Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biraz bırak dicem ama dukanı bıraksa da dikkat etsende kilo alınır çok dikkat isteyen ve zor bir diyet bence...hılbaşına kadarki hedefleri koyduk bu ay sonu kaç olucaz aralık sonu kaç olucaz sende söyle bakalım...

hımm, dur bakim şöle bi düşüniim;

Kasım sonu; 57
Aralık sonu yılbaşına; 54

inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek

ordekcim nasılsın ne var ne yok? morordek morordek

nilgün kuzum sen nasıl oldun iyi misin artık?

yok kız 1 kilo değildir yediğim 300 gr ancadır :KK45:
dayanamadım yaa off o kadar uğraşmışım ellerimlen baklava yapmışım yemem lazımdı ama tabi akşam yiyince işler bozuldu sabaha kadar sabredemedim :kızgın:
bende soğuk içmiyorum zaten ama su yerine daha çok çay kahve falan tüketmeye başladım :KK43:
yavrum o 300 gram baklavada en az 600 700 kalori vardır ne ettin sen. Neyse sen zaten çok kilolu değilsin hatta zayıf bile sayılırsın bişey olmaz :KK200:

Ben o kadını anlayamıyorum zaten tereyağın kalorisinden haberi yok sanırım 1 tatlı kaşığı 90 kalori. E tereyagını da yalayarak yiyemeyeceğine göre mecbur ekmeğe sürecen al sana 1 lokmada 120 kalori. Mantıksız bir diyet. Heleki şu kahvaltıda ekmeği kesin onun yerine 1 çay bardağı ceviz yeyin diyor. 1 çay bardağı ceviz 400 kalori, 1 dilim ekmek 60 kalori. Nasıl birbirlerinin yerini tutuyorlar? Heleki sadece 2 öğün baya yüklenip sonra saatlerce vucudu aç tutmak, ara öğünün yasak olması. Hiç bana göre değil kansızlık var bende. Ama bugün çok mutsuzum aralık ayı yaklaştıkça daha da mutsuzlaşıyorum. Her gün 100 gramda olsa verebilmek istiyorum.
İster inan ister inanma canım cuma sabahı 77.7 olan kilom hiç kaçamaksız Karatay yaptım pazar sabahı yani dun sabah 79.5 çıktım şok oldum dun normal diyetine dondum bu sabah 78.7 çıktım rakamlara bak loto gibi çok sinir oldum asla yapmam Karatay...:(

İster inan ister inanma canım cuma sabahı 77.7 olan kilom hiç kaçamaksız Karatay yaptım pazar sabahı yani dun sabah 79.5 çıktım şok oldum dun normal diyetine dondum bu sabah 78.7 çıktım rakamlara bak loto gibi çok sinir oldum asla yapmam Karatay...:KK43:

nilgün karataya başlayıp mı kilo aldın? kız btlbetul btlbetul nasıl kilo veriyo madem? alla alla çok övüyodu karatayı :KK43:

hemen gelen hemen gider kuzum merak etme sen.

nilgün karataya başlayıp mı kilo aldın? kız btlbetul btlbetul nasıl kilo veriyo madem? alla alla çok övüyodu karatayı :KK43:

Aldım hemde akşam yemekten sonra bir şişlik tarif edemem anam isteyen yapsın ben yapmam bir daha ...:(
Herkesin bünyesine göre değişiyor demekki betuşe yaramış bana yaramadı..:(

İster inan ister inanma canım cuma sabahı 77.7 olan kilom hiç kaçamaksız Karatay yaptım pazar sabahı yani dun sabah 79.5 çıktım şok oldum dun normal diyetine dondum bu sabah 78.7 çıktım rakamlara bak loto gibi çok sinir oldum asla yapmam Karatay...:KK43:
İnanırım canım karatay öyle malesef..

Zılgıtlar çekin ağıtlar yakın arkamdan komşulaaarrrr... 69,8 diyiii bu tartı bana,cumaya göre +800.. napam ölem mi ben :KK35::KK42::KK42::KK42:
Bi lahana mı patlatsam ben bu hafta.. daha yenı yaptım ilki kadar etkili olmaz ama denemekte fayda var.. ay bişey de yemedım cıss tuttum kendımı ac ac yattım o kadar.. karnıbahar yedım o mu sısırdı acep?? :110:
Kuru üzümle hurmaya bile elimi sürmedim başlayınca duramam diye.. Ayrıca su ben de içememeye başladım.. çubuk tarcın atıcam bugun siseme ilk basladıgımda öyle içiyodum hep
morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight

bilmem nilsub nilsub a yaramadı demek... ben 4 ayda 14 kg verdim bence süper.... bünye işte değişiyo... herkez kendine uygun olanı yapsın..... benim sadık yarim karataydır :)

Zılgıtlar çekin ağıtlar yakın arkamdan komşulaaarrrr... 69,8 diyiii bu tartı bana,cumaya göre +800.. napam ölem mi ben :KK35::KK42::KK42::KK42:
Bi lahana mı patlatsam ben bu hafta.. daha yenı yaptım ilki kadar etkili olmaz ama denemekte fayda var.. ay bişey de yemedım cıss tuttum kendımı ac ac yattım o kadar.. karnıbahar yedım o mu sısırdı acep?? :110:
Kuru üzümle hurmaya bile elimi sürmedim başlayınca duramam diye.. Ayrıca su ben de içememeye başladım.. çubuk tarcın atıcam bugun siseme ilk basladıgımda öyle içiyodum hep

abbooooo biskremlere bak hele neler etmiş sana :)))

ay deme özge öyle yaa, sebze su tutumunu artırıyor ondan mı acaba? bugün biraz daha protein ağırlıklı beslen bakalım ne olacak? ay bende istiyodum lahana yapmayı, sonra öle bişi yapmadan kilo alacaksam hiç başlamayım :(

Tam ayva zamanı ...unutma ..:KK66: ay hadi doğurda foto at bizede merak ediyoz...:KK70:
Hayırlısı ile sağlıklı kucağına alırsın inşallah ay bizden feci kv olucak..:KK70:
Ahaha sizden once ben merak ediyorum asıl nasil bi sey olacak acaba :)) simdilik ultrason goruntusu ile idare ediyoruz cok merak edene özelden atayim :D
hımm, dur bakim şöle bi düşüniim;

Kasım sonu; 57
Aralık sonu yılbaşına; 54

inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek

ordekcim nasılsın ne var ne yok? morordek morordek

nilgün kuzum sen nasıl oldun iyi misin artık?
Tatlim sagol daha daha iyiyim, artik buraya da daha sık gelebiliyorum. Benim bunalim bu kadar iste :))
Alla alla ne oldu da +800 oldun ki kuzum sen birileri gibi pastalari da goturmedin oysa ki :)

Ahaha sizden once ben merak ediyorum asıl nasil bi sey olacak acaba :)) simdilik ultrason goruntusu ile idare ediyoruz cok merak edene özelden atayim :KK70:

Tatlim sagol daha daha iyiyim, artik buraya da daha sık gelebiliyorum. Benim bunalim bu kadar iste :))

Alla alla ne oldu da +800 oldun ki kuzum sen birileri gibi pastalari da goturmedin oysa ki :)

ben bene benee birim birim at bana ördük fotosu at :)) ama kime benzedini bilemicem :))

ebruşum yemedin inşallah :)

özgecim bu ne ola ki? aylık hedef mi belirtiyoruz? anam 2 gün giremedik neler dönmüş yaw :)

afiyet olsun orticim, metabolizmayı şaşırtmışsın :) akşam olmayaymış iyiyimiş ama :)

canım menülerimle geliyorum, bu hafta sözüm söz, o 59 görülecek :)

ay her yerim şiş, kendim iyiyim yoksa, yeşil çay, tarçın, kahve kiraz sapı ne buldum içicem bugün, canım bişi yemekte istemiyo zaten :KK43:

aman sorma nilgün kuzum yaa, bıktım dukandan, @keremcemim kız senin lahana nasıl gidiyo? ben bıktım sanırım dukandan bi değişiklik lazım bana, help meee :)
Canım sende lahana veya çorba tarzı yap 1 hafta hem meto şaşırmış olur hemde biraz rahatlarsın

Back
X