Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar hesaplamalarına gore ayda 6 kilo verebiliyorum bu demek oluyor ki 20 Aralıkta Allah tan bir engel olmazsa 65 kilolarda olacagim.Bunu hızlandırmak için önerisi olan var mı? Biliyorsunuz hedef 60o_O Akşamları lahana çorbası icsem diyorum ben öyle her ogun icemem de akşamları iyi olabilir.:rapci:

ahahah adamın kafa gidik zaten ver sen de gazı :KK70: dün arkadaş da diyo özge sen bunları giyince şuna şuna gözükme istersen ben güvenmiyom onlara diye daha çok kuduruyo :KK70: :KK70:
Ayrıca fyzanur fyzanur feyzosa boyle yohh şüşko yoh tembel diye laf atıyon ama hatun spordaymıs.. dost acı söyler nilgünüm kalk leslieye valla kurtulamazsın sonra takımın dilinden. bu feyzos 4.takıma da anlatır senı abboovvv duble rezillik :olamaz: ünün tüm kk ya yayılır sonra ben bile kurtaramam seni :KK70: :KK70:
Kalk benim organiğim,hanımiş benim peynırcı güzelim :KK15:
anam hatun 9 msj atmış watshaptan fena gaza gelmiş iyi olmuş türlü ile azcık çorba içtim yemekhanede diye :KK70::KK70::KK70:

Kızlar hesaplamalarına gore ayda 6 kilo verebiliyorum bu demek oluyor ki 20 Aralıkta Allah tan bir engel olmazsa 65 kilolarda olacagim.Bunu hızlandırmak için önerisi olan var mı? Biliyorsunuz hedef 60o_O Akşamları lahana çorbası icsem diyorum ben öyle her ogun icemem de akşamları iyi olabilir.:rapci:
ben hiç yapmadım lahana çorbası özge uzman :eğlence:

Sen diyetine devam et aynen takvimin de 2hafta kala bi bakarsın durumuna yine.. bu lahana çorbası listesi benim cok işime yaradı. bi hafta sıkarsın dişini.hem corbayı yapınca bi hafta yetıyo termosa koyar götürürsün öğle için de yanına.. spor da eklersen ezer geçersin diyorum ben :cool:

Hepinize merhaba çıtırlar
Sana da ıyı geceler @servey imm:KK70::KK70::KK70:
Sana açlık yaramıyor :KK70:
Ayy nasıl hiç sarkma olmamış hayret ediyorum..
Offf kizlarrr yaa araya hafta sonu girince ben afalliyorum nye yaa :mad:
Ben cikolata yedim gofrette yedim :KK43: sonrada kalktim 3 mill leslie yaptim yarina hic ama hic umidim yok cumaya kadr artilarimi verip eksilerle gelirim insallahh :KK43: cok uzgunum regl olucm 2 gun tutamadm kendimi :KK42:
Büyük vurgun :KK70:
Günaydın herkese...
O zaman pazartesi 'nin ilk bişdirimi benden gelsin inatçı gribe o kadar ilaca rağmen cuma 78 şimdi
Eki Görüntüle 1905256
Tel kafayı yedi yine ters oldu..:) olsun mühim olan -400 dimi ama...:KK66:
Maşallah maşallah.Nazar değmesin. :nazar::nazar:
Artık devamı gelir.
Betuş efsanesi bugün geri dönecekti bakalım sabah sabah karnabahar kısırı yapıyordur...:KK70::KK70::KK70:
Artık zamanı geldi bence :))
Mirabaaa haftasonu kilo bildirimi cuma 77.3 pazartesi 76.8:KK68:
Tebrikler
Benimde yılbaşına 68 olmam lazım kesinnn....
Bende listeye girsem yeter bana :bicak:
nilsub nilsub teşekkür ederim ama gelinlik alma tarihinde istediğim kiloda olamayacağım malesef 20 aralıkta 60 ti hedefim ama şu anki ilerlemeye göre ancak 63 64 olabiliyorum ama düğün 19 ocakta yani gelinlik provasında habire daraltacaklar inşallah bir de regl olmama rağmen şaşırdım eksilmeme genelde siserim ben.:KK9::KK73:
@w e n d y dukanda adet döneminde şişkinlik olmadığını söylüyordu demekki doğruymuş.
günaydın kızlarr..
haftasonu tatildi 2 gün .. abarttım biraz sabah tarrıldım artıdayım +500 68,500 :KK14:

menümü de yazayım

cumartesi
sabah yarım kepekli poğaça domates 1 haşlanmış yumurta peynir çay

öğlen sinemaya gittik kayınvalidemle tirileçe yedim 1 porsiyon :KK43:

akşam 2 kase terbiyeli tavuk çorbası 3-4 tane kayınpederimin yaptığı çiğköfteden yedim 1 bardak ayran

pazar günü

sabah çeyrek karışık tost

öğle 1 kase puding içinde muz ve çikolata parçaları vardı :KK43:

saat 4 -5 gibi fırında balık , tavada karides , avakado ezmesi salata
Vayy tatlı tatlı tatlı
Meton için değişiklik olmuş oldu. İyi tarafından baklım.:KK66:
evet motivasyon şart... aslında yediğim tatlılara çok üzülmedim ama cumartesi akşam yemeği yediğim için pişmanım :KK43: sinemadan çıkıp koşa koşa eve gittik hazırladık oturduk diyene kadar saat 8 oldu o saatte yemek yememem gerekirdi en büyük kuralımı çiğnedim :KK14:
Bende kaçamak yapacağım zamn akşamı erken kapatıyorum.Tartıyı çok etkilemiyor öyle
@keremcemim günaydın canım, oğluşun nasıl oldu? kuzum yaa uzaktan aklım sizdeydi, garip bi er oldu burası :)

azaydidem azaydidem kuzum çaklıtlar gofretler :KK43: saf protein günü hemde, olsun bakalım metabolizman şaşırmıştır belki, sen zaten son 3 gün depar atıosun resmen :)
@Nanelibal da öyleydi.Son gün toparlıyordu.
Nasıl oldun canım bu arada
İlaçlara devam mı
bende canım bakalım yarın ne olucak geliyomuymuş 76 :KK50:
Hadi inşallah ya :KK73:

@keremcemim günaydın canım, oğluşun nasıl oldu? kuzum yaa uzaktan aklım sizdeydi, garip bi er oldu burası :)

azaydidem azaydidem kuzum çaklıtlar gofretler :KK43: saf protein günü hemde, olsun bakalım metabolizman şaşırmıştır belki, sen zaten son 3 gün depar atıosun resmen :)
Dun safprotein gnumdu ve kacamklarim yuzunden bgunde saf protein ypicam sali carsamba sebze protein persembede safprotein yapicam canim bi sure 2+2 yapicam 2 haftaya kadr 70 altina inmem lazm dun gece hatrladim arkadasimin dgunu var zayflamam lazm :( inat ettim ona hirslandim daha kacamk fln yapmiyrum insallahh

Sen diyetine devam et aynen takvimin de 2hafta kala bi bakarsın durumuna yine.. bu lahana çorbası listesi benim cok işime yaradı. bi hafta sıkarsın dişini.hem corbayı yapınca bi hafta yetıyo termosa koyar götürürsün öğle için de yanına.. spor da eklersen ezer geçersin diyorum ben :cool:
Miden bulanmadı mı kız bir hafta? Bi de bozulmadı mı corba:-). Evet sonuç alanlar çok olmuş sanırım sen 3 günde 2 kilo eksilmiştin haftasonu bu diyetle.

Oooo kızıştı ortalık.
fyzanur fyzanur geçmiş olsun canım. Kaderde yenilmek de varmışş. :))
kız nilsub nilsub her şeyi ne anlatıyon lan hiç özelimiz kalmadı abooo buneymiş böyle ...ayrıca ebrucum nilgüne geçmiş olsun ben bu hafta acayip motiveyim adım sayar bile indirdim şu saate kadar 5923 adım attım :KK49::KK49::KK49:birde yemekte hiç kaçamak yapmadım :halay:

Kizlarrr ben yine kotuyum sabah 7 gibi hastaneye gttim igne vruldum yine boynum tutuldu kramp gibi cok sanci cektim hala var sanci randevu alip dktra gidicem ozmana kadr ilaclarla idare edicem kendimi dun iyi hissetmistim leslie yaptim acaba ondanmi yine oldu dyorum offf napsam bilemedim bu haftadan hic umidim yok aldiklarimi verim yetr ama soz kacamak yapmicam dyetime uyucam size soz :(

Hepinize merhaba çıtırlar

Sana açlık yaramıyor :KK70:

Ayy nasıl hiç sarkma olmamış hayret ediyorum..

Büyük vurgun :KK70:

Maşallah maşallah.Nazar değmesin. :nazar::nazar:
Artık devamı gelir.

Artık zamanı geldi bence :))

Tebrikler

Bende listeye girsem yeter bana :bicak:

@w e n d y dukanda adet döneminde şişkinlik olmadığını söylüyordu demekki doğruymuş.

Vayy tatlı tatlı tatlı
Meton için değişiklik olmuş oldu. İyi tarafından baklım.:KK66:

Bende kaçamak yapacağım zamn akşamı erken kapatıyorum.Tartıyı çok etkilemiyor öyle

@Nanelibal da öyleydi.Son gün toparlıyordu.
Nasıl oldun canım bu arada
İlaçlara devam mı

Hadi inşallah ya :KK73:
Ay sorma bıktım kendimden...
Oooo kızıştı ortalık.
fyzanur fyzanur geçmiş olsun canım. Kaderde yenilmek de varmışş. :))
Ağzın bal yesin bacım....;)
Ayy çok şirin o kedicik.
Dimi ama birde gozlerini açmış kocaman bunumu yicem diyo aynı bizzzz...:D
kız nilsub nilsub her şeyi ne anlatıyon lan hiç özelimiz kalmadı abooo buneymiş böyle ...ayrıca ebrucum nilgüne geçmiş olsun ben bu hafta acayip motiveyim adım sayar bile indirdim şu saate kadar 5923 adım attım :KK49::KK49::KK49:birde yemekte hiç kaçamak yapmadım :halay:
Olsun yinede geçmiş olsun...:D

Miden bulanmadı mı kız bir hafta? Bi de bozulmadı mı corba:-). Evet sonuç alanlar çok olmuş sanırım sen 3 günde 2 kilo eksilmiştin haftasonu bu diyetle.
Canım trabzonluyum ya ben karalahana corbası coktur bızde lahana kokusu rahatsız etmedı benı.. beyaz lahananın daha az kokusu var hatta.. bı de ben ıcıne kerevız acı bıber ve bı tane de sebze corbası kattım kıvam versın dıye.. cogu zaman lımon sıkıp içtim hiç de öyle bööykk tadı yoktu valla. evet bi tarhana corbası degıldı ama yenılebılırdı en azından. dolabtan hep yıyecegım kadarını cıkarıp kaynattım. arada bı kerede toptan kaynattım bıseycık olmadı. sen ıstıyosan az az yaparsın 1hafta ıcın 2kere corba pısırırsın. totalde 4kıloya yakın verdım ıyı geldı bana valla ;)

Back
X