Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende artıdayım ama benimki regl'den, her yerim şiş karnım falan taş gibi resmen, çok kötü oldum bu sefer ben :KK43:

ufaktan dukandan sıkılma moduna geçtim ben yaa, napsam bi değişiklik yapıp dönsem mi?
Bende hedef kiloma gelince dukani bırakacağım zaman dönebilecek artıklardan dolayı her zaman uygulayabileceği bir düzen oluşturmaya çalışacak artık bunu her zaman yapabilmeliyim o programı uygulayım faydasını gormezsem tekrar dükan yaparım
Uzun sure aynı diyet illaki duraklatiyo sana uygun birşeyler deneyebilirsin sonra dönüş yaparsin

İsveç yapma yavrum açlıktan baygınlık geçirirsin. O normal insan diyeti değil.:rolleyes:
yapmıştım aslında bikaç ay önce isveç de ;) ama 6gün 13e tamamlayamadım.. dedıgın gıbı bıraz akıl mantık ısı degıl..evde oldugum bı vakıt yaparım belkı.. bu kosturma temposuna dayanamayabılırım

Sanırım ben de artık verebılcegım noktaya gelmıs bulunuyorum..Dukan amcayla ciddi düşünmeye başlayabilirim aslında :KK30::KK39:

Bende kokoreç severim acılı olcak Atatürk Orman Çiftliğinde çok güzel yapıyorlardı bir zamanlar ah ahh
off kokoreç bayılırımm
65 olayım yicem gece gidip yemeyi sevdiğimden bide akşam yemeğini kendime yasakladığımdan bayadır yiyemiyorum özledimmm
Ben İzmir'de yedim o kadar kötüydü ki anlatamam sana. Buz gibi kokuşmuş bir yumurta, kas katı fasulyeler vardı içinde ve tuzsuz du bööögh geldi. Dünyanın parasını ödedik 1 tabağına.
sen gel ben sana yapayım bi bide benimkini dene :kk77:
Bilmem ki Nilgunum bi dene bakalım gerci Betul bulup linki atmış ama :)
@w e n d y bendeki link farkli canim, ozelden atayim dene belki indirirsin :)

Allah isteyen herkese nasip etsin canim bence cok guzel bi duygu :anneadayı:
şu sınavımı bi geçeyim istiyorum Allahın izniylee bende :anneadayı:

Bende hedef kiloma gelince dukani bırakacağım zaman dönebilecek artıklardan dolayı her zaman uygulayabileceği bir düzen oluşturmaya çalışacak artık bunu her zaman yapabilmeliyim o programı uygulayım faydasını gormezsem tekrar dükan yaparım
Uzun sure aynı diyet illaki duraklatiyo sana uygun birşeyler deneyebilirsin sonra dönüş yaparsin
1 ay daha dayanayım bakim de karar vericeğim, o kadar münasebetimiz oldu kendisiylen, hemen bırakmayım artık :)
Sanırım ben de artık verebılcegım noktaya gelmıs bulunuyorum..Dukan amcayla ciddi düşünmeye başlayabilirim aslında :KK30::KK39:

özgecim, dukana başlamak ciddiyet istiyo, öle pat diye bırakamıosun bak, başlamadan bil bunu :( bence sen azıcık stres yapma, al bi menünü eline, bismillah de tekrar, geçen haftalarda çok güzel verdin bunlar normal ondan.

ayy dur heveslendirdin beni eşimde çok istiyo onların ailede kız çocuk yok hiç sülalenin lakabı kız no ! :KK70:

nasıl bi duygu yaa merak ediyorum çokk :KK68:

hee valla vardır kendim yaptım şeker oranı düşük böyle yiyince kesmiyo baymıyo adamı cumartesi 150 gr pazar 150 gr öyle yemişimdir zaten.. bide dün piyaz yedim asıl o fena kalorili kuru fasülye ve tahinle yapılıyor o şişirdi beni bide :KK43:
Allah kalbinize göre versin canım:dua:
Canım boşver sen karatayi zaten normal diyet duzenine devam edip üzerine de leslie eklersen bak gör nasıl vereceksin.

Hem istersen spor konusunda yarışabiliriz.ikimizi de motive eder.
ay olur hadi bakalım bugun başlayalım mı?
Saol cnm İns hep beraber verelim 10 kasım hedefim ede çok yaklastim bu arada 1.5 kg kalmış
ay ne sinir bozucusun yaaaaaaaaaaaaa:mad::mad::mad:
şaka şaka ben beceriksizim:ıslık::KK15:

Bende öğleden sonra yapacağım zaten birlikte yapalım mı
Birde 2+2 mi yapacan yoksa direkt 4 mü
ben direk 4 yapmak istiyorum bakalım:spor:
İnanmayacaksin ama bu sefer kaynanamda dedi zayiflamisin gorumcemde dedi tabi farkedilmeyecek gibi mi 95 nere 72 nere kiskaniyorlar anacimmm :-)
çatlasında patlasınlar:KK59::sampiyon::sampiyon:
ayy ben bayılırım yaa
izmir ne anlar kız piyaz yapmaktan antalya da yemen lazım onu :kk77:
özellikle köfteyle yenir en sevdiğim yemeklerdendir sabah akşam yerim o derece :KK45: ama dediğin gibi herkezin damak tadına uymayabilir seven çok sever sürekli yemek ister sevmeyen de sevmez kokoreç gibi seveni çoktur ama yemeyeni de vardır :KK45:
bende severim çok piyazı hımmm:kk77::KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70: 23 kilo bu boru mu, heralde farketsinler bi zahmet :KK48::KK48:
bence onlar körrrr:KK70::KK70::KK70:
Valla bu hafta cuma kilosundan dusemezsem fururum kendimi, hatta ayagima tas baglayip deniz kenarinda fururum..garanti olsun hem oleyi hem suda bogulayim :bicak::mad:

Belkim isvec yaparim bu hafta da dikkat etmeme ragmen gitmezse.. anlamadigim bi sislik var bende gobek cevremden fark ediyorum. Yesilcayimi da iciyom daha napayim :KK61:
verirsin stres yapma canım ben öleyim o zaman :KK70:

Back
X