- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #219.961
Bence de doğru karar tutan kadar 3 5 daha gider iyi olurOlmiycam kuzu sizi birakasm gelmiyi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de doğru karar tutan kadar 3 5 daha gider iyi olurOlmiycam kuzu sizi birakasm gelmiyi![]()
Ben tam uyamadım cnm 1 gün hiç içemedim misafir yüzünden yalan oldu biraz. en güzel 2. Günü gitti.bide muz acıktırıyo süt değilde yoğurtla tüketin bari ayşe öyle yaptı.ay ben 3 kilo veririm diye düşünüyodum, daha mı az gider diosun matildacım?
Tam uygula fazlası bile gider pul biber de iyi oldu tadı bastırıyor meto hızlandırıyor :)o da mantıklı olmuş, direkt çorbayı pişirip içine eklemek, bende yapıcam bakalım, Allahım noolur 3 kilo gitsin nolur nolur![]()
Bugun basladim sabah normal kahvalti yaptm aksama kadar lahana icmeyi planliyorumKızlar hepiniz süpersiniz tebrik ediyorum..
Başladın mı sen hayatım
Yaaa maşallah yaa
Ne güzel gidiyor![]()
Beyaz lahana 6 buyuk boy sogan bir demet maydonoz 2 domates 4 biber dogradim hepsini bir pisirdm sonra blendrdan gecrdm bahart koydum biz kardesmle yapiyoruz 2ye boldukKraker yazdım ya kahvaltıda ne yediğimi ben kendime Gore yedim son günlerde listeye duymadım yani öğlen ve akşam çorba yedim nasıl oldu corban tarifi mini yaptin
İyi dileklerin için sağol canım.saol canim sen yine yapmissin yapicagini depar atarak hedefine kosuyosun resmen masallah sanada![]()
saol canim bu hafta eminim corba sayesnde sende super sonuclarla geliceksin![]()
saol cansu cuminan tatlim aksam üstü spor yapip bir ilik dus tüm yorgunlugunu atiyor aslinda yeniden enerji toplamis oluyorsun dün aksam tecrübe ettim
gecmis olsun cnmAllah acil sifalar versin.
@morordek nasilsin tatlim nasil gidiyor hamilelik![]()
Menümü yazarım canım. Meto konusunda ek bişeye gerek kalmadı.Resmen bağırsaklarım temizlendi. :)))yok yok, aynı kilolarda sayılırız, bi gün arkadan takip ederim seni bende, sadece menünü mutlaka yaz ki bende aynen uygulayım, bi de metabolizma hızlandırıcı çaylarımızı da içelim tamam mı?
Takımca bi depar atalımSendemi corbaya basladin canm ayy bendemi yapsam yaaa bilemedim smdi![]()
Bugun kaçamak yaptın mı bakalım.ben de bu niyetimi bırakmicam canım geldikleri gibi gideceklersen takipte kal
inşallah canım ben de bekliyorum bakalım![]()
Benim hedefim seninkine göre düşük ama 59.3 hedefledim. Masa takvimime de işaretledim. Hadi inşallah..ebrusonmez ebruşum haftaya 59,0'ı görmek istiyorum, sende bi hedef belirledin mi kendine??
Iyınayla yenerımmm agfetmemmmmYapamamisim dimifarkettim aslinda bi beceremedm su spyi
Himm menuye gell
Hamarat kadinin hali bi baska canim
Yok ya ben kimseyle yarismicm benim tek rakibem kumral kraker
Ya aslinda cok iyi verirdmde regl oldum simdi cnm haftya bombaa gibi gelicem ama
Merbaa didemcm ay baya kotu olmusun ya cok gecms olsun
Sen simdi bizim gruptamisin kiz bi anlamadm ben bizim listede varsin![]()
Oyy geçmiş olsun. İnan ki o kadar zorkiAynı sorun var cnm psikolojim de berbat durumda
Ayy inşallah canım.Şimdilik engel yok.İnşallah çıkmazsa tam yapacağım.Ben doğru düzgün uyamadım kv vardı biliyosun ona rağmen 1.4 gitti tam uy 3 bile gider
Doğru cnm istediğin bi sebzede ekleyebilirsiniz hazır çorbada koymuştum ebruda benim tarifi yaptı o zaman yenilebilir oluyo
Hımm iyi çok şükür.Evet doğru cnm
Menümü yazarım canım. Meto konusunda ek bişeye gerek kalmadı.Resmen bağırsaklarım temizlendi. :)))
Benim hedefim seninkine göre düşük ama 59.3 hedefledim. Masa takvimime de işaretledim. Hadi inşallah..
Suyunu içiyor musun??
Benim 1 litrem bitti
Hadi afiyet olsun canım. Bende bugun başladım.Bugun basladim sabah normal kahvalti yaptm aksama kadar lahana icmeyi planliyorum
Tadı nasıl oldu.Beyaz lahana 6 buyuk boy sogan bir demet maydonoz 2 domates 4 biber dogradim hepsini bir pisirdm sonra blendrdan gecrdm bahart koydum biz kardesmle yapiyoruz 2ye bolduk
Sen nasil yapmistin