Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızçeler,

bu gün 65,5 cuma 65,7 idi galiba.... sanki bu hafta duraklamaya gircekmiş kg veremicekmişim gibi geliyor... bakalım öyle olmaz inşallah....

ebrusonmez ebrusonmez bak gene yaklaştın :))
100 gramla kaçırmışım..
Sakın öyle düşünme canım. Yeterince duraklama yaptın zaten. Artık kilo verme zamanı
Şuan regl şişkinliği yaşıyorsun
Ama cumaya kadar kalmaz biseycik merak etme
Ve kaçamak yapma aynen devam
Süper gidiyorsun

Bencede canım geçen dk ayça kayada yağı kesicez vucud yağ ihtiyacını stoktan harcasın diyor bendeki diyetisyen listesinde de yağ yok katatayda basıyor yağı....
Ben o kadını anlayamıyorum zaten tereyağın kalorisinden haberi yok sanırım 1 tatlı kaşığı 90 kalori. E tereyagını da yalayarak yiyemeyeceğine göre mecbur ekmeğe sürecen al sana 1 lokmada 120 kalori. Mantıksız bir diyet. Heleki şu kahvaltıda ekmeği kesin onun yerine 1 çay bardağı ceviz yeyin diyor. 1 çay bardağı ceviz 400 kalori, 1 dilim ekmek 60 kalori. Nasıl birbirlerinin yerini tutuyorlar? Heleki sadece 2 öğün baya yüklenip sonra saatlerce vucudu aç tutmak, ara öğünün yasak olması. Hiç bana göre değil kansızlık var bende. Ama bugün çok mutsuzum aralık ayı yaklaştıkça daha da mutsuzlaşıyorum. Her gün 100 gramda olsa verebilmek istiyorum.

ayy dur heveslendirdin beni eşimde çok istiyo onların ailede kız çocuk yok hiç sülalenin lakabı kız no ! :KK70:

nasıl bi duygu yaa merak ediyorum çokk :KK68:

hee valla vardır kendim yaptım şeker oranı düşük böyle yiyince kesmiyo baymıyo adamı cumartesi 150 gr pazar 150 gr öyle yemişimdir zaten.. bide dün piyaz yedim asıl o fena kalorili kuru fasülye ve tahinle yapılıyor o şişirdi beni bide :KK43:
Ben onu yemiştim bi kere içinde haşlanmış yumurtada vardı. İğrenç gelmişti tadı. Adanalı damak tadıma hiç uymadı İzmir'in piyazı:KK71::KK71:

Ya niye bu kadar yavas gidiyor bu kilolar ya her gün bir hevesle tartılıyoruz o kadar az yemeye eksi değil de artı görünce nevrim dönüyor resmennnn. Alması ne kolay halbuki. Millet zayıf da olsa dikkat ediyor, ellerinden yeşilçay düşmüyor. Hiç bir şeye şeker atmıyorlar, makarna, pilav asla yemiyorlar. Ben zayıf zamanlarımı düşünüyorum yeşil çayın y sini bilmezdim, ye babam ye sonumuz bu oldu işte.

Slm kızlar benim misafirler gezmeye çıktı şimdi bende size bi ugrayayim dedim @matilda34 cnm ben bugün lahananın et ve domates olanı yapıyorum evde misafirle sadece muz süt olmayacaktı bide gorumcelerim de burda belki dün pazardan aldığım balığı yaparım iki gün durmaz diye sen ne yapıyorsun
kuzumm, görümcen bişi dedi mi kilo olayıyla ilgili? hadi kv farketmiyo :KK48:

Ben de bu hafta rakibem wendy'i geçmeliyim yoksa bana yetişecek hatun.

aşk olsun ebruşum, geçim nolur ki :KK15:

Canım yeşil çayı da unutma

bende içiom ortim, naber napıosun bakim :KK48: su içelim beraber

100 gramla kaçırmışım..
Sakın öyle düşünme canım. Yeterince duraklama yaptın zaten. Artık kilo verme zamanı
Şuan regl şişkinliği yaşıyorsun
Ama cumaya kadar kalmaz biseycik merak etme
Ve kaçamak yapma aynen devam
Süper gidiyorsun

no kaçamak..... ayy hadi cumaya kaçım :))) seni de falcı yaptım iyice kahin :))

Huhuhu @servey taş geldi sana....:KK70:

Ay yapacaktım tam gorumcem geldi yelek başlayacakmış oğlumun yeleğini aldı örnek olarak..oğleden sonraya kaldı sporum...

Aynı diğer günlerde olduğu gibi...:KK70:
İspiyonnnn....:KK70::KK70::KK70:
Bende öğleden sonra yapacağım zaten birlikte yapalım mı
Birde 2+2 mi yapacan yoksa direkt 4 mü

günaydınlarrr
+1 de benden gelsin hanımlar yalnız hadi ben 5 yıldızlı otele gittim yedim içtim size ne oluyor leynnnnnn
sabah
aç karna gittim kan verdim ekg ve akciğer grafisi çektirdim işe geldim geçmişi de ancak okuyabildim şimdilik bu kadar benden
Haftasonu fena olmuş,

kuzumm, görümcen bişi dedi mi kilo olayıyla ilgili? hadi kv farketmiyo :KK48:

aşk olsun ebruşum, geçim nolur ki :KK15:

bende içiom ortim, naber napıosun bakim :KK48: su içelim beraber
İnanmayacaksin ama bu sefer kaynanamda dedi zayiflamisin gorumcemde dedi tabi farkedilmeyecek gibi mi 95 nere 72 nere kiskaniyorlar anacimmm :-)

Back
X