- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.321

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kavga edicem senle hem de cok pis ben sana bitteri yasaklamadım mı haaaa !!!!! gozune sarımsak sur bide nane limon kaynat ic biseycigin kalmazzz... gecmis olsun tatlım bak ne kadar iyi davrandım sanakavga etme benle hastayım bak gözlerimde arpacıklar çıktı kulağım ağrıyo midem bulanıyo bi ayağım çukurda galiba.... 2 tane de bitter yedim.... onu da araya tıkıştırayım da belki hastayken bana iyi davranırsın :))
tamam canım cıkardım seni listeden :) cok yeme sen yine deSende torpil zaten canim ben annemin yanindayken menu yazmasam iyi olur tatlim ya
ama gunaydınla cezadan kurtulamazsın, diyette olsa karaker krakerdir yemiycen!!!günaydın hepinize güzel kadınlar ve ayrıyeten kuzucumm.
çok pissin kuzum yaaa:)kavga edicem senle hem de cok pis ben sana bitteri yasaklamadım mı haaaa !!!!! gozune sarımsak sur bide nane limon kaynat ic biseycigin kalmazzz... gecmis olsun tatlım bak ne kadar iyi davrandım sana
tamam canım cıkardım seni listeden :) cok yeme sen yine de
ama gunaydınla cezadan kurtulamazsın, diyette olsa karaker krakerdir yemiycen!!!
Geçmiş olsun canm. Üzüldüm açıkcası. Size nafaka ödemiyormu eşinizz.Yani çocuklarına ödemek zorunda diye biliyorum.Merhaba Arkadaşlar,
Ben en son 29 Ocakta kilo bildiriminde bulunarak izine ayrılmıştım. 2 hafta oldu, sanırım bu hafta son ıvır zıvır işleri de toparlayıp gelmeye başlarım.
Özelden kaptanıma bildirmiştim, eski eşimle ilgili problemler oldu ve ben sıkıntılı bir süreç geçirdim, halen tam olarak çözülmüş değil ama en azından şimdilik çocukları garantiledim, daha iyiyim. Maddi olarak da beni zorlayan durumlar oluştu, burda paylaşmak ne kadar doğru onu da bilemiyorum ama biz boşanmadan önce ödemelerimizi paylaşmıştık, nafaka falan da almıyorum yani düşünün, bir de eve haciz geldi ödememiş taksitleri. Hala onlarla uğraşıyorum, haftaya avukatlarla falan görüşcem, tabi yeni eşimle de biraz sorun oldu. Neyse fazla uzatmıyım, sizin de canınızı sıkmıyım. Hayat normale dönmeye başladı benim için. Bu hafta da beni mazur görün, arada gelirim ama izinden dönüş prosedürü nasıl olacak bilmiyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Öncelikle haftanın en güzel haberini vereyim sanaBiraz vaktim varken geçmişe bir göz atıyım, hepsini okuyamam sanırım ama fikir sahibi olayım en azından.
Sağol canım, evet ben istememiştim nafaka, ayrılırken borçlarımız vardı paylaşmıştık, onun ödeyecekleri ve benim ödeyeceklerim diye.Geçmiş olsun canm. Üzüldüm açıkcası. Size nafaka ödemiyormu eşinizz.Yani çocuklarına ödemek zorunda diye biliyorum.
Üstelik düğün borçlarınızı siz mi ödedinizz.Umarım bir daha problem yaşamassın. İyiki kurtulmuşsun bu adamdan.
Geri dönüş olarakda 3 hafta sonra girebiliyorsun listeye
3 hafta dolduktan sonrada eğer kilo almamışsanız direk listeye girebilirsin.
Tekrar geçmiş olsunn.
çok zor süreçler güçlü olu atlatırsın biz kadınlar neleri atlatmadıkki yeni eşin anlayışlı olmalı bu da sevginizin birlikteliğiniz imtihanı gibi düşün. inan bunların bi çok katını yaşadım ve şimdi elimde dünya tatlısı başarılı zeki bir kuzum ve çok değerli ikinci eşim var yani sonuçta denizler dalgalanmadan durulmuyor..sabır ve yapabileceğim bişiler olursa ne olur bilmem ama yalnız değilsin biz kadınlar birbirimizin elinden tutmalıyız. sevgilerMerhaba Arkadaşlar,
Ben en son 29 Ocakta kilo bildiriminde bulunarak izine ayrılmıştım. 2 hafta oldu, sanırım bu hafta son ıvır zıvır işleri de toparlayıp gelmeye başlarım.
Özelden kaptanıma bildirmiştim, eski eşimle ilgili problemler oldu ve ben sıkıntılı bir süreç geçirdim, halen tam olarak çözülmüş değil ama en azından şimdilik çocukları garantiledim, daha iyiyim. Maddi olarak da beni zorlayan durumlar oluştu, burda paylaşmak ne kadar doğru onu da bilemiyorum ama biz boşanmadan önce ödemelerimizi paylaşmıştık, nafaka falan da almıyorum yani düşünün, bir de eve haciz geldi ödememiş taksitleri. Hala onlarla uğraşıyorum, haftaya avukatlarla falan görüşcem, tabi yeni eşimle de biraz sorun oldu. Neyse fazla uzatmıyım, sizin de canınızı sıkmıyım. Hayat normale dönmeye başladı benim için. Bu hafta da beni mazur görün, arada gelirim ama izinden dönüş prosedürü nasıl olacak bilmiyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
sadece bana yapmaz ama sizede s ıra gelir gülme komşuna:)
Canım şekeri çok az alıp yan etkisini gördüm..Bayanlar ben birşey merak ediyorum fikir sahibi misiniz bilmiyorum ama . Ben şekerin karnonhidrat olduğunu biliyorum o yüzden gün icinde zaten karbonhidrat aliyoruz seker gerekli bir yiyecek degil diye dusunuyorum . Ote yandanda tuz geliyor aklima tuzunda fazlasi zararli kalp hastaliklari yonunden ama sinir sistemi icinde tuzu azda olsa tuketmek gerekiyor .Şekerin böyle bir gerekliliği var mıdır? Tamam fazlasi kilo ve beraberinde metabolizma hastaliklarini getiriyor ama aceba minimumda almak gerekli midir?
Seracığım canım benim şu krakerlerden vazgeç...iyi akşamlar hanımlar menüm ü yazayım
sabah hergünkü bitki çayı 2 dilim tahıl ekmeği yumurta peynir çay
öğlen kraker peynir meyve olarak elma yedim
akşam üstü yeşil çay
akşam patates yemeği ve saalata.. 1.5 lt su sadece yarım saat yürüyüş yaptım
bu arada kilomu yazmıştım kızım görmedin sanırım.:)
Çok memnun oldum, teşekkür ederim yazdıklarınız beni duygulandırdı. Eşime ne desem az o kadar uğraşıyor ki bizim için, ben şimdi yaşamaya başlamışım onu görüyorum. Çocuklarım benimle kaldıktan sonra her şeyin üstesinden gelirim İnşallah :) Daha ahretliğim dediğim arkadaşımdan ciddi bir darbe yediğimin etkilerinden kurtulmaya çalışırken bu geldi başıma, sınanıyorum sanırım. Bunlarda geçecek.çok zor süreçler güçlü olu atlatırsın biz kadınlar neleri atlatmadıkki yeni eşin anlayışlı olmalı bu da sevginizin birlikteliğiniz imtihanı gibi düşün. inan bunların bi çok katını yaşadım ve şimdi elimde dünya tatlısı başarılı zeki bir kuzum ve çok değerli ikinci eşim var yani sonuçta denizler dalgalanmadan durulmuyor..sabır ve yapabileceğim bişiler olursa ne olur bilmem ama yalnız değilsin biz kadınlar birbirimizin elinden tutmalıyız. sevgiler
Ooo bana hergün yapıyoorr.sadece bana yapmaz ama sizede s ıra gelir gülme komşuna:)
Evet canm geçecekÇok memnun oldum, teşekkür ederim yazdıklarınız beni duygulandırdı. Eşime ne desem az o kadar uğraşıyor ki bizim için, ben şimdi yaşamaya başlamışım onu görüyorum. Çocuklarım benimle kaldıktan sonra her şeyin üstesinden gelirim İnşallah :) Daha ahretliğim dediğim arkadaşımdan ciddi bir darbe yediğimin etkilerinden kurtulmaya çalışırken bu geldi başıma, sınanıyorum sanırım. Bunlarda geçecek.
Menün güzel olmuş ebrucum.
Çok güzel..Sabah :
1 yumurta
3 dal maydanoz
1 ceri domates
1 kk peynir
1 bardak çay
Yarım dilim tahıllı ekmek
Öğlen :
Çok tahıllı ekmek ile yapılmış tost
Yeşil çay
Akşam :
1 kaşık bulgur pilavı ve salata
Sade Türk Kahvesi
2 saat sonra da 1 minik mandalina
İçilen su: 2 litre limonlu su
Spor: yarım saat yürüyüş ve plates
Oku hayatım bu hafta hezimet yaşatyaaaawmuska77 bu betus ve
ebrusonmez beni pek tanımıyo herhal, istedigim zaman nası kilo verdigimi pek bilmiyolar bi anlat sen sunlara yaw, gaza getirmek icin degil hakkaten meydan okuyayım mı sunlara
![]()
Herkesi tebrik ederim ama özelliklegünaydınlar
takım olarak 5. oookduk canım senin ptesiye kadar birinciler sırlarını paylaşıyor kısmına bu hafta neler yaptın yazman gerekiyor onutma değilse takım olarak ceza alırız
Bence gayet güzel..günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm
sabah:1 büyük bardak ılık su
2 ekmek 2 domates salatalık biber peynir 6 zeytin yumurta
arada .1 elma 1 ceviz
öğle 1 kase çorba yarım lahmacun bol yeşillik limon
arada 2 parça bitter çikolata
akşam:3 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
2,5 lt su
kavga edicem senle hem de cok pis ben sana bitteri yasaklamadım mı haaaa !!!!! gozune sarımsak sur bide nane limon kaynat ic biseycigin kalmazzz... gecmis olsun tatlım bak ne kadar iyi davrandım sana
tamam canım cıkardım seni listeden :) cok yeme sen yine de
ama gunaydınla cezadan kurtulamazsın, diyette olsa karaker krakerdir yemiycen!!!
Teşekkür ederim.Menün güzel olmuş ebrucum.