- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.261
Teşekkürler canım öğreniyorum ama 1 kilo veremedim hâlâ
olcek olcek sabırlı ol.... bir hafta ekmeği kesmeyi denesen....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım öğreniyorum ama 1 kilo veremedim hâlâ
acele etme tatlım sabır işi kilo vermekTeşekkürler canım öğreniyorum ama 1 kilo veremedim hâlâ
Tahıllı yiyorum bağırsaklar için faydalı diye yemeyim ozaman tamam canımolcek olcek sabırlı ol.... bir hafta ekmeği kesmeyi denesen....
Tahıllı yiyorum bağırsaklar için faydalı diye yemeyim ozaman tamam canım
Teşekkür ederim canmm.Sizin faydaniz buyuk tatlim seni gecmek icin kacamak yapma egilimnden kurtuldum kiz bu 1.lik ikimizin:)
Uykuyu düzenliyor diye biliyorum. Sinirleride teskin eder.ıhlamura bayılırııııım :) uyku mu getiriyomuş süper içerim sağolasın :)
Kızz siz bize yetiyonuzzz.bu kadar kibar olmayın bizim gibi saç saça baş başa bir mücadele edinde ortalık rekabet görsün aaaa :)
Ama gerçekten işeyarıyorrr.muska77 burda olaydı derdi ki 2 tane hurmayı diklemesine çiz suda bir gece beklet sabah suyunu iç hurmasını ye..... çok çalıştırıyormuş... iyi ki hatırlattın bende hazırlıyiim şimdiden :)
bi kerede olmaz zaten sabret hayatımTeşekkürler canım öğreniyorum ama 1 kilo veremedim hâlâ
Evettt çoook sevindiimm. Tekrar tebrikleracele etme tatlım sabır işi kilo vermek
kızlar yca birinci oldu tebrik ederim sizleri azminizden dolay
Kız sende herkesi kıskanıyorsunn.ycfa tebrikleeer ......... kıskandım ama neyyse :)
Canim ben tatildeyim simdi o tadini cikarsin anca sindirir bugunki yenilgiyi eve gecince gosterrim ben ona:))))bu kadar kibar olmayın bizim gibi saç saça baş başa bir mücadele edinde ortalık rekabet görsün aaaa :)
Canim ben tatildeyim simdi o tadini cikarsin anca sindirir bugunki yenilgiyi eve gecince gosterrim ben ona:))))bu kadar kibar olmayın bizim gibi saç saça baş başa bir mücadele edinde ortalık rekabet görsün aaaa :)
Cok tesekkurler kaptanim taakim olarak kacinci oldukacele etme tatlım sabır işi kilo vermek
kızlar yca birinci oldu tebrik ederim sizleri azminizden dolay
Kiskanma canim sende cok iyisin:)ycfa tebrikleeer ......... kıskandım ama neyyse :)
Evettt çoook sevindiimm. Tekrar tebriklerycfa
![]()
leslie yap bir ay sonra jilliana gec canım yeni basladın jillian yapman cok zor sakatlanabilirsinkızlar şu jilian mıydı neydi onun videolarını nerden bulabilirim adı tam olarak ne geçiyor ? bu arada ufaktan squata başladım :) ama benimdebtlbetul gibi ne yazıkki bacaklarım kalın üstüm ince..eminde olamadım squat yapmalımıyım ne yapıyım? fikirlere açığım ..
![]()
olduuuuuuu :))))
yeni baslamıstın o zman sabah olmak kaydıyla artık yiyebilirsin sende tatlım, muska cıssları az ve sabah yiyo uzun suredir diyette oldugu icin de ufak tefek kacamaklarını gormezden geliyorum sabah olan, yoksa cok bunalıyoBeNde kizartma yiyemiyosam haslama yeyim dedim karsi cikmisti kustum ona
eneeeee bende yenimahallede buyudum gııı :)Yağmurlu..
Yenimahalledeyim ben.
Ay yok ceviz yara yapıyor benim ağzımı..
Sağol.
yaaaawyandı o yandııııı :)))
yok canım az degil menun arttırma sakın 3 gun spor yapmıycan menune cok dikkat et, ekmek sakın yeme bu uc gunde !!!!az değil bence benim menüm ama neyse sadece çeşit yok.... ondan mı az geliyo acaba size :)
hemen eksi koydum bizde anaya bile torpil yok bacııım :)kraker ne kadar kraker ?
kollontai kreker yemiş bak :))) torpil yok :))) hiiiç kusura bakmayın ben ispiyoncuyum :)))