Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlarım herkese benden de günaydın. Ben malesef cumadan bu yana + 1 geldim. Yani 76.8 Pek anlamda veremedim çünkü dün baya hafif beslenmiştim, hatta akşam yemedim. Neyse ödemdır deyip geçiyorum. Ama artık 2 lt su içerken midem bulanıyor kızlar. Havalar soğuduğundan oturu zorlaya zorlaya içiyorum. Ayrıca günde 3 4 kere tuvalete çıkmak da zor oluyor.

Diyetisyen listesiyle ayda maksimum 5 kilo gidiyo zaten
aynen oda ilk başta oluyo sonra duraksama oluyo yada daha az veriyosun
Valla ben mecburum bibigim gerekirse aç kalacam gidecek o kilolar. Tombul gelin olmak kabusum ya. Gelinlikte zariflik yakışıyor.
inşallah hayal ettiğin gibi bi gelin olursun canımmm
Canlarım herkese benden de günaydın. Ben malesef cumadan bu yana + 1 geldim. Yani 76.8 Pek anlamda veremedim çünkü dün baya hafif beslenmiştim, hatta akşam yemedim. Neyse ödemdır deyip geçiyorum. Ama artık 2 lt su içerken midem bulanıyor kızlar. Havalar soğuduğundan oturu zorlaya zorlaya içiyorum. Ayrıca günde 3 4 kere tuvalete çıkmak da zor oluyor.

Ay şekerim bende + 1 deyim Karatay beni mahvetti dun çok hafif geçirdim ama dun birde spor yapınca ödem diyorum bende hadi hayırlısı artık :KK66:

yaa bende +1 geldimm ama nedenini biliyorum :KK43:
cumartesi baklava yaptım akşama sıcak sıcak eşim yerken dayanamadım yedim valla akşam yememem gerekiyoduu off napim ya mis gibi tereyağı koktu böyle dayanmadım .. .dünde yedim öğlen .. gelir tabi 1 kilo bile bile yedim resmen aferin bana :kızgın:

cumartesi baklava yaptım akşama sıcak sıcak eşim yerken dayanamadım yedim valla akşam yememem gerekiyoduu off napim ya mis gibi tereyağı koktu böyle dayanmadım .. .dünde yedim öğlen .. gelir tabi 1 kilo bile bile yedim resmen aferin bana :kızgın:
Valla yeme fatmacim o kilolar çok zor gidiyor. Sen en azından yiyip almışsın bana ne oluyor ki

günaydın kızlar
haftasonu menümü yazayım

cumartesi
sabah 1 kuru kayısı 1 kuru incir sütsüz şekersiz kahve

saat 11 buçuk gibi ton balığı yedim ekmeksiz

saat 4 gibi 6 tane mercimek köftesi bol yeşillik ve ayran

buraya kadar idare ederdi menü ama akşam yaptığım baklavanın kokusuna dayanamadım sıcak sıcaktı bide yedim :kızgın:

pazar

sabah avakado ezmesi yaptım kendime çeyrek ekmekle yedim eşim börekçiye gidelim dedi zor ikna ettim tost yaptım ona

öğleden önce gene baklava yedim eşim tepsiyi yarıladı durmadan yanımda baklava yiyip durdu nasıl mide var anlamadım :KK45:

saat 5 gibi ızgara köfte 3 adet çok az ızgara sucuk , piyaz ve yeşillik yanında 1 bardak acılı şalgam (piyaz kuru fasülyeden ve tahinle yapılıyor antalya da meşhur kalorili bi salata türü :olamaz:

100 ip atladım
biraz bacak çalıştım

Valla yeme fatmacim o kilolar çok zor gidiyor. Sen en azından yiyip almışsın bana ne oluyor ki
menümü yazdım zaten baksana çok kötü 2 günde abarttım gene +1 geldi bu kadar saçmalamama rağmen bu hafta çok sıkı tutmam lazım.. eşim yoldan çıkarıyor beni ya habire bişeyler yiyo haftasonu mahfoluyo haftaiçi verip haftasonu alıyorum kiloları :kızgın:

Bence karatay sağlıklı yaşam için olabilir ama kilo vermek için mantıksız bir diyet. Tabi olimpiyat sporcusu değilsen.
Bencede canım geçen dk ayça kayada yağı kesicez vucud yağ ihtiyacını stoktan harcasın diyor bendeki diyetisyen listesinde de yağ yok katatayda basıyor yağı....

Günaydın hanimlaaar, guzel bir hafta olsun inşallah..
Evet yazın bakalım kiloları, hafta sonu bilançosu bi çıksın ortaya :)
Günaydın canım...takımın oğluşu ne yapıyo...:)

Anammm kız ben hiç kaçamak yapmadım o yüzden ödem falansa geçer ...
İyiki +3 gelmemişsin ...1kilo baklava yedim diyor utanmadan...:D
kızlar su içemiyorum yaa son günlerde hele de haftasonları 1 litre falan içiyorumdur ..
Bende soğuk içemiyorum artık ılıştırıp içiyorum o zaman rahat içiyorum...2lt

Geçmiş olsun cnm bişey çıkmaz iyi düşün oluyo bazen bende de gastrit reflü var bazen azıyo ama geçmişe göre baya iyiyim

Galiba bende de o tarz bişey var. Gastrit ülser tarzı. Hala ağrı var . Belki de gaz sancısı buralar çok soguk

Günaydın canım...takımın oğluşu ne yapıyo...:)

Anammm kız ben hiç kaçamak yapmadım o yüzden ödem falansa geçer ...
İyiki +3 gelmemişsin ...1kilo baklava yedim diyor utanmadan...:KK70:

Bende soğuk içemiyorum artık ılıştırıp içiyorum o zaman rahat içiyorum...2lt
yok kız 1 kilo değildir yediğim 300 gr ancadır :KK45:
dayanamadım yaa off o kadar uğraşmışım ellerimlen baklava yapmışım yemem lazımdı ama tabi akşam yiyince işler bozuldu sabaha kadar sabredemedim :kızgın:
bende soğuk içmiyorum zaten ama su yerine daha çok çay kahve falan tüketmeye başladım :KK43:

Back
X