Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bayanlar ben birşey merak ediyorum fikir sahibi misiniz bilmiyorum ama . Ben şekerin karnonhidrat olduğunu biliyorum o yüzden gün icinde zaten karbonhidrat aliyoruz seker gerekli bir yiyecek degil diye dusunuyorum . Ote yandanda tuz geliyor aklima tuzunda fazlasi zararli kalp hastaliklari yonunden ama sinir sistemi icinde tuzu azda olsa tuketmek gerekiyor .Şekerin böyle bir gerekliliği var mıdır? Tamam fazlasi kilo ve beraberinde metabolizma hastaliklarini getiriyor ama aceba minimumda almak gerekli midir?

bu psikopatla başlama spor hayatına bence :)) squat içinde acele atme ben 70 in altına düşene kadar yapmadım çünkü dizimde ağrı yapıyordu sende olmuyorsa zorlamadan birer ikişer yap...

sende leslie yapsana.... hem daha kolay yapılıyor bezdirmiyor insanı.. jillianı bırak kollontai kollontai yapsın :)))

leslie çok güzel gerçekten

iyi akşamlar hanımlar menüm ü yazayım
sabah hergünkü bitki çayı 2 dilim tahıl ekmeği yumurta peynir çay
öğlen kraker peynir meyve olarak elma yedim
akşam üstü yeşil çay
akşam patates yemeği ve saalata.. 1.5 lt su sadece yarım saat yürüyüş yaptım
bu arada kilomu yazmıştım kızım görmedin sanırım.:)

Kaptanım sizinkiler ne çok hasta oluyorlar. Bu aralar portakal falan yedirin. Geçmişolsunn.
canım yaa benim sıpalar pek laf dinlemiyor bıraksan çorapsız gezecekler evi de ısıtamıyoruz maalesef cayır cayır yaktığımız halde portakal mandalina her akşam yediriyorum birer potsiyon abur cuburu da kestik ama
benim hastalığıın sebebi de belli terim üzerimde kurudu
ama haklısın çocukların da benimde bağışıklık sistemim düşük birax

Bayanlar ben birşey merak ediyorum fikir sahibi misiniz bilmiyorum ama . Ben şekerin karnonhidrat olduğunu biliyorum o yüzden gün icinde zaten karbonhidrat aliyoruz seker gerekli bir yiyecek degil diye dusunuyorum . Ote yandanda tuz geliyor aklima tuzunda fazlasi zararli kalp hastaliklari yonunden ama sinir sistemi icinde tuzu azda olsa tuketmek gerekiyor .Şekerin böyle bir gerekliliği var mıdır? Tamam fazlasi kilo ve beraberinde metabolizma hastaliklarini getiriyor ama aceba minimumda almak gerekli midir?
canım şeker meyvede falan da var o yüzden ekstra hiç almasan bile bişey olmax

Canım zaten yediğimiz birçok şeyde şeker var. Ayriyeten alınması gerekli değil zararlıdır. Meyvelerden tutda yediğimiz pirince patatese kadar hemen hemen herşeyde şeker var.
Vücudumuz ihtiyacı olan şekeri bunlardan alıyordur zannımca

iyi akşamlar hanımlar menüm ü yazayım
sabah hergünkü bitki çayı 2 dilim tahıl ekmeği yumurta peynir çay
öğlen kraker peynir meyve olarak elma yedim
akşam üstü yeşil çay
akşam patates yemeği ve saalata.. 1.5 lt su sadece yarım saat yürüyüş yaptım
bu arada kilomu yazmıştım kızım görmedin sanırım.:)
Sera abla kraker dediğiniz form mu??

canım yaa benim sıpalar pek laf dinlemiyor bıraksan çorapsız gezecekler evi de ısıtamıyoruz maalesef cayır cayır yaktığımız halde portakal mandalina her akşam yediriyorum birer potsiyon abur cuburu da kestik ama
benim hastalığıın sebebi de belli terim üzerimde kurudu
ama haklısın çocukların da benimde bağışıklık sistemim düşük birax
Allah yardım etsin yaramaz cocuklarrr( aynı ben annemde çorap hırka diye peşimden hep koşardı. Gerçi hala giymiyom ya neysee)

Back
X