- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.701
Gelecek sene yazın zor tutariz ya dedigin gibi :) iste tam kış aylarında 3-4 aylık olmus olacak eve kapanmak zorunda kalacagiz belki soğuktan ondan sey ettimdi :)kız ben de mayısta doğdum,bu yazı atlatsın bi dahaki yaza yürümeyi öğrenir halde girer koşar oynar minik prenshatta top oynamayı bile öğretir babası
karadenizliydi eşin dimi formaları bilem çeker paşaya hangi takımlıydınız bakem ördek ailesi??
![]()
Bizde ailecek bi takim yok valla canim, ayrı telden çalıyoruz

Senin icin 200 gr bizim icin 2 kg gibi :)hayır ben eksi geldim bi kerem....200 gr mımı küçümsetmem.....
O konuda da haklisin lohusalik yaza denk geliyor. Cok iyi zaman diyenler de var senin gibi, yaşayıp göreceğiz :)kuzum yazın lohusalık daha kolay olacak, bebişi giydirir yürüyüşe falan çıkarsınız, ben aksine senin doğum zamanının daha güzel olduğunu düşünüyorum
yakın arkadaşlarım da hamile, şunu kullanıo musun bunu kullanıo musun muhabbeti çok dönüyo, her annenin çocuk büyütüşü oldukça farklı valla, ben şahsen kışın evde bebekle kalmaktansa yaza doğru doğum yapıp bebeğimi alıp dışarda yürüyüş yapmayı daha mantıklı buluyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.