Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Açılınca Ogün dışı ise yoğurda sevdiğin meyveleri dogra hatta seviyorsan bir iki kuruyemiş parçası at küçük bi kaşıkla yavaş yavaş ye bittiğinde tıka basa doymuş okuyosun hemde kilo yapmaz
Ne yalan söyleyim bende ilkte ne bulduysan yedim nasılsa hamileydim ya 18 kg aldım 2.ye akillandim kız kardeşimde ilkinde 45 kg hamile kaldı 75 kg doğuma gitti ama bi oturuşta bi kilo muz yiyordu :-)

Yapın ve çorbaya on yargıyla yaklaşmayın yetmeyecek gibi değil bende odul olarak gece yaptığım patatesli borekten yiyeceğim sıcak sıcak canım çekti ama gece 3 te yaptim dokunmadim o yuzden
Zaten yerken senin ''severek yediğim için kilo veriyorum'' diyişin geldi aklıma bende zevkle yedim

Haklısın aslında öyle yapayım yaa. Zaten son günlerde süt yogurt da yiyemedim pek :KK43:
Cnm yoğurt süt yumurta peynir hergun yemelisin bence yanında sebzeler ben son zamanlarında et turu fazla yiyemedim istemiyordu bebek ilk uç ay yediğim 9 ay yetti dikkat etmeden herhalde 110 kg falan dogururdum :-)

Bu hafta sıkı bi lahana yapalım mı??
Karşılıklı kilo veririz

hadi ebruşum, sen benden daha iyisin bak başladın bile, bugün pişireyim ben yarın başlıyorum :KK55:

Tamam cnm bugün meyve ve aciktikca çorba icebilirsin gayet güzel bende sonuncuya koydum d9mates çorbası olsun maksat kıvam vermesi @wendy cnm sende köy çorba lahanaya tat veriyor yoksa içmekte zorlanirsin

tamam canım :KK15:

Cnm yoğurt süt yumurta peynir hergun yemelisin bence yanında sebzeler ben son zamanlarında et turu fazla yiyemedim istemiyordu bebek ilk uç ay yediğim 9 ay yetti dikkat etmeden herhalde 110 kg falan dogururdum :-)
Haklısın aslında :(
Ay ben cok kötü mü besleniyorum acaba :(

Kızlar anca gelebildim hemmen listeyi güncelliyorum

***5. Takım 491. Etap***

toplight (73,4/)
tatlitambak (74,3/)
inatettimolacak (69/)
w e n d y (61,9/61,7/0,2/%0,32)
keremcemim (71,9/)
toz-pembe (67,5/67,3/0,2/%0,29)
azaydidem (71,1/)
KumraL_KrakeR (68/67,8/0,2/%0,29)
Pdr93 (75,8/74,6/1,2/%1,58)
servey (76,3/75/1,3/%1,70)
bsram_ (64,6/64,8/-0,2/-%0,31)

matilda34 (69,7/68,3/1,4/%2,01)

5. Takım Ortalama:

nilsub (77,8/78,9/-1,1/-%1,41)
ebrusonmez (60,4/)
btlbetul (65,7/65,9/-0,2/-%0,30)
morordek (61,4/62,2/-0,8/-%1,30)
candy_candy (117,7)
467. etapta (27.05.2016) kendi istegi ile ayrılan üye
savurgan ()
fyzanur (78,1/76,5/1,6/%2,05)

canım benim 0,296 oranım 0,30 a tamamlamıyor muyuz ? benim için problem değilde takım ortalaması için dedim

slm kızlar şimdi kalktım sabah hastanedeydim malum tüm gece de ayaktaydım
kg veren herkesi özellikle ayşeyi arkasından servey didem ve matildayı tebrik ediyorum ben maalesef bu hafta veremedim 4 günlük kabızlık 3 günlük uykusuzluk narkoz bi de üstüne az önce regli oldum bu kadar olumsuzluk üstüne 700 gr artıdayım ama hedefim haftaya 72 yi görmek
acaba bende mi lahanacılara katılsam da şöyle accık güzel bi kg versem

Bir günden bişey olmaz.İstersen yarında birinci günü yapayım.Seninle aynı başlamış oluruz.

yok yok, aynı kilolarda sayılırız, bi gün arkadan takip ederim seni bende, sadece menünü mutlaka yaz ki bende aynen uygulayım, bi de metabolizma hızlandırıcı çaylarımızı da içelim tamam mı?

kg veren herkesi özellikle ayşeyi arkasından servey didem ve matildayı tebrik ediyorum ben maalesef bu hafta veremedim 4 günlük kabızlık 3 günlük uykusuzluk narkoz bi de üstüne az önce regli oldum bu kadar olumsuzluk üstüne 700 gr artıdayım ama hedefim haftaya 72 yi görmek

Kaptanim cok gecmis olsun sen sagligina bak narkozdu ilaclardi bide regl hepsi bir arada bomba gbi gelmisler tabi arti cikman normal haftaya gzel kilo vericegine inaniyrum ama once saglik ;)

Sendemi corbaya basladin canm ayy bendemi yapsam yaaa bilemedim smdi :KK70:

ya didemcim çok sıkıldım ben dukandan, yapamıyorum artık, kuruyemiş, meyve derken dukanlıktan çıktı karataya döndü baksana :KK70:

bi hafta lahana yapıcam, sonra dönerim yine ya da keremcemim diyetine başlarım belli olmaz, duruma bağlı işte.

Bende az once regl oldum kaptanim demekki o yuzden 200 gram.vermisim sislk var

Feciyim ya kuzum.
Çok fena ağrım var.Reg loldum ama olamıyom. :)))
Ağrıdan ölüyorum.
Aynı sorun var cnm psikolojim de berbat durumda
Yaaa muhteşemsin yaa
Sen gerçekten nasıl bişeysinn..
Ağzım açık kalıyoorr.
Maşallah maşalllah :nazar::nazar::nazar::nazar:
Hayatta her istediğin şeye ulaşaak bi azimin var. :KK9:
Evet süper irade süper meto her hafta ayşenin verdiğinin yarısını versek bile yeter :)

Back
X