Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

noldu seni de mi ters yüz etti cadı vasfiye :)
he yaa :olamaz::olamaz:
Onun adı hipoglisemik atak güzelim. Aşırı açlık, gizli şeker, insülin direnci sebep oluyor. @w e n d y

iyi de ben hiç aşırı aç olmuyorum ki, hep fazla fazla yiyorum biliosun dukanı, ama reglden tatlı ihtiyacım çoğaldı sanırım, ben insülin direnci için test yaptırmıştım yokmuş zaten, artık var mı acaba?

Ooy oyy oyy hanimis benin pisi pisimm.. Hanimis çıtır çıtır hatunum.. hem diyet yapiyiii hem spor yapiyiii agzim acik izliyom valla seni betusum.. helal sana valla :KK9::nazar:
Kiz totem yapiyom belki bilerek bisey demiyom sana kilo vermen durmasin diye :p:KK39:

heeehh bana bunlarla gel :KK36: olsun ben kıskancım napiim....

hazirandan daha güzeli diyebiliriz, nerdeyse 40n çıkmış olcak hatta :) bu arada bebeğin 40 cidden önemli bişiymiş yaşayınca görürsün, eskiler saymışta 40 demiş heralde diyodum bi anda değişiveriyo :anne:
Evet ya dogum yapan bütün arkadaslarım öyle diyor, 40 cidden bir milat diyorlar hem anne hem bebek icin. Dedigin gibi haziran ortasına 40'ı da cıkmıs olacak, ay bakalım cok heyecanlıyım nasıl olacak acaba :)
Kız ördekcim duyuyon mu yavru ördeki emzirirken saldırmıcan öyle her tarafa morordek morordek :KK20:
Hmmmmmmmmmm
"insallah cnm yaaa" :ıslık: :)))
Ya 2 Side sezeryan ama aralıkta çok zorlanmıştır çok farklıydı 2. De hastanede yaptığım halde çok çabuk iyilestim cok iyi bir ekibe denk geldim doktor olarak dikisim bile çok estetikte hemşire dedi en iyi doktora denk gelmisin hemde epidural di ilk doğum zor geldi ikincide çok rahattır doktor çok farkediyo cnm
Seninki mevsimden degil doktordanmıs o zaman :)
övdün mü sövdün mü anlayamadım :))))
İşte hic belli etmem rengimi :p
ben kaçar köfte yapıcam öpüldünüzzzzz:KK15:
ebrusonmez ebrusonmez canım ben 4 mile yaptım sen ne yaptın:spor:
Kız sen de iyi ki bi 4 mil yaptın, 4 mesajından 3'ü bugun 4 mil yaptım seklinde :D

anam ne biliyim ben bugün yaptın sandım da ne zaman gitti hatun diyom, off yağsız pirinçsiz falan ne tadı olacak ki lahananın zaten, onu da yapamam tiksinirim kesin :KK43:

çiğ yeseydim daha eyiydi haşlama ıı ııhh.... midemi döndürdü... daha da bir tencere var :))

yedim akşam öğünümü de yedim açlıktan :))) akşama yicek bişi bırakmadım :) artık yarına kadar açım.....

anam betüş deme öle bende açım :( özgenin dediği gibi şampuan yicem bende :KK42:psikolojik olarak çökertme kendini yarına kadar açım diye, evrene doydum kilo vericem mesajı yollayalım :KK42:

Back
X