Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

spor yapmadan burda böylece oturuyorum.... bacaklarım kollarım seyiriyor :)) içten içe spor yapıyor bedenim... hani ütüyü fişte unuttum mu düşüncesi kaplarya içinizi öyle bir huzursuz içim :))

kızlar şu jilian mıydı neydi onun videolarını nerden bulabilirim adı tam olarak ne geçiyor ? bu arada ufaktan squata başladım :) ama benimde btlbetul btlbetul gibi ne yazıkki bacaklarım kalın üstüm ince..eminde olamadım squat yapmalımıyım ne yapıyım? fikirlere açığım .. :KK14:
leslie yap bir ay sonra jilliana gec canım yeni basladın jillian yapman cok zor sakatlanabilirsin :(

kollontai kollontai , @d_mndc

Menüm :

sabah : 2 hş yumurta + 1 parça peynir

öğlen : 1 kase yoğurtlu karabuğday

ara 1 elma

akşam : 1 kase yoğurtlu karabuğday

su 1,5 lt 2 olcak az sonra

yeşil çay 1 demlik

spor bu gün yok.... oldu mu hanfendü.....
olduuuuuuu :))))
BeNde kizartma yiyemiyosam haslama yeyim dedim karsi cikmisti kustum ona
yeni baslamıstın o zman sabah olmak kaydıyla artık yiyebilirsin sende tatlım, muska cıssları az ve sabah yiyo uzun suredir diyette oldugu icin de ufak tefek kacamaklarını gormezden geliyorum sabah olan, yoksa cok bunalıyo :(
Yağmurlu..
Yenimahalledeyim ben.

Ay yok ceviz yara yapıyor benim ağzımı..
Sağol.
eneeeee bende yenimahallede buyudum gııı :)

yandı o yandııııı :)))
yaaaaw muska77 muska77 bu betus ve ebrusonmez ebrusonmez beni pek tanımıyo herhal, istedigim zaman nası kilo verdigimi pek bilmiyolar bi anlat sen sunlara yaw, gaza getirmek icin degil hakkaten meydan okuyayım mı sunlara ;)

az değil bence benim menüm ama neyse sadece çeşit yok.... ondan mı az geliyo acaba size :)
yok canım az degil menun arttırma sakın 3 gun spor yapmıycan menune cok dikkat et, ekmek sakın yeme bu uc gunde !!!!
kraker ne kadar kraker ?
kollontai kollontai kreker yemiş bak :))) torpil yok :))) hiiiç kusura bakmayın ben ispiyoncuyum :)))
hemen eksi koydum bizde anaya bile torpil yok bacııım :)

Back
X