Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tarhana ve zeytinler sp yi delmisin :-)
Yapamamisim dimi :KK70:farkettim aslinda bi beceremedm su spyi
:KK31:Menümü ıftıharla sunuyorum yorumlayın uleyyyynnnnn
11 de 2 yumurtadan kasarlı omlet,4 ceviz,2 dılım peynir,domates, salatalık, humana tea
12 de elma
14 de 4 köfte, marul
15 te mistik cay-3 kuru kayısı
17de turlu, chaili yoğurt
Sade tkahvesi-1 draje
2 lt limonlu su
Rezene
Himm menuye gell:KK33:
Eveeeetttt
Yoğurt mayalandı
Acık sut şişelendı
Sıyah zeytın sallandı
Yesıl zeytın suyu degıstırıldı
Tarhana karıstırıldı
Yemek yapıldı
Ödev yaptırıldııı
Anam Ağladı :KK70::KK70::KK70::KK70:
Hamarat kadinin hali bi baska canim:KK70:
:KK53::KK53::KK53:Doymadın galıbaaaaa pehlivannn
Yok ya ben kimseyle yarismicm benim tek rakibem kumral kraker:KK70:
Salatalik zeytin ve tarhana corbasi uymasada yrn gzel sonuc alicagina inaniyorum canim :KK66:
Ya aslinda cok iyi verirdmde regl oldum simdi cnm haftya bombaa gibi gelicem ama
Slm kizlar hayirli aksamlar herkesee bgun ugrayamadim hic sabahtan boynum icin hastaneye gttim kas spazmi gecirmisim ilac verdi birsuru duzenli kullan gecmez fizik tedaviye git dedi ole insallah haftaya tekrar platese baslayablirim bgun cok hareketli bi gun yasadim spor yapmis kadr olmusumdur heralde :KK66:
Merbaa didemcm ay baya kotu olmusun ya cok gecms olsun
2.takıma hic yazmiyorum,bi 4.takim bi siz...onu da yanlislikla yazdim demek ki:)sana da yazarim kiz istediğin çene olsun ,bende çok:)

Menune gore iste canim,kaçamak varsa uyarma güzelde övme gibi:KK66:

Bende öyle düşünüyorum valla:)ama çok konuşuyorum diye özge kovcak diye tirsiyorum azicik heheh:KK66:

Evrene pozitif enerji yolla,kesin görürsün:KK70:
Sen simdi bizim gruptamisin kiz bi anlamadm ben bizim listede varsin:KK53:

Bgunku menum safprotein 4.gun
Kahvalti 9.30
1.5 haslanmis yumurta aceleyle okadr yiyp cktim evden

Arada su ve form cay ixtim 1 kupa

Ogle 15.00
1 haslanmis yumurtanin beyazi
1 kase yogurdun icine 1 kasik nar koyup karistirip yedim

Aksam 19.00
3 kcuk dukan kofte
2 kasik yogurt

Smdi form cay icicem kiraz sapi kaybattim 2 kupada ondan icicem su 2 lt ictm 2.5 lt tamamlicam @nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak @toplight
Pro dedigin bole olur :KK49:

Yapamamisim dimi :KK70:farkettim aslinda bi beceremedm su spyi

Himm menuye gell:KK33:

Hamarat kadinin hali bi baska canim:KK70:

Yok ya ben kimseyle yarismicm benim tek rakibem kumral kraker:KK70:

Ya aslinda cok iyi verirdmde regl oldum simdi cnm haftya bombaa gibi gelicem ama

Merbaa didemcm ay baya kotu olmusun ya cok gecms olsun

Sen simdi bizim gruptamisin kiz bi anlamadm ben bizim listede varsin:KK53:
İki grupta da varim çok şükür:)

Tarif için çok teşekkür ederim.Cidden güzel oldu. Eşim dediğin çorbaları bulamamış kremalı sebze,kremalı tavuk ve domates almıştı.
Buna domates koydum. fena değil.
Kahvaltıda bir tabak çorba ve 1 portakal yedim.
Ben lahana kereviz sapını küçük küçük doğradım haşladım blandırdan çektim kremalı Tavuğu da pişirdim içine koydum nane pulbiber ekledim nefis oldu

Ben burda konu açmıştım yaa canım bi kadınla eşim diye sonra bu kadın beni avmde gördü zorla öpecekmiş nasıl mideyse falan epey tartışdak sonra kocan bana aşık dedi ve eski eşimin ona attığı mesajları gösterdi kendi yazdıklarını silmiş:eek:güya o masum zavallı :duduk:hatta hatırladığım mesajları yazayım bakin ben nasıl kandırılmışım eşim kabul ederse senlede birlikde olurum önce onun iznini almalıyım
Kadın ne yazdıysa
Ben eşim için özel birşey yapmadım o beni her haliyle kabul etti prenses gibi falan yaşamıyor dışardan öyle gözüküyor:KK12:
Asla boşanmam o benim ilk aşkım sadece izni gerekli ( harem kurcak mal):KK12:
Daha bir sürü şeyler:ukala::ukala:
Eve geldim çıldırmışcasına benim saff demezmi alay ettim:KK57: allah aşkına bu devirde kim kabul eder kumayı sen buna inandınmı:mad:işteee öyle dahasıda var neysekiii bitti yalnız hiç görüşmüyorlar kAdın heryerde millete mesajları gösteriyormuş adam bana asıldı diye kadın 52 yaşında 15 lik beyne sahip onu profosörler avukatlar öğretmenler istiyormuş benim çulsuzu ne yapsın oda garibim harem kurayım derken evdekindende oldu
:KK12:Pess cok seler solerdim ama cocugunun babasi diye bisey diyemiyorum
Bu arada merhaba canm ben merve tanismadk seninle kendini tanitrmsn bana

Ben lahana kereviz sapını küçük küçük doğradım haşladım blandırdan çektim kremalı Tavuğu da pişirdim içine koydum nane pulbiber ekledim nefis oldu

o da mantıklı olmuş, direkt çorbayı pişirip içine eklemek, bende yapıcam bakalım, Allahım noolur 3 kilo gitsin nolur nolur :dua::dua:

valla ben de dün gittim bana haftada iki kere 1 yumurta yiyebilirsin dedim. dedim orda dur ben hergün iki yumurta yiyorum :stop: dedim niye? kolestrol için dedi. teslerimi gösterdim benim kolestrolüm normal dedim. ilerde çıkar dedi. valla diyetisyene gelirken proteinden yana kısıtlanacağımı hiç düşünmemiştim dedim. o da proteinin fazlası da zarar dedi. neyse uzatmadım ama ben sabah yumurtamı yerim yani heeeeç kusura bakmasın :KK53: bi de 4 porsiyon meyve yazmış onunda 1 porsiyonunu gece 10'a yazmış ama ben o saatte uyuyorum onu da yiyemem yani.. öyle gerisine uyucam zaten yaptığım şeyler öğlen tabldot yiyorum işyerinin yemekhanesinde.. akşam da listeye göre bişeyler ayarlarım artık:KK51: listem 2000 kalori bana fat secret'ta da 2100 kalori çıkmıştı zaten ama ben onu 1700'e çekmiştim. 15 gün sonra da özeldeki diyetisyene gidicem devletteki aydan aya kontrol yazdı ben dedim 10 günde 1 gelmeyi düşünüyorum. yok dedi çok yoğunuz 10 günlük kontroller veremem dedi :63: tatlı bi kadına benziyordu ama tombul bi bayandı :KK48: çok klişeydi ama hiç yenilememiş kendisini..

şimdi bugün akşam benim misafirim var yarın kardeşimle bi arınma günü yapıcaz yeşil sebzeler yeşilçaylar falan. sonra kardeşime de ben bi liste ayarladım o da sağlıklı beslenme odaklı oldu. buraya da ekliyim side bakın bi olmuş muo_O
1200-1500 kalori onunda yaklaşık :KK51:
Eki Görüntüle 1910052 Eki Görüntüle 1910053
Eki Görüntüle 1910051
Bu liste pek.bi kabarikmis ama illaki bi bildigi vardr canm

Aynen öyle ebrusum yaa.. gün içinde cok yoruluyorum eve gıdınce de kolumu kanadımı kıpırdatamıyorum.. yatıyom direkt.. hareketsızlık dağıttı beni :KK43:

inan tatlim aksam üstü spor yapip bir ilik dus tüm yorgunlugunu atiyor aslinda yeniden enerji toplamis oluyorsun dün aksam tecrübe ettim :KK59:

slm kızlar şimdi kalktım sabah hastanedeydim malum tüm gece de ayaktaydım
kg veren herkesi özellikle ayşeyi arkasından servey didem ve matildayı tebrik ediyorum ben maalesef bu hafta veremedim 4 günlük kabızlık 3 günlük uykusuzluk narkoz bi de üstüne az önce regli oldum bu kadar olumsuzluk üstüne 700 gr artıdayım ama hedefim haftaya 72 yi görmek
acaba bende mi lahanacılara katılsam da şöyle accık güzel bi kg versem

gecmis olsun cnm :KK61:Allah acil sifalar versin.

morordek morordek nasilsin tatlim nasil gidiyor hamilelik :rolleyes::KK6:

günaydın kızçeler sabah bir düştüm suların içine ama neyseki jillian sağolsun atletik vücudumlan yerden ok gibi fırladım kalktım... totom ıslandı ama o kadar kusur jillianda da olur :)))

geçen hafta 65,7
bu hafta 65,9

65 bana aşık..... beni seviyor gitmek istemiyor....
:KK70:Gulme komsuna gelir basina demisler insallh bugun dusmem:KK30:

slm kızlar şimdi kalktım sabah hastanedeydim malum tüm gece de ayaktaydım
kg veren herkesi özellikle ayşeyi arkasından servey didem ve matildayı tebrik ediyorum ben maalesef bu hafta veremedim 4 günlük kabızlık 3 günlük uykusuzluk narkoz bi de üstüne az önce regli oldum bu kadar olumsuzluk üstüne 700 gr artıdayım ama hedefim haftaya 72 yi görmek
acaba bende mi lahanacılara katılsam da şöyle accık güzel bi kg versem
Teşekkürler.gelmiş geçmiş olsun cnm.neyseki sağlıkla atlattın.ödemdir o,normal yani.haftaya görürsün inşallah:)

Back
X