- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.481
CanımsınSaol kaptanım şimdi ben matildanin yani sevalin listeye girmesi şerefine bu hafta güzel bir şeyler yapacağım ins

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanımsınSaol kaptanım şimdi ben matildanin yani sevalin listeye girmesi şerefine bu hafta güzel bir şeyler yapacağım ins
Ben şimdi lahana yapıyorum ya gayet güzel verdiriyor sonrasında kendim bi haftalık bir plan yapacağım eğer iyi gitmezse Tekrar dükan amcaya donecegimYok ya nese cok skldigimda gecerim suan tam 1 ayda 5 kilo vermisim dukan dyetiyle tam uysam daha cok verirdim cok kacamak yaptim bgun o fndiklar son kacamaklarim olsn bu ay kacamak yaomcam bakalim nasil kilo vericem canim bsey istemesine karsi elimn altinda duknla ilgili atstrmaliklar bulundurucam artik canm bsey isteyince onlara saldiricam tabi kararinca bole olmuyo yoksa![]()
Hmm hadi bakalim dukanla peki kac kilo verdin canmBen şimdi lahana yapıyorum ya gayet güzel verdiriyor sonrasında kendim bi haftalık bir plan yapacağım eğer iyi gitmezse Tekrar dükan amcaya donecegim
dukani braktiktan snra kilo almaktan korkmuyomusun canmBen şimdi lahana yapıyorum ya gayet güzel verdiriyor sonrasında kendim bi haftalık bir plan yapacağım eğer iyi gitmezse Tekrar dükan amcaya donecegim
Dukanla 12 kg verdim 2 aydaHmm hadi bakalim dukanla peki kac kilo verdin canm
Dukani bir akşam bile diyete devam edeceğim ve yine ekmek pilav makarna turu yemiyecegim bi hafta yemiyecegim bakalım kg veremezsem tekrar atak yapıp dukana donerim benim dukanda ki sorunum meyvenin bile kaçamak olması birde küçük bise yesen bile hemen duraksamasidukani braktiktan snra kilo almaktan korkmuyomusun canm
![]()
Guzel vermissin canm peki btun vcudun olculumu senin yani en cok nerenden verdn kilo ben kalca ve bazenden vermisim gobkten coz az gtmis ole isde kilo az gitsede bedenen kuculuyorum o motive ediyo insaniDukanla 12 kg verdim 2 ayda
Aynen meyvesizlik cok zor meyve yesem belki baska seylerden kacamak yapmam oyuzden exsprese gecsemmi dye dsundm nese dene baklim nolcakDukani bir akşam bile diyete devam edeceğim ve yine ekmek pilav makarna turu yemiyecegim bi hafta yemiyecegim bakalım kg veremezsem tekrar atak yapıp dukana donerim benim dukanda ki sorunum meyvenin bile kaçamak olması birde küçük bise yesen bile hemen duraksamasi
Biz matildayla3 ekimde ölçüm yapmıştıkGuzel vermissin canm peki btun vcudun olculumu senin yani en cok nerenden verdn kilo ben kalca ve bazenden vermisim gobkten coz az gtmis ole isde kilo az gitsede bedenen kuculuyorum o motive ediyo insani
Benim cnm sorunun çoğu gobekte basen yok sayılır ama bu sıra bacaktan daha çok inceldimGuzel vermissin canm peki btun vcudun olculumu senin yani en cok nerenden verdn kilo ben kalca ve bazenden vermisim gobkten coz az gtmis ole isde kilo az gitsede bedenen kuculuyorum o motive ediyo insani
bence super incelmissin canm bende brazdan olculerii yazarm 1 aydaki farkiBiz matildayla3 ekimde ölçüm yapmıştık
Ben göbek 98 ince yer ise 88 imiş
Dün olctum 95 ve 85 diğer yerleri çok önce okumuştum yine olcerim Ama dukana başlarken bel 108 mış cnm nasıl sence![]()
hmm demekki yag daha cok orda yada spor yaprken bacaklarimi calstrdn daha cokBenim cnm sorunun çoğu gobekte basen yok sayılır ama bu sıra bacaktan daha çok inceldim
Yok benim yağ gobekte ama sırt yağları gitti göbek beni rahatsız eden şimdi mekik plank ve pilatesle o göbeğinde eritecem yaz cnm bir ay sonra bakarız tekrarbence super incelmissin canm bende brazdan olculerii yazarm 1 aydaki farki
hmm demekki yag daha cok orda yada spor yaprken bacaklarimi calstrdn daha cok
Bu sıra daha çok yuruyus yaptım ondandirBenim cnm sorunun çoğu gobekte basen yok sayılır ama bu sıra bacaktan daha çok inceldim
aynen canim 5 kilo verdm ama benimde sirt yaglarimn gttigini fark ettim bingil bngildm suan daha iyiyim :)Yok benim yağ gobekte ama sırt yağları gitti göbek beni rahatsız eden şimdi mekik plank ve pilatesle o göbeğinde eritecem yaz cnm bir ay sonra bakarız tekrar
olablir evet canmBu sıra daha çok yuruyus yaptım ondandir
Ben diyete 95 kg 2 Ağustosta başladım 72 kg 3 ayda bayag gittiaynen canim 5 kilo verdm ama benimde sirt yaglarimn gttigini fark ettim bingil bngildm suan daha iyiyim :)
olablir evet canm