Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım muhteşem ötesi yine tebriklerr.
Kuruyemiş aşırı olmamış.Gayet kararında sıkıntı yok.

teşekkür ederim ebruşum ama dukandan çıktım artık, nerden baksan dukana uymuyo liste, o nedenle bu hafta lahana yapıcam, robocopumuz bu hafta birinciliğe oynuyo baksana :rolleyes:

Benimle lahana yapar mısınız zarif hanımefendi??

Sagol tatlımmm güzel dileklerin icin
Ya bakalım ilk aylar zaten az alınır diyor herkes, sonralarda cosmasam iyi cunku istahım coook acıldı :kk77: Sabah tartıya korka korka cıktım, kesin 2 kg almısımdır 2 haftada diyordum neyse ki 800 gr almısım :KK48:
Ailevi sorunlar da cözülse dedigin gibi süper olacak ama onların hemen cözülmesi mümkün olmadıgı icin artık görmezden geliyorum baska carem yok su an :)
artık olduğu kadar olmadığı kader derler ya ...elinden geldiğince pozitif enerji yay evrene :):)bebişte hisseder çünkü :)

Kaptanım bence artık dikkat etmeye meyve sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye başla doğumu 70 le kapatmak istiyorsan tabi son uç ay dikkat etmezse kilolar uçabilir ben ikinci de çok bilincliydim zaten kilolu hamile kalmistim 94 le başladım son 2 aya 86 ya indim son 2 aydada sadece 2 kilo aldım bebek beslenmez falan diye düşünme benimki 3750 dogdu
Hey masallah tosunmus senin bebik :KK48:
Ya bana da son aylarda cok alacagım gibi geliyor cunku doymuyorum, doysam da hemen acıkıyorum :olamaz: 70'le girmem zor gibi sanki şu an bile :(

Sagol tatlımmm güzel dileklerin icin
Ya bakalım ilk aylar zaten az alınır diyor herkes, sonralarda cosmasam iyi cunku istahım coook acıldı :kk77: Sabah tartıya korka korka cıktım, kesin 2 kg almısımdır 2 haftada diyordum neyse ki 800 gr almısım :KK48:
Ailevi sorunlar da cözülse dedigin gibi süper olacak ama onların hemen cözülmesi mümkün olmadıgı icin artık görmezden geliyorum baska carem yok su an :)
artık olduğu kadar olmadığı kader derler ya ...elinden geldiğince pozitif enerji yay evrene :):)bebişte hisseder çünkü :)

benimde iştahım çok açık bebiş de yok anlamadım ki :KK70:bide bebiş olsa sumo güreşçisi olacam demekki :KK70:
Ahahah o nasıl laf ya :KK70:
Ama ben kendimi biliyordum, hamilelikte homili gırtlak olacagımı bildigim icin önceden fazla kilolarımı vereyim dedim. İyi yapmısım valla En Büyük TÜRKİYE
Napayım artık dogurduktan sonra gene veririm, bunun başka yolu yok gibi :D

Lahana sağolsun canım toplamda 5 kg verdim sayılır ilk ucgun listedekiler gibi kahvaltı yaptım 4. Gün domates salatalık peynir 5.gunde aynı 6-7. Günler dükan kahvaltı yaptım peynir yumurta domates salatalık süt bi bardak yerine de yoğurt yedim
Ama ben listeye baktım. 1. gün sadece meyve ve çorba yaziyodu. Ben yanlış mı başladım yani

Gunaydin kizlarrrr gecmisi birazdan okurum gene ceneler acilmis :KK70:

Kilom 69.4444444444444444 yuppiiiiiiii 6 li rakamlarida gordum sonundaa:rapci::KK73:
Caktrmayin aslinda dun 69.6 kiloydum :KK70:
Ben hesapladim yuzdemi ama emin degilim unuttum sanirim nasl hesaplanicgini oyzden kaptanve kaptan yardimcilarim bi el atarmisinizzz 69.4 kiloyum :KK68: @nilsub morordek morordek @inatettimolacak @toplight
Ohhh süpersiinn

Back
X