- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.741
ay bende maden suyu içiyorum şuan ama inanıyorum yarın eksi çıkacağım çünkü normal diyetime döndümBen şu an o kadar açım ki anlamam gözüm donuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bende maden suyu içiyorum şuan ama inanıyorum yarın eksi çıkacağım çünkü normal diyetime döndümBen şu an o kadar açım ki anlamam gözüm donuyo
Valla ben de oyleydim 1sise su ictim.. acligi unuttum mide bulantısıyla savasiyom simdi.. kalorisiz bi cozum en azindanBen şu an o kadar açım ki anlamam gözüm donuyo
he yaanoldu seni de mi ters yüz etti cadı vasfiye :)
Onun adı hipoglisemik atak güzelim. Aşırı açlık, gizli şeker, insülin direnci sebep oluyor. @w e n d y
evet canım 5 öğün yapıcam saat 4.30 gibi akşamı yicem köfte salata ohh misssEvet illaki çıkarsin sporda yaptin, ben ne yapacam bakalimnilsub
betüşle banada yolla gııı azcık![]()
olsun fazla para göz çıkarmazsenin ineklerin var bana yollasın fakir benim :))
Ooy oyy oyy hanimis benin pisi pisimm.. Hanimis çıtır çıtır hatunum.. hem diyet yapiyiii hem spor yapiyiii agzim acik izliyom valla seni betusum.. helal sana valla
Kiz totem yapiyom belki bilerek bisey demiyom sana kilo vermen durmasin diye![]()
evet canım 5 öğün yapıcam saat 4.30 gibi akşamı yicem köfte salata ohh misss
inşallah karatayı atmam lazım vucudumdan![]()
olsun fazla para göz çıkarmaz![]()
olabilir aslında sana yollasın para sen inek al bende sana geleyim inekleri yiyelim :))
lahana haşlaması berbat bir şeymiş dostuuummm yenir yanı yok... açlıktanda ölüyorum bööööö.....
kızz ne ara eve gittin de pişirdin de yedin de nefret ettin![]()
olabilir aslında sana yollasın para sen inek al bende sana geleyim inekleri yiyelim :))
lahana haşlaması berbat bir şeymiş dostuuummm yenir yanı yok... açlıktanda ölüyorum bööööö.....
Evet ya dogum yapan bütün arkadaslarım öyle diyor, 40 cidden bir milat diyorlar hem anne hem bebek icin. Dedigin gibi haziran ortasına 40'ı da cıkmıs olacak, ay bakalım cok heyecanlıyım nasıl olacak acaba :)hazirandan daha güzeli diyebiliriz, nerdeyse 40n çıkmış olcak hatta :) bu arada bebeğin 40 cidden önemli bişiymiş yaşayınca görürsün, eskiler saymışta 40 demiş heralde diyodum bi anda değişiveriyo![]()
Hmmmmmmmmmm
Seninki mevsimden degil doktordanmıs o zaman :)Ya 2 Side sezeryan ama aralıkta çok zorlanmıştır çok farklıydı 2. De hastanede yaptığım halde çok çabuk iyilestim cok iyi bir ekibe denk geldim doktor olarak dikisim bile çok estetikte hemşire dedi en iyi doktora denk gelmisin hemde epidural di ilk doğum zor geldi ikincide çok rahattır doktor çok farkediyo cnm
İşte hic belli etmem rengimiövdün mü sövdün mü anlayamadım :))))
Kız sen de iyi ki bi 4 mil yaptın, 4 mesajından 3'ü bugun 4 mil yaptım seklinde
bol bol baharat falan at içine yenmez mi?
dün pişirdim uleyn işe getirdim... ne evi... hafta içi ev yok :)))
anam ne biliyim ben bugün yaptın sandım da ne zaman gitti hatun diyom, off yağsız pirinçsiz falan ne tadı olacak ki lahananın zaten, onu da yapamam tiksinirim kesin![]()
Sen de mi lahana diyetine basladın gı :)çiğ yeseydim daha eyiydi haşlama ıı ııhh.... midemi döndürdü... daha da bir tencere var :))
yedim akşam öğünümü de yedim açlıktan :))) akşama yicek bişi bırakmadım :) artık yarına kadar açım.....