- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.141
işte bu beee benim ortimm buhadi bakam 2 mile yapayım bari birazdan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bu beee benim ortimm buhadi bakam 2 mile yapayım bari birazdan![]()
anam hatun 9 msj atmış watshaptan fena gaza gelmiş iyi olmuş türlü ile azcık çorba içtim yemekhanede diyeahahah adamın kafa gidik zaten ver sen de gazıdün arkadaş da diyo özge sen bunları giyince şuna şuna gözükme istersen ben güvenmiyom onlara diye daha çok kuduruyo
![]()
Ayrıcafyzanur feyzosa boyle yohh şüşko yoh tembel diye laf atıyon ama hatun spordaymıs.. dost acı söyler nilgünüm kalk leslieye valla kurtulamazsın sonra takımın dilinden. bu feyzos 4.takıma da anlatır senı abboovvv duble rezillik
ünün tüm kk ya yayılır sonra ben bile kurtaramam seni
![]()
Kalk benim organiğim,hanımiş benim peynırcı güzelim![]()
ben hiç yapmadım lahana çorbası özge uzmanKızlar hesaplamalarına gore ayda 6 kilo verebiliyorum bu demek oluyor ki 20 Aralıkta Allah tan bir engel olmazsa 65 kilolarda olacagim.Bunu hızlandırmak için önerisi olan var mı? Biliyorsunuz hedef 60Akşamları lahana çorbası icsem diyorum ben öyle her ogun icemem de akşamları iyi olabilir.
![]()
Sen diyetine devam et aynen takvimin de 2hafta kala bi bakarsın durumuna yine.. bu lahana çorbası listesi benim cok işime yaradı. bi hafta sıkarsın dişini.hem corbayı yapınca bi hafta yetıyo termosa koyar götürürsün öğle için de yanına.. spor da eklersen ezer geçersin diyorum benKızlar hesaplamalarına gore ayda 6 kilo verebiliyorum bu demek oluyor ki 20 Aralıkta Allah tan bir engel olmazsa 65 kilolarda olacagim.Bunu hızlandırmak için önerisi olan var mı? Biliyorsunuz hedef 60Akşamları lahana çorbası icsem diyorum ben öyle her ogun icemem de akşamları iyi olabilir.
![]()
Sana açlık yaramıyor
Ayy nasıl hiç sarkma olmamış hayret ediyorum..
Büyük vurgunOfff kizlarrr yaa araya hafta sonu girince ben afalliyorum nye yaa
Ben cikolata yedim gofrette yedimsonrada kalktim 3 mill leslie yaptim yarina hic ama hic umidim yok cumaya kadr artilarimi verip eksilerle gelirim insallahh
cok uzgunum regl olucm 2 gun tutamadm kendimi
![]()
Maşallah maşallah.Nazar değmesin.Günaydın herkese...
O zaman pazartesi 'nin ilk bişdirimi benden gelsin inatçı gribe o kadar ilaca rağmen cuma 78 şimdi
Eki Görüntüle 1905256
Tel kafayı yedi yine ters oldu..:) olsun mühim olan -400 dimi ama...![]()
Artık zamanı geldi bence :))Betuş efsanesi bugün geri dönecekti bakalım sabah sabah karnabahar kısırı yapıyordur...![]()
TebriklerMirabaaa haftasonu kilo bildirimi cuma 77.3 pazartesi 76.8![]()
Bende listeye girsem yeter banaBenimde yılbaşına 68 olmam lazım kesinnn....
@w e n d y dukanda adet döneminde şişkinlik olmadığını söylüyordu demekki doğruymuş.nilsub teşekkür ederim ama gelinlik alma tarihinde istediğim kiloda olamayacağım malesef 20 aralıkta 60 ti hedefim ama şu anki ilerlemeye göre ancak 63 64 olabiliyorum ama düğün 19 ocakta yani gelinlik provasında habire daraltacaklar inşallah bir de regl olmama rağmen şaşırdım eksilmeme genelde siserim ben.
![]()
Vayy tatlı tatlı tatlıgünaydın kızlarr..
haftasonu tatildi 2 gün .. abarttım biraz sabah tarrıldım artıdayım +500 68,500
menümü de yazayım
cumartesi
sabah yarım kepekli poğaça domates 1 haşlanmış yumurta peynir çay
öğlen sinemaya gittik kayınvalidemle tirileçe yedim 1 porsiyon
akşam 2 kase terbiyeli tavuk çorbası 3-4 tane kayınpederimin yaptığı çiğköfteden yedim 1 bardak ayran
pazar günü
sabah çeyrek karışık tost
öğle 1 kase puding içinde muz ve çikolata parçaları vardı
saat 4 -5 gibi fırında balık , tavada karides , avakado ezmesi salata
Bende kaçamak yapacağım zamn akşamı erken kapatıyorum.Tartıyı çok etkilemiyor öyleevet motivasyon şart... aslında yediğim tatlılara çok üzülmedim ama cumartesi akşam yemeği yediğim için pişmanımsinemadan çıkıp koşa koşa eve gittik hazırladık oturduk diyene kadar saat 8 oldu o saatte yemek yememem gerekirdi en büyük kuralımı çiğnedim
![]()
@Nanelibal da öyleydi.Son gün toparlıyordu.@keremcemim günaydın canım, oğluşun nasıl oldu? kuzum yaa uzaktan aklım sizdeydi, garip bi er oldu burası :)
azaydidem kuzum çaklıtlar gofretler
saf protein günü hemde, olsun bakalım metabolizman şaşırmıştır belki, sen zaten son 3 gün depar atıosun resmen :)
Hadi inşallah yabende canım bakalım yarın ne olucak geliyomuymuş 76![]()
Dun safprotein gnumdu ve kacamklarim yuzunden bgunde saf protein ypicam sali carsamba sebze protein persembede safprotein yapicam canim bi sure 2+2 yapicam 2 haftaya kadr 70 altina inmem lazm dun gece hatrladim arkadasimin dgunu var zayflamam lazm@keremcemim günaydın canım, oğluşun nasıl oldu? kuzum yaa uzaktan aklım sizdeydi, garip bi er oldu burası :)
azaydidem kuzum çaklıtlar gofretler
saf protein günü hemde, olsun bakalım metabolizman şaşırmıştır belki, sen zaten son 3 gün depar atıosun resmen :)
Vayy bu ne enerji kızz :)))hahah içimdeki canavar uyandı kızzz..... sahlara geri döndüm gelicek oooooo 76belkide 75
![]()
Miden bulanmadı mı kız bir hafta? Bi de bozulmadı mı corbaSen diyetine devam et aynen takvimin de 2hafta kala bi bakarsın durumuna yine.. bu lahana çorbası listesi benim cok işime yaradı. bi hafta sıkarsın dişini.hem corbayı yapınca bi hafta yetıyo termosa koyar götürürsün öğle için de yanına.. spor da eklersen ezer geçersin diyorum ben![]()
Ayy çok şirin o kedicik.kız kedim bile diyete başladı bak resime![]()
kız
Ayy sende çok iyi vermişin canım.Azıcık kalmış. Ama koruma evresinde de bizi bırakmaToplamda 12 verdim kaldi son 3![]()
aasıl nilgün sapık çıkar ben niye çıkıyom kız teeessüf ederimbetüşüm haklı bizi fake hesaplardan takip et feyzaya numaranı ver böyle taciz eder seni işteya sapık çıkarsa he he??
sen de geri kalma ortim kalk leslie yapalım3mile leslie demek kaç adım demek
![]()
Ay sorma bıktım kendimden...Hepinize merhaba çıtırlar
Sana açlık yaramıyor
Ayy nasıl hiç sarkma olmamış hayret ediyorum..
Büyük vurgun
Maşallah maşallah.Nazar değmesin.
Artık devamı gelir.
Artık zamanı geldi bence :))
Tebrikler
Bende listeye girsem yeter bana
@w e n d y dukanda adet döneminde şişkinlik olmadığını söylüyordu demekki doğruymuş.
Vayy tatlı tatlı tatlı
Meton için değişiklik olmuş oldu. İyi tarafından baklım.
Bende kaçamak yapacağım zamn akşamı erken kapatıyorum.Tartıyı çok etkilemiyor öyle
@Nanelibal da öyleydi.Son gün toparlıyordu.
Nasıl oldun canım bu arada
İlaçlara devam mı
Hadi inşallah ya![]()
Ağzın bal yesin bacım....
Dimi ama birde gozlerini açmış kocaman bunumu yicem diyo aynı bizzzz...Ayy çok şirin o kedicik.
Olsun yinede geçmiş olsun...kıznilsub her şeyi ne anlatıyon lan hiç özelimiz kalmadı abooo buneymiş böyle ...ayrıca ebrucum nilgüne geçmiş olsun ben bu hafta acayip motiveyim adım sayar bile indirdim şu saate kadar 5923 adım attım
birde yemekte hiç kaçamak yapmadım
![]()
kendin yersin kediyi aç bırakırsın senAy sorma bıktım kendimden...
Ağzın bal yesin bacım....
Dimi ama birde gozlerini açmış kocaman bunumu yicem diyo aynı bizzzz...
Olsun yinede geçmiş olsun...![]()
Canım trabzonluyum ya ben karalahana corbası coktur bızde lahana kokusu rahatsız etmedı benı.. beyaz lahananın daha az kokusu var hatta.. bı de ben ıcıne kerevız acı bıber ve bı tane de sebze corbası kattım kıvam versın dıye.. cogu zaman lımon sıkıp içtim hiç de öyle bööykk tadı yoktu valla. evet bi tarhana corbası degıldı ama yenılebılırdı en azından. dolabtan hep yıyecegım kadarını cıkarıp kaynattım. arada bı kerede toptan kaynattım bıseycık olmadı. sen ıstıyosan az az yaparsın 1hafta ıcın 2kere corba pısırırsın. totalde 4kıloya yakın verdım ıyı geldı bana vallaMiden bulanmadı mı kız bir hafta? Bi de bozulmadı mı corba. Evet sonuç alanlar çok olmuş sanırım sen 3 günde 2 kilo eksilmiştin haftasonu bu diyetle.
Ben çoluklu çocuklu garıyımmmm... Ne sapığı lannnnn...aasıl nilgün sapık çıkar ben niye çıkıyom kız teeessüf ederim![]()