Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ben 3 kilo veririm diye düşünüyodum, daha mı az gider diosun matildacım?
Ben tam uyamadım cnm 1 gün hiç içemedim misafir yüzünden yalan oldu biraz. en güzel 2. Günü gitti.bide muz acıktırıyo süt değilde yoğurtla tüketin bari ayşe öyle yaptı.
Yani tam uygulanırsa kilonlada alakalı ama 3 gider demek istedim cnm

Kraker yazdım ya kahvaltıda ne yediğimi ben kendime Gore yedim son günlerde listeye duymadım yani öğlen ve akşam çorba yedim nasıl oldu corban tarifi mini yaptin
Beyaz lahana 6 buyuk boy sogan bir demet maydonoz 2 domates 4 biber dogradim hepsini bir pisirdm sonra blendrdan gecrdm bahart koydum biz kardesmle yapiyoruz 2ye bolduk
Sen nasil yapmistin

yok yok, aynı kilolarda sayılırız, bi gün arkadan takip ederim seni bende, sadece menünü mutlaka yaz ki bende aynen uygulayım, bi de metabolizma hızlandırıcı çaylarımızı da içelim tamam mı?
Menümü yazarım canım. Meto konusunda ek bişeye gerek kalmadı.Resmen bağırsaklarım temizlendi. :)))

Yapamamisim dimi :KK70:farkettim aslinda bi beceremedm su spyi

Himm menuye gell:KK33:

Hamarat kadinin hali bi baska canim:KK70:

Yok ya ben kimseyle yarismicm benim tek rakibem kumral kraker:KK70:

Ya aslinda cok iyi verirdmde regl oldum simdi cnm haftya bombaa gibi gelicem ama

Merbaa didemcm ay baya kotu olmusun ya cok gecms olsun

Sen simdi bizim gruptamisin kiz bi anlamadm ben bizim listede varsin:KK53:
Iyınayla yenerımmm agfetmemmmm

Aynı sorun var cnm psikolojim de berbat durumda
Oyy geçmiş olsun. İnan ki o kadar zorki
Bazen hüngür hüngür ağlıyorum. Bazen ağlamaya dermanım olmuyor. :(
Allah şifa versin.Cümle kadınlara
Civan perçemi ağrıyı hafifletiyor.Ayaklarını da sıcak tut azıcık da olsa faydası var.

Menümü yazarım canım. Meto konusunda ek bişeye gerek kalmadı.Resmen bağırsaklarım temizlendi. :)))

ay süper, yine de yeşil çayını iç sen.

Benim hedefim seninkine göre düşük ama 59.3 hedefledim. Masa takvimime de işaretledim. Hadi inşallah..
Suyunu içiyor musun??
Benim 1 litrem bitti

hadi bakalım inşallah, benim de 1,2 bitti, 2 büyük kupa metabolizma çayları bitti, suyun kalanı akşama saklıyorum burda wc tamirde de :KK70:

Back
X