- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.681
"kızlar anlaşılan bu haftasonu herkes + da gelmiş hedefimiz o zaman bu hafta %0,30 barajını geçmek ilk üçe girmek zor görünüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben eskiden 3-3,5 lt içerken benimde 2-2,5 lt kadar düştü su şişesine tarçın kabuğu yada limon dilimi atıyorum biraz içileblilir oluyoZaten bugün çok nizami uyuyorum listeye üç aşağı beş yukarı anlayacağım bana yarayıp yaramadığını, yarınki tartı sonucumdan. Ya bişey diyeceğim kızlar siz hakikatten 10-12 bardak suyu sıkılmadan içebiliyor musunuz? Havalar soğuyunca su içmek bana kabus gibi geliyor. Çay-kahve içmekten. Mesela şuana kadar 1 pet şişeyi zorlayarak içebildim.
tatlım özledik seni naberahaha hala zayif olarak adlediliyorum, artik tartilmiyorum ama biraz daha zayiflamis olabilirim sanki. Nabersiniz?
Yaa benim de tek üzüldüğüm o mayısta dogacak, yaz mevsimi en kucuk hallerine denk gelecek kışa kadar anca büyüyecekBenim ilk cocugumda eylulde dogdu onunla ayni olsunlar diye aralikta yapcm kiyafetlerini degerlendrmek icinhem yazinda ele avuca gelir rahat rahat gezerm
![]()
@ebrusonmez hayatım dogru dıyorsun emzırmek kılo vermeye yardımcı ancak emziren arkadaşlar cok ıyı bılırler aynı zamanda cok zordur bunu basarmak için erıyor özellikle gece ztn uykusuz kalıyorsun sınır sıstemın çokuyor kemdını ttatlı yerken bulmak içten bıle degıllll yoksa emzıren tum anneler dal gıbı olurdu aksıne hamıleyken gayet normal gıttı sımdı baktım ıpın ucu kacıyor hemen tutayım dedım
Aaaaaa hakkımı verın yanıııı aaaa dellendırmeyın benııııı
(Kabul edın ıyı konustummm)
kız ben de mayısta doğdum,bu yazı atlatsın bi dahaki yaza yürümeyi öğrenir halde girer koşar oynar minik prensYaa benim de tek üzüldüğüm o mayısta dogacak, yaz mevsimi en kucuk hallerine denk gelecek kışa kadar anca büyüyecek![]()
Napalim kaptanım misafirleri. Akşam gitti ama @matilda34 her daim diyetteyiz ayrılmaz ikiliyiz artık @tatlitambakla ortiligimize biri daha katıldı.gecen hafta ikimizde pek faal olamadık bu hafta hep beraber süper olacaz gibi![]()
listeni atıcaktınhaha çok tatlısın. Eminim güzel olduğuna. Ya o değil de ben bu dukanla baya iyi doyuyormuşum ha. Bu diyetisyenin diyetisyle epey aç hissediyorum kendimi. Zaten ilk kontrole kadar bir 3 kilo eksilemezsem elveda derim.
"kızlar anlaşılan bu haftasonu herkes + da gelmiş hedefimiz o zaman bu hafta %0,30 barajını geçmek ilk üçe girmek zor görünüyor
evet limonlu kek meselaa....Tabi canım herkeste fil hafızası var, sor bak eskilere benim yaptıgım kacamakları bile hatırlıyorlar
Kuymak yiyememenin depresyonu tabi haklısın![]()
aşk olsun nilgün, gülmücem sana artık hıhh
allah gönlüne göre versin inşallah canım![]()
bencede herkes artıyken senin -200 çok buyuk gözümde şuanhayır ben eksi geldim bi kerem....200 gr mımı küçümsetmem.....
Yaa benim de tek üzüldüğüm o mayısta dogacak, yaz mevsimi en kucuk hallerine denk gelecek kışa kadar anca büyüyecek![]()
Benim telefonun çözünürlüğü yüksek olduğundan burdan foto ekleyemiyorum. Evde atarım.listeni atıcaktın
hahahah havamıda atarım diyonBenim telefonun çözünürlüğü yüksek olduğundan burdan foto ekleyemiyorum. Evde atarım.
ahaha üzülme hepimiz artı geldik kaçırdığın bısey yokOff deli oluyorum ya net çok yavaş kim kaç kilo vermis bakamadım. Yaa..
iyiyim siz nasilsiniz kaptanim, ben de ozledim valla...canım ben eskiden 3-3,5 lt içerken benimde 2-2,5 lt kadar düştü su şişesine tarçın kabuğu yada limon dilimi atıyorum biraz içileblilir oluyo
tatlım özledik seni naber
kız benımkı de oyle.kırpıp atıyorum o yuzden.. bı cozum aklında bulunsun en azından.. daha genıs acıdan cekıp kırparak atabılırsınBenim telefonun çözünürlüğü yüksek olduğundan burdan foto ekleyemiyorum. Evde atarım.