- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #219.901
İnşallah canım.Saol cnm güzel dileklerin için bu sefer üst bedende sporu abartacagim ona hirslansin şimdi yılbaşına alt üst esitlenecek inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım.Saol cnm güzel dileklerin için bu sefer üst bedende sporu abartacagim ona hirslansin şimdi yılbaşına alt üst esitlenecek inş
Ördekcim toplight kaptanım yapmıcak mı bildirim kesin kararı mı?? Nasıl durumu bu arada gecmısın hepsını okuyamadım***5. Takım 491. Etap***
toplight (73,4/) bildirim yapmadı
tatlitambak (74,3/) kilosu sabit
inatettimolacak (69/69,8/-0,8/-%1,16)
w e n d y (61,9/61,7/0,2/%0,32)
keremcemim (71,9/68,8/3,1/%4,31)
toz-pembe (67,5/67,3/0,2/%0,29)
azaydidem (71,1/69,4/1,7/%2,39)
KumraL_KrakeR (68/67,8/0,2/%0,29)
Pdr93 (75,8/74,6/1,2/%1,58)
servey (76,3/75/1,3/%1,70)
bsram_ (64,6/64,8/-0,2/-%0,31)
matilda34 (69,7/68,3/1,4/%2,01)
5. Takım Ortalama: %0,954
nilsub (77,8/78,9/-1,1/-%1,41)
ebrusonmez (60,4/60,3/0,1/%0,17)
btlbetul (65,7/65,9/-0,2/-%0,30)
morordek (61,4/62,2/-0,8/-%1,30)
candy_candy (117,7) 467. etapta (27.05.2016) kendi istegi ile ayrılan üye
savurgan ()
fyzanur (78,1/76,5/1,6/%2,05)
Bayağı geç yaptım canım -100 gramcıktı@savurgan canım nerdesin deli dolu sohbetlerini özledim ya :)
morordek bitanem bugün nasılsın ,bulantın varmı ,halsizlik var mı,hormonların ne alemde ,kaç kilo aldın :):)
inatettimolacak fıstık sende mi okuldasın ben gibi yoktun bugun ,gerçi ben gece 4 te kalktığım için akşam olmuş gibi hissediyorum saat daha 12 ymiş
ebrusonmez canım sen nasılsın ,bugün kilo bildirimi yaptın mı göremedim ben :)
Aynen öyle ebrusum yaa.. gün içinde cok yoruluyorum eve gıdınce de kolumu kanadımı kıpırdatamıyorum.. yatıyom direkt.. hareketsızlık dağıttı beniCanım ya yoğunluktan mı?
Evet canım ben reglden dolayı veremedim diyom ama bahane sanki :))bende 200 gr vermişim ebruşum, güçleri birliğini bu hafta sımsıkı yapmalıyız dostum, olmuyo böle![]()
İnsallah bakalım :)Ördeğim bu gün itibariile lahana yapıcam. Vee inşallah en az 1.5 veririm bu hafta![]()
Durumu iyiydi ama sanırım tampondan geceleri uyumakta zorlanıyordu. Ne zaman cıkacak tamponu bilmiyorumÖrdekcim toplight kaptanım yapmıcak mı bildirim kesin kararı mı?? Nasıl durumu bu arada gecmısın hepsını okuyamadım
Bu hafta sıkı bi lahana yapalım mı??ay ördekcim o bana el atsa sanki daha iyi olcak![]()
Kraker yazdım ya kahvaltıda ne yediğimi ben kendime Gore yedim son günlerde listeye duymadım yani öğlen ve akşam çorba yedim nasıl oldu corban tarifi mini yaptinBu hafta sıkı bi lahana yapalım mı??
Karşılıklı kilo veririz
Yeminle kuscam şimdı cıkartcam o pastayııııÇok iyi bende frambuaz yicem bu hafta:)))
Saol cnm sendeHarikasın kanki![]()
Tarif için çok teşekkür ederim.Cidden güzel oldu. Eşim dediğin çorbaları bulamamış kremalı sebze,kremalı tavuk ve domates almıştı.Cnm ben sevmediğimi hiç bise koymadim ilk yaptığında sebze çorbası da vardı tadı geliyordu ikinciye pırasa ve karnabahar üçüncüye de pırasa koydum çok karıştırma bence sebzeleri o zaman tadı tuhaflasiyo
Tamam cnm bugün meyve ve aciktikca çorba icebilirsin gayet güzel bende sonuncuya koydum d9mates çorbası olsun maksat kıvam vermesi @wendy cnm sende köy çorba lahanaya tat veriyor yoksa içmekte zorlanirsinTarif için çok teşekkür ederim.Cidden güzel oldu. Eşim dediğin çorbaları bulamamış kremalı sebze,kremalı tavuk ve domates almıştı.
Buna domates koydum. fena değil.
Kahvaltıda bir tabak çorba ve 1 portakal yedim.
Bu ne güzel bi tekliffteşekkür ederim ebruşum ama dukandan çıktım artık, nerden baksan dukana uymuyo liste, o nedenle bu hafta lahana yapıcam, robocopumuz bu hafta birinciliğe oynuyo baksana
Benimle lahana yapar mısınız zarif hanımefendi??
Yapın ve çorbaya on yargıyla yaklaşmayın yetmeyecek gibi değil bende odul olarak gece yaptığım patatesli borekten yiyeceğim sıcak sıcak canım çekti ama gece 3 te yaptim dokunmadim o yuzdenBu ne güzel bi tekliff![]()
Açılınca Ogün dışı ise yoğurda sevdiğin meyveleri dogra hatta seviyorsan bir iki kuruyemiş parçası at küçük bi kaşıkla yavaş yavaş ye bittiğinde tıka basa doymuş okuyosun hemde kilo yapmazHey masallah tosunmus senin bebik
Ya bana da son aylarda cok alacagım gibi geliyor cunku doymuyorum, doysam da hemen acıkıyorum70'le girmem zor gibi sanki şu an bile
![]()
Dün gece pişirdim canım.lahanaya mı?? ay benden önce mi başladın hemde?? pişir çorbayı da nasıl yaptığını anlat hadi madem.
Şu sınavlar bitse biraz rahatlarsın.Aynen öyle ebrusum yaa.. gün içinde cok yoruluyorum eve gıdınce de kolumu kanadımı kıpırdatamıyorum.. yatıyom direkt.. hareketsızlık dağıttı beni![]()
Haklısın aslında öyle yapayım yaa. Zaten son günlerde süt yogurt da yiyemedim pekAçılınca Ogün dışı ise yoğurda sevdiğin meyveleri dogra hatta seviyorsan bir iki kuruyemiş parçası at küçük bi kaşıkla yavaş yavaş ye bittiğinde tıka basa doymuş okuyosun hemde kilo yapmaz