ikiye dustu....
Karabuğdayda gluten varmıki?karabuğday tahuldan çok protein içeriyormuş. protein metabolizmanın ilk olarak vücuttan attığı şeymiş ve vücut işlerken ilk proteini yakmaya ş bla bla bla aklımda kalanlar....
gayet tokum :) sabah 2 yumurta yemezdim ben 1 yumurta yerdim de gözüm doymadı.....
gayet tokum :) sabah 2 yumurta yemezdim ben 1 yumurta yerdim de gözüm doymadı.....
Canim o 3 ayda vermisBugun biraz sıkıntılarim vardi keyifsizdim hic ugrayamadim burya kusura bskmayin.. dun yürüyüş yaparken bi arkadasimi gordum 3 ayda 12 kilo vermis.... .cok guzel olmus...gunde iki ogun yemis kahvaltiyu saglam yapmis birazda gec saatte yapmis 10.30 gibi falan diğer ogunu 16;30 yemis ....eger cook aciktiysa bu iki ogun arasinda sadece bir kase yogurt yemis.....
spor herzaman yapadim diyor cunku 2 yasinda oglu var zamanim yok sadece bazen disarida 45 dakika yurudum dedi...
aksam yemegi normal evde ne pisirdiysem 3-4 kasik yedim yaninda bool buyuk bir kasede salata yedim dedi...hergun salata yaptim dedi.....bitki cayi falan pek icmedim dedi...
Niyeki uyku düzenin mi bozuldu..
vücut zamanla alışıyo demek ki az yemeye.. ben senin yediklerini yesem şuan kan şekerim diplerdeydi..
Bu hafta ben yenicem yaniiii@toplight kaptanim bugun annemin dogumgunu esimd3 surpriz yapalim istersen bugun gidelim kutlayalim dedi bizde bugun gitcez kaptanim simdi hszirlaniyorum ordada arada girmeye calisirim ama giremezsemde beni lutfen mazur gorun zaten cumaya geliriz kilo bildirimi falan yaparim onda sıkınti olmaz ins
Kaptanım sizinkiler ne çok hasta oluyorlar. Bu aralar portakal falan yedirin. Geçmişolsunn.canım mazeret bildirip haber verdikten sonra sorun değil ama biz haber vermeden gidenlere kızıyoruz mutlu yıllar annene,
kızlar öğleden önce okuldan aradılar büyük oğlum rahatsızlanmış onu okuldan alıp dr a götürdüm badmcikleri şişmiş eve geçiyorum şimdi görüşmek üzere
Fırsatçısın haBu hafta ben yenicem yaniiii
İyi kutlamalarrr.Sağlıklı uzun ömürler dilerim anneciğine
Birinci misin tatlımm???@toplight kaptanim bireyseld3 birincilikte verdigi kiloyami bakiliyo yoksa yuzdeyemi
Ama öyle napim..
Dene bakalım belki sanada yara.r
Karabuğdayda gluten varmıki?
herhalde ondan öyle geldi haklısın çeşit az .. ama sağlıklıysan hele birde doymuşsan doğru menüdür canımaz değil bence benim menüm ama neyse sadece çeşit yok.... ondan mı az geliyo acaba size :)
huuu huuu