Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız ben de mayısta doğdum,bu yazı atlatsın bi dahaki yaza yürümeyi öğrenir halde girer koşar oynar minik prens :KK200: hatta top oynamayı bile öğretir babası :KK70: karadenizliydi eşin dimi formaları bilem çeker paşaya hangi takımlıydınız bakem ördek ailesi?? :KK66:
Gelecek sene yazın zor tutariz ya dedigin gibi :) iste tam kış aylarında 3-4 aylık olmus olacak eve kapanmak zorunda kalacagiz belki soğuktan ondan sey ettimdi :)
Bizde ailecek bi takim yok valla canim, ayrı telden çalıyoruz :D ben Fenerbahçeliyim, eşim ise Galatasarayli :D
hayır ben eksi geldim bi kerem....200 gr mımı küçümsetmem.....
Senin icin 200 gr bizim icin 2 kg gibi :)
kuzum yazın lohusalık daha kolay olacak, bebişi giydirir yürüyüşe falan çıkarsınız, ben aksine senin doğum zamanının daha güzel olduğunu düşünüyorum :KK68:

yakın arkadaşlarım da hamile, şunu kullanıo musun bunu kullanıo musun muhabbeti çok dönüyo, her annenin çocuk büyütüşü oldukça farklı valla, ben şahsen kışın evde bebekle kalmaktansa yaza doğru doğum yapıp bebeğimi alıp dışarda yürüyüş yapmayı daha mantıklı buluyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
O konuda da haklisin lohusalik yaza denk geliyor. Cok iyi zaman diyenler de var senin gibi, yaşayıp göreceğiz :)

Tamam yarışalım kuzum.:super: Hayır spor yapmadım malesef. Şu spor işini bir rayına koymam lazım. Her ne kadar sen süpeeeer kilo versen de. Sanırım en istikrarlı kilo verenimiz sen olduğun için en çok senle yarışmak gaza getirir beni.:spor: Ya insanı çok az yeyip de verememek üzüyor.:KK61::KK61::110::110:
Eşime dedim 71 gorunuyormuyum Evet dedi azcik daha verirsen yeter dedi bende 55 e kadar verecen dedim neler yedin ki acaba az yediğin için metobolizmam yavaşlamış olmasin

ay bi sıcak basıyo, bi midem bulanıyo, canım atıştırmalık bişi istiyo sık sık, noluyo bana yaa, dukan laneti mi bu ne? hiç olmazdı bende böyle şeyler, depolar full boşaldı sanırım anaaam :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
vücut helpp diyiii imdat diyiii.. dün bana da öyle oldu cok afedersınız cıkarma derecesine kadar geldim yattım dinlendim azcık düzeldi sonra

ay bi sıcak basıyo, bi midem bulanıyo, canım atıştırmalık bişi istiyo sık sık, noluyo bana yaa, dukan laneti mi bu ne? hiç olmazdı bende böyle şeyler, depolar full boşaldı sanırım anaaam :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
ya sen şimdi normal düzenedemi geçemiyon ay çok zor bir daha dukan lafını duymak istemiyorum valla çok sağlıksız :KK17:

ben trafik kazası geçirmiştim o zaman 3 tane serum bağlamışlardı. sürekli su içiyordum ama wc ye gitmiyordum. 8 kiloya yakın aldım 10 günde birde düğün öncesi 1 hafta kala. deneyip aldığımız bilezikler olmadı elime o derece :cool:
Bende var sorun galiba sezaryan doğum yaptım serum falan verdiler sonra 10 gün boyunca günde 4 Gr damardan antibiyotik tedavisi gordum hastanede yattım hem de lohusalık vardı 10 kg verdim 89doguma gittim hastaneden 77 ile ciktim

kız kime diyom 4 mile yaptım diye duymuyonmu bende alkışı hakediyom yaniiii aylar sonra dün 3 mile bugun 4 mile ohhh:spor::spor::spor:
kız valla benden iyi yüzdeyi hakediyon bu hafta ben spor yapamıyorum hiç :( umarım geçersin beni orticim :dua::dua:
ortinin de böylesi beni yenersin inşallah diye dua ediyom ne kadan melek bi insanım :21:

vücut helpp diyiii imdat diyiii.. dün bana da öyle oldu cok afedersınız cıkarma derecesine kadar geldim yattım dinlendim azcık düzeldi sonra

ay mevsim geçişi mi acaba? inşallah yarına toparlarım azıcık özge yaa, yeme ihtiyacını bastıramıyorum resmen, içim yemek yemek diyo, aç bu çocuk aççç :KK48:

ya sen şimdi normal düzenedemi geçemiyon ay çok zor bir daha dukan lafını duymak istemiyorum valla çok sağlıksız :KK17:

kuzum hangi diyet olursa olsun öyle hemen normal düzene geçersen senin +7 gibi hoop yapışır bünyeye, sadece dukan değil ki :(

Bende var sorun galiba sezaryan doğum yaptım serum falan verdiler sonra 10 gün boyunca günde 4 Gr damardan antibiyotik tedavisi gordum hastanede yattım hem de lohusalık vardı 10 kg verdim 89doguma gittim hastaneden 77 ile ciktim

kızım sana robocop diyoruz hiç duymuyo musun bizi??? senin metabolizma 1 yaşında anında yakıosun maşallah sen yediğin her şeyi :KK70::KK70:

kuzum yazın lohusalık daha kolay olacak, bebişi giydirir yürüyüşe falan çıkarsınız, ben aksine senin doğum zamanının daha güzel olduğunu düşünüyorum :KK68:

yakın arkadaşlarım da hamile, şunu kullanıo musun bunu kullanıo musun muhabbeti çok dönüyo, her annenin çocuk büyütüşü oldukça farklı valla, ben şahsen kışın evde bebekle kalmaktansa yaza doğru doğum yapıp bebeğimi alıp dışarda yürüyüş yapmayı daha mantıklı buluyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Ben birini aralıkta birini haziranda doğurmuş biri olarak en güzel haziran derim :-)

ay mevsim geçişi mi acaba? inşallah yarına toparlarım azıcık özge yaa, yeme ihtiyacını bastıramıyorum resmen, içim yemek yemek diyo, aç bu çocuk aççç :KK48:

kuzum hangi diyet olursa olsun öyle hemen normal düzene geçersen senin +7 gibi hoop yapışır bünyeye, sadece dukan değil ki :KK43:

kızım sana robocop diyoruz hiç duymuyo musun bizi??? senin metabolizma 1 yaşında anında yakıosun maşallah sen yediğin her şeyi :KK70::KK70:
hayır dukanı bırakıp normal diyete geçsen diyorum bizim yaptığımız gibi anam ne +7 miş habire onume çıkıyo:KK70::KK70::KK70:

0fd6d42d-6e7d-4183-b4d0-bd85c9a35065.webp

@w e n d y :D :D :D bu karikatür geldi aklıma :D :D AÇIZ ULAN :D

hayır dukanı bırakıp normal diyete geçsen diyorum bizim yaptığımız gibi anam ne +7 miş habire onume çıkıyo:KK70::KK70::KK70:

he normal düzen diyince aklıma kuru-pilav falan geldi, canım çok istiyo ondan mı acaba :KK70::KK70:

kuzum sen yine iyi almışsın, kız ben şimdi diyeti bi bıraksam var yaa +15 olurum kesin :KK70::KK70::KK70:

Back
X