valla ben de dün gittim bana haftada iki kere 1 yumurta yiyebilirsin dedim. dedim orda dur ben hergün iki yumurta yiyorum

dedim niye? kolestrol için dedi. teslerimi gösterdim benim kolestrolüm normal dedim. ilerde çıkar dedi. valla diyetisyene gelirken proteinden yana kısıtlanacağımı hiç düşünmemiştim dedim. o da proteinin fazlası da zarar dedi. neyse uzatmadım ama ben sabah yumurtamı yerim yani heeeeç kusura bakmasın

bi de 4 porsiyon meyve yazmış onunda 1 porsiyonunu gece 10'a yazmış ama ben o saatte uyuyorum onu da yiyemem yani.. öyle gerisine uyucam zaten yaptığım şeyler öğlen tabldot yiyorum işyerinin yemekhanesinde.. akşam da listeye göre bişeyler ayarlarım artık

listem 2000 kalori bana fat secret'ta da 2100 kalori çıkmıştı zaten ama ben onu 1700'e çekmiştim. 15 gün sonra da özeldeki diyetisyene gidicem devletteki aydan aya kontrol yazdı ben dedim 10 günde 1 gelmeyi düşünüyorum. yok dedi çok yoğunuz 10 günlük kontroller veremem dedi

tatlı bi kadına benziyordu ama tombul bi bayandı

çok klişeydi ama hiç yenilememiş kendisini..
şimdi bugün akşam benim misafirim var yarın kardeşimle bi arınma günü yapıcaz yeşil sebzeler yeşilçaylar falan. sonra kardeşime de ben bi liste ayarladım o da sağlıklı beslenme odaklı oldu. buraya da ekliyim side bakın bi olmuş mu

1200-1500 kalori onunda yaklaşık
Eki Görüntüle 1910052
Eki Görüntüle 1910053
Eki Görüntüle 1910051