Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok ya nese cok skldigimda gecerim suan tam 1 ayda 5 kilo vermisim dukan dyetiyle tam uysam daha cok verirdim cok kacamak yaptim bgun o fndiklar son kacamaklarim olsn bu ay kacamak yaomcam bakalim nasil kilo vericem canim bsey istemesine karsi elimn altinda duknla ilgili atstrmaliklar bulundurucam artik canm bsey isteyince onlara saldiricam tabi kararinca bole olmuyo yoksa :KK43:
Ben şimdi lahana yapıyorum ya gayet güzel verdiriyor sonrasında kendim bi haftalık bir plan yapacağım eğer iyi gitmezse Tekrar dükan amcaya donecegim

dukani braktiktan snra kilo almaktan korkmuyomusun canm
:KK43:
Dukani bir akşam bile diyete devam edeceğim ve yine ekmek pilav makarna turu yemiyecegim bi hafta yemiyecegim bakalım kg veremezsem tekrar atak yapıp dukana donerim benim dukanda ki sorunum meyvenin bile kaçamak olması birde küçük bise yesen bile hemen duraksamasi

Dukani bir akşam bile diyete devam edeceğim ve yine ekmek pilav makarna turu yemiyecegim bi hafta yemiyecegim bakalım kg veremezsem tekrar atak yapıp dukana donerim benim dukanda ki sorunum meyvenin bile kaçamak olması birde küçük bise yesen bile hemen duraksamasi
Aynen meyvesizlik cok zor meyve yesem belki baska seylerden kacamak yapmam oyuzden exsprese gecsemmi dye dsundm nese dene baklim nolcak

Guzel vermissin canm peki btun vcudun olculumu senin yani en cok nerenden verdn kilo ben kalca ve bazenden vermisim gobkten coz az gtmis ole isde kilo az gitsede bedenen kuculuyorum o motive ediyo insani
Biz matildayla3 ekimde ölçüm yapmıştık
Ben göbek 98 ince yer ise 88 imiş
Dün olctum 95 ve 85 diğer yerleri çok önce okumuştum yine olcerim Ama dukana başlarken bel 108 mış cnm nasıl sence:-)

Guzel vermissin canm peki btun vcudun olculumu senin yani en cok nerenden verdn kilo ben kalca ve bazenden vermisim gobkten coz az gtmis ole isde kilo az gitsede bedenen kuculuyorum o motive ediyo insani
Benim cnm sorunun çoğu gobekte basen yok sayılır ama bu sıra bacaktan daha çok inceldim

Biz matildayla3 ekimde ölçüm yapmıştık
Ben göbek 98 ince yer ise 88 imiş
Dün olctum 95 ve 85 diğer yerleri çok önce okumuştum yine olcerim Ama dukana başlarken bel 108 mış cnm nasıl sence:-)
bence super incelmissin canm bende brazdan olculerii yazarm 1 aydaki farki ;)

Benim cnm sorunun çoğu gobekte basen yok sayılır ama bu sıra bacaktan daha çok inceldim
hmm demekki yag daha cok orda yada spor yaprken bacaklarimi calstrdn daha cok

bence super incelmissin canm bende brazdan olculerii yazarm 1 aydaki farki :KK66:

hmm demekki yag daha cok orda yada spor yaprken bacaklarimi calstrdn daha cok
Yok benim yağ gobekte ama sırt yağları gitti göbek beni rahatsız eden şimdi mekik plank ve pilatesle o göbeğinde eritecem yaz cnm bir ay sonra bakarız tekrar

Yok benim yağ gobekte ama sırt yağları gitti göbek beni rahatsız eden şimdi mekik plank ve pilatesle o göbeğinde eritecem yaz cnm bir ay sonra bakarız tekrar
aynen canim 5 kilo verdm ama benimde sirt yaglarimn gttigini fark ettim bingil bngildm suan daha iyiyim :)

Bu sıra daha çok yuruyus yaptım ondandir
olablir evet canm

Back
X