Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur edeeımmmm sekerım bak hakkımı veren cıktııııEn Büyük TÜRKİYE

maşallah serveycim sana valla ben emzirirken o kadar diyet yaptım bişi yaptım 1 kilo bile verememiştim ne yalan sölim, emzirme bende işe yaramadı diyorum ben, seni gerçekten tebrik ederim, yapamadığımı yapıosun şu an.

ay mevsim geçişi mi acaba? inşallah yarına toparlarım azıcık özge yaa, yeme ihtiyacını bastıramıyorum resmen, içim yemek yemek diyo, aç bu çocuk aççç :KK48:

kuzum hangi diyet olursa olsun öyle hemen normal düzene geçersen senin +7 gibi hoop yapışır bünyeye, sadece dukan değil ki :KK43:

kızım sana robocop diyoruz hiç duymuyo musun bizi??? senin metabolizma 1 yaşında anında yakıosun maşallah sen yediğin her şeyi :KK70::KK70:
Walla öyle galiba akşam meyve dogradim yoğurda oglumla yedik 3-4 kez wc gittim akşam hemde öyle bi boşaltım oldu ki afedersin şifa orucundan bile daha çok 38 yaş ama sanırım metobolizmam daha 25

ay olda benim +7 unutulsun senin + 15 konuşalım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

anam bugün nolmuş sana çok fenasın sen bugün lafta söylenmiyo hatuna :KK62::KK62::KK70::KK70:

Mayıs da hazirana benzer diyebiliriz o zaman :p

hazirandan daha güzeli diyebiliriz, nerdeyse 40n çıkmış olcak hatta :) bu arada bebeğin 40 cidden önemli bişiymiş yaşayınca görürsün, eskiler saymışta 40 demiş heralde diyodum bi anda değişiveriyo :anne:

anam bugün nolmuş sana çok fenasın sen bugün lafta söylenmiyo hatuna :KK62::KK62::KK70::KK70:

hazirandan daha güzeli diyebiliriz, nerdeyse 40n çıkmış olcak hatta :) bu arada bebeğin 40 cidden önemli bişiymiş yaşayınca görürsün, eskiler saymışta 40 demiş heralde diyodum bi anda değişiveriyo :anne:
eee boşuna vasfiye demiyo btlbetul btlbetul bana:KK70::KK70::KK70::KK70:

Ya 2 Side sezeryan ama aralıkta çok zorlanmıştır çok farklıydı 2. De hastanede yaptığım halde çok çabuk iyilestim cok iyi bir ekibe denk geldim doktor olarak dikisim bile çok estetikte hemşire dedi en iyi doktora denk gelmisin hemde epidural di ilk doğum zor geldi ikincide çok rahattır doktor çok farkediyo cnm
Mayıs da hazirana benzer diyebiliriz o zaman :p

Walla öyle galiba akşam meyve dogradim yoğurda oglumla yedik 3-4 kez wc gittim akşam hemde öyle bi boşaltım oldu ki afedersin şifa orucundan bile daha çok 38 yaş ama sanırım metobolizmam daha 25

kız öyle anlatıp anlatıp gıcık etmeseneeee :KK70: :63::63:

Kız ördekcim duyuyon mu yavru ördeki emzirirken saldırmıcan öyle her tarafa morordek morordek :KK20:

kolaydı o öle kuzum lafta neler yapıodum bende :olamaz::olamaz:

eee boşuna vasfiye demiyo btlbetul btlbetul bana:KK70::KK70::KK70::KK70:

anam betüş haklıymış lafta söylenmiyo valla :KK48::KK48:

Gelecek sene yazın zor tutariz ya dedigin gibi :) iste tam kış aylarında 3-4 aylık olmus olacak eve kapanmak zorunda kalacagiz belki soğuktan ondan sey ettimdi :)
Bizde ailecek bi takim yok valla canim, ayrı telden çalıyoruz :KK70: ben Fenerbahçeliyim, eşim ise Galatasarayli :KK70:

Senin icin 200 gr bizim icin 2 kg gibi :)

O konuda da haklisin lohusalik yaza denk geliyor. Cok iyi zaman diyenler de var senin gibi, yaşayıp göreceğiz :)

övdün mü sövdün mü anlayamadım :))))

200 gr verdim beni tebrik etmedin bunu mu ediyon... En Büyük KK:duduk:
Ooy oyy oyy hanimis benin pisi pisimm.. Hanimis çıtır çıtır hatunum.. hem diyet yapiyiii hem spor yapiyiii agzim acik izliyom valla seni betusum.. helal sana valla :KK9::nazar:
Kiz totem yapiyom belki bilerek bisey demiyom sana kilo vermen durmasin diye :p:KK39:

Back
X