Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba Arkadaşlar,

Ben en son 29 Ocakta kilo bildiriminde bulunarak izine ayrılmıştım. 2 hafta oldu, sanırım bu hafta son ıvır zıvır işleri de toparlayıp gelmeye başlarım.
Özelden kaptanıma bildirmiştim, eski eşimle ilgili problemler oldu ve ben sıkıntılı bir süreç geçirdim, halen tam olarak çözülmüş değil ama en azından şimdilik çocukları garantiledim, daha iyiyim. Maddi olarak da beni zorlayan durumlar oluştu, burda paylaşmak ne kadar doğru onu da bilemiyorum ama biz boşanmadan önce ödemelerimizi paylaşmıştık, nafaka falan da almıyorum yani düşünün, bir de eve haciz geldi ödememiş taksitleri. Hala onlarla uğraşıyorum, haftaya avukatlarla falan görüşcem, tabi yeni eşimle de biraz sorun oldu. Neyse fazla uzatmıyım, sizin de canınızı sıkmıyım. Hayat normale dönmeye başladı benim için. Bu hafta da beni mazur görün, arada gelirim ama izinden dönüş prosedürü nasıl olacak bilmiyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Canım çok üzücü şeyler olmuş. Umarım en kısa zamanda düzelir. Seni özledik.
muska77 muska77 misafirin geldi mi??
Kaçamak yaptınmı??:KK24:
Misafir iptal..
Gelmeyecekler.

Çok memnun oldum, teşekkür ederim yazdıklarınız beni duygulandırdı. Eşime ne desem az o kadar uğraşıyor ki bizim için, ben şimdi yaşamaya başlamışım onu görüyorum. Çocuklarım benimle kaldıktan sonra her şeyin üstesinden gelirim İnşallah :) Daha ahretliğim dediğim arkadaşımdan ciddi bir darbe yediğimin etkilerinden kurtulmaya çalışırken bu geldi başıma, sınanıyorum sanırım. Bunlarda geçecek.
emin olun geçecek

Çok memnun oldum, teşekkür ederim yazdıklarınız beni duygulandırdı. Eşime ne desem az o kadar uğraşıyor ki bizim için, ben şimdi yaşamaya başlamışım onu görüyorum. Çocuklarım benimle kaldıktan sonra her şeyin üstesinden gelirim İnşallah :) Daha ahretliğim dediğim arkadaşımdan ciddi bir darbe yediğimin etkilerinden kurtulmaya çalışırken bu geldi başıma, sınanıyorum sanırım. Bunlarda geçecek.

toprağım Allah yardımcın olsun... çocukları garantileiysen gerisi tırıvır hallolur inşallah her şey.... özledik kız :)

452. Etap birincisi ycfa ycfa tebrikler! :KK9: :nazar:
samp83d2066dc6837495.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

kızzz madalyonun gelmiş :)))) ycfa ycfa

kızlar bugünki menüm
sabah limonlu çay
100 ip atlama
kahvaltı
1fincan çay şekersiz
1 dilim kepek ekmeği
1/2 peynir
1 salatalık ve 1 domates

ara 2 adet badem

öğlen
2 kepçe tavuk suyu çorba limonlu
1 kaşık taze fasulye
2 adet bulgur köftesi haşlanmış yağsız yoğurtlu

akşama salatayla geçircem bulgur köftesi resmen mideme oturdu..
su 1,5 lt oldu ama onu 2,5 a tamamlarım sucuya sipariş verdim gelsinde :KK14:

ben hala küçüküm o zaman :)))
Bebek şirin....
kızlar bugünki menüm
sabah limonlu çay
100 ip atlama
kahvaltı
1fincan çay şekersiz
1 dilim kepek ekmeği
1/2 peynir
1 salatalık ve 1 domates

ara 2 adet badem

öğlen
1 kaşık taze fasulye

Kız bulgur köftesi yiyeceğine doyasıya taze fasulye yesene..
Güzel ama kızma..

Güzel ama kızma..
yok canım ne kızması doğru diyosun ama anneme geçtim .. karşı karşıya oturuyoruz kendi annemle.. baktım bulgur köftesi haşlamış yoldan çıktım ama Allahtan sos dökmedim ...

kızlar bugünki menüm
sabah limonlu çay
100 ip atlama
kahvaltı
1fincan çay şekersiz
1 dilim kepek ekmeği
1/2 peynir
1 salatalık ve 1 domates

ara 2 adet badem

öğlen
1 kaşık taze fasulye

amaaan ne örnek bir menü bu rakibim dişli çıktı amanın aa dostlar....

Bebek şirin....

Güzel ama kızma..

hımmm sorma tosun bebek :))

Geçmiş olsun canmm.

sağolasın beybi...

Anneler ve yemekleri....
Yesen bi türlü yemesen başka... :-)

aynen sormaa .. kahveye çağırdı meğerse gizli planları varmış.. yüzün sarardı senin ondan yaptım diyo .. ama kendi yiyormu hayırrrr !!! dal gibi kadın yaaa ..çocukları üstünden tat alma duyusunu tatmin ediyo her hafta yapıyo koşturuyo yedirmek için.. neyse saolsun bunada şükür :)))

amaaan ne örnek bir menü bu rakibim dişli çıktı amanın aa dostlar...

bende bu anne varken merak etme o kadar dişli olamam :))

Back
X