- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.521
aa öyle mi oluyomuş kızz allah allah ben de not alıyom bazı şeyleri sınavımı bi geçeyim bebiş yapcam bende Allah nasip ederse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa öyle mi oluyomuş kızz allah allah ben de not alıyom bazı şeyleri sınavımı bi geçeyim bebiş yapcam bende Allah nasip ederse
Haha sabah kahvaltıdan sonra çay ile yeseydin ya.... Olsun hadi bakalım verirsin sen...su iç suyun yerini tutmaz onlaryok kız 1 kilo değildir yediğim 300 gr ancadır
dayanamadım yaa off o kadar uğraşmışım ellerimlen baklava yapmışım yemem lazımdı ama tabi akşam yiyince işler bozuldu sabaha kadar sabredemedim
bende soğuk içmiyorum zaten ama su yerine daha çok çay kahve falan tüketmeye başladım![]()
Öyle diyorlar canım doğruda olabilir...aa öyle mi oluyomuş kızz allah allah ben de not alıyom bazı şeyleri sınavımı bi geçeyim bebiş yapcam bende Allah nasip ederse![]()
onu da yaptım ertesi gün zatennHaha sabah kahvaltıdan sonra çay ile yeseydin ya.... Olsun hadi bakalım verirsin sen...su iç suyun yerini tutmaz onlar
Amin aminHerkese günaydın...hayırlı uğurlu sabahlar olsun inşallah.....:)
Allah bağışlasın canımm yerim onun gamzelerini benÖyle diyorlar canım doğruda olabilir...
Ben çok yedim oğluşum gamzelide yakışılkıda ela gözlü sarı...inşallah geçersinde yaparsın bebişini...:)
Kız erkek farketmez hamilelere yiyin diyolar kız kızdada yenir minicik gamzeli kızzzz ayy gelde ısırma yanaklarını...:)Allah bağışlasın canımm yerim onun gamzelerini ben![]()
kız olursa da yiyebiliyoz mu ayva gamzeyi ben çok severim bende yok belki bebişimde olur
Yok canım yatakta keyf yapıyorumTartıldın mı şekerim durumun ne...
Kalk kız ...kahvaltını yap saat kaç oldu ...ben kızımı okula kocamı işe yolladım çay keyfi yapıyorum...Yok canım yatakta keyf yapıyorum
Kalkmaya çalışıyorum ama uykum var
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsıngünaydın kızlarrr, hafta sonu giremedim netim bitmiş haberim yok :)
ebrusonmez kuzum kusura bakma, hafta sonu inan aklımdaydın ama giremedim, o kadar regl dukanda kolay geçiyo derken yatak döşek kaldım resmen, hala her yerim şiş valla
![]()
Dukanda bir yere kadar dimi ama...günaydın kızlarrr, hafta sonu giremedim netim bitmiş haberim yok :)
ebrusonmez kuzum kusura bakma, hafta sonu inan aklımdaydın ama giremedim, o kadar regl dukanda kolay geçiyo derken yatak döşek kaldım resmen, hala her yerim şiş valla
![]()
Bende eşimi gönderdim.. ayy biraz daha mı uyusam kiKalk kız ...kahvaltını yap saat kaç oldu ...ben kızımı okula kocamı işe yolladım çay keyfi yapıyorum...
Ay kalk kız daha uyucam diyo miskinlik yok bugün 4 mile yapıcaz...Bende eşimi gönderdim.. ayy biraz daha mı uyusam ki
Hihi evet yaa ben de onu okuyunca bi hos oldumgünaydın canım senin küçük prensin saç modeli ortaya çıkmışş yaa![]()
Napsin valla uslu uslu duruyor gobekteGünaydın canım...takımın oğluşu ne yapıyo...:)
Ya evet aklimda o ama hala yemedim
@w e n d y canım az önce komuşum bir tabak pilav ve kavurma getirdi. Ben diyete başlayınca böyle oluyor![]()
Kızlar yazanları ekledim listeye.. Günaydın bu arada
Neyse takımda olup hedef belirtmeyen @w e n d y ve @toplight kaptanım kaldı sadece.. yazınca eklerım sızı de![]()
Dünün menüsünü yazmayı unuttum.. Gecikmeli olarak yazayım.
Kötü bir menüydü ama önceki günlere göre biraz toparladım sayılır.
@w e n d y
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
Öğle:
yarım tavuk göğüs(fırında)
1 kase tarhana
4 kaşık döğmeli çorba
Akşam:
1 kase yoğurt
1 parça tavuk
1 kaşık pilav
Buraya kadar herşey iyiydi...
1 kahveli elegan/ bayram şekeri)
32 gram pirinçmısır patlağı
1 avuç dut
4-5 tane ceviz
4 tane hurma
Su 1.5 litre Spor yok.
@w e n d y bugun uğramadın canım..
Dünkü menünüde hatırlamıyorum. Yorum yapamadım kusura bakma..
@w e n d y sen hafta sonu giremiyorsun heralde
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın
Dukanda bir yere kadar dimi ama...
Tam ayva zamanı ...unutma ..Hihi evet yaa ben de onu okuyunca bi hos oldumbüyüyor minnak
Napsin valla uslu uslu duruyor gobekte
Ya evet aklimda o ama hala yemedim
Biraz bırak dicem ama dukanı bıraksa da dikkat etsende kilo alınır çok dikkat isteyen ve zor bir diyet bence...hılbaşına kadarki hedefleri koyduk bu ay sonu kaç olucaz aralık sonu kaç olucaz sende söyle bakalım...ebruşum yemedin inşallah :)
özgecim bu ne ola ki? aylık hedef mi belirtiyoruz? anam 2 gün giremedik neler dönmüş yaw :)
afiyet olsun orticim, metabolizmayı şaşırtmışsın :) akşam olmayaymış iyiyimiş ama :)
canım menülerimle geliyorum, bu hafta sözüm söz, o 59 görülecek :)
ay her yerim şiş, kendim iyiyim yoksa, yeşil çay, tarçın, kahve kiraz sapı ne buldum içicem bugün, canım bişi yemekte istemiyo zaten
aman sorma nilgün kuzum yaa, bıktım dukandan, @keremcemim kız senin lahana nasıl gidiyo? ben bıktım sanırım duandan bi değişiklik lazım bana, help meee :)
Ben o kadını anlayamıyorum zaten tereyağın kalorisinden haberi yok sanırım 1 tatlı kaşığı 90 kalori. E tereyagını da yalayarak yiyemeyeceğine göre mecbur ekmeğe sürecen al sana 1 lokmada 120 kalori. Mantıksız bir diyet. Heleki şu kahvaltıda ekmeği kesin onun yerine 1 çay bardağı ceviz yeyin diyor. 1 çay bardağı ceviz 400 kalori, 1 dilim ekmek 60 kalori. Nasıl birbirlerinin yerini tutuyorlar? Heleki sadece 2 öğün baya yüklenip sonra saatlerce vucudu aç tutmak, ara öğünün yasak olması. Hiç bana göre değil kansızlık var bende. Ama bugün çok mutsuzum aralık ayı yaklaştıkça daha da mutsuzlaşıyorum. Her gün 100 gramda olsa verebilmek istiyorum.Bencede canım geçen dk ayça kayada yağı kesicez vucud yağ ihtiyacını stoktan harcasın diyor bendeki diyetisyen listesinde de yağ yok katatayda basıyor yağı....