Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayni vermisiz bu hafta
Korkma kiz alinan kilolar hemen gidiyida emzirme donemi bitince kilo almalar basliyo o zamanda bikincli degildm yedim boyna ama artk bilincliyim
Ya bazı hamileleri görüyorum arkadan bakınca sanki hamile değil gibi zayııf sadece göbek var onlar nasıl yapıyo acepp
mesela benim annem bana hamile kaldığında 55 kiloymuş 60 kiloya çıkmış en fazla..son ayda 1 kilo vermiş 59 la doğuma girmiş 3 kilo doğmuşum bende:KK45: ... resimleri var zapzayıf bi tek göbek var

Ya bazı hamileleri görüyorum arkadan bakınca sanki hamile değil gibi zayııf sadece göbek var onlar nasıl yapıyo acepp
mesela benim annem bana hamile kaldığında 55 kiloymuş 60 kiloya çıkmış en fazla..son ayda 1 kilo vermiş 59 la doğuma girmiş 3 kilo doğmuşum bende:KK45: ... resimleri var zapzayıf bi tek göbek var

annene çekmişsindir umarım :KK48::KK48:

o ne kızz herkes lahana yapıyorr.. bi deneyin bakalım bitirdikten sonra kilolar geri gelmezse bende yapayım :KK45:
bende bugün meyve ve yoğurt yiyorum sadece ... bu haftasonu dikkat etmeye çalışcam eğer pazartesiye artı gelmezsem bu hafta çok güzel kilo verebilirimm hedef 66 :KK73:

Maşallah ya
Annen gibi olursun inş.

Oyy geçmiş olsun. İnan ki o kadar zorki
Bazen hüngür hüngür ağlıyorum. Bazen ağlamaya dermanım olmuyor. :KK43:
Allah şifa versin.Cümle kadınlara
Civan perçemi ağrıyı hafifletiyor.Ayaklarını da sıcak tut azıcık da olsa faydası var.
Aynı durumdayım cnm çok iyi anlıyorum içimde sonsuz bi bıkkınlık ve yorgunluk ve patlamaya hazır bi volkan var allah sabır versin gelsede kurtulsak:(

annene çekmişsindir umarım :KK48::KK48:
ayy inşallahh biz 3 kardeşiz 3. kardeşim tekne kazıntısı aramızda 13 yaş var annem onda aldı biraz kilo bizde almamış
teyzemin kızı da doğum yaptı normalde zayıftır ama acayip çok kilo aldı 2 senede zor verdi
bakalım ben nasıl olcamm buralardan ayrılmam artık kendimi frenliyim diye :KK45:

Benim icinde oyle soylerlerdi hazir gida hic tuketmedm dogal beslendm hep bolll meyve yedim 15 kilo almistim toplam ama baksan arkadan hamile degil dersin 4.560 gram dogdu oglum dogumdan cikip eve geldigim gun tartldm 8kilosu kalmsti sadece onuda 1 hafta icinde vermistim

:KK12:Pess cok seler solerdim ama cocugunun babasi diye bisey diyemiyorum
Bu arada merhaba canm ben merve tanismadk seninle kendini tanitrmsn bana
Merhaba canım bende esra 5 yaşında cimcimemle yeni bekar anneyim yurtdışında yaşıyorum 2 haftadır firardaydım ailemi aramadım annem babam geri dön yoksa hak koyuyorlardı az önce kabul ettilerr:halay:ben nasıl yaşamak istersem öyle olcakmış :rapci:aman güzelim bende çok şeyler diyecekdim sağda soldada yavrumun babası güzel günler geçirdik diye sustum hiç anmıyorum adını kim sorsa aşamadığımız şeyler oldu ayrılma kararı aldık bunuda mahkemede bitirdik diyorum kızımın mahçup olacağı şeyleri yapmıyorum bide kızım çok düşkün babasına ondan nefret etsin nefretle büyüsün istemiyorum nefretle büyüyen bedenin hastalıklı olduğuna inanıyorum o yüzden yaşandı bitti herkes kendi yoluna

Kızlar listeye benide ekleyin bi zahmet ayıya dönmeden :oops:ucundan başlıyorum bende
Kilo:76
Boy:168
Bugünkü menü
Sabah
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim tam bugday ekmeği
Öğle
Etli biryani 1 küçük tabak
1 gazoz:oops:
Akşam
2 şeftali
3 can erik
3-4 tane yeşil kayısı
2 litre su
1 saat spor salonundaki tüm aletleri kullandım totom ağrıyor:uykucu:

Merhaba canım bende esra 5 yaşında cimcimemle yeni bekar anneyim yurtdışında yaşıyorum 2 haftadır firardaydım ailemi aramadım annem babam geri dön yoksa hak koyuyorlardı az önce kabul ettilerr:halay:ben nasıl yaşamak istersem öyle olcakmış :rapci:aman güzelim bende çok şeyler diyecekdim sağda soldada yavrumun babası güzel günler geçirdik diye sustum hiç anmıyorum adını kim sorsa aşamadığımız şeyler oldu ayrılma kararı aldık bunuda mahkemede bitirdik diyorum kızımın mahçup olacağı şeyleri yapmıyorum bide kızım çok düşkün babasına ondan nefret etsin nefretle büyüsün istemiyorum nefretle büyüyen bedenin hastalıklı olduğuna inanıyorum o yüzden yaşandı bitti herkes kendi yoluna
Memnun oldum esracm benimde 4 yasinda bi oglum var 28 yasindayim duzcede yasiyorum ev hanimiyim
Zor seyler yasamissin kolay degil yuvayi bozmak ama kizn var artk sen kendinden cok onu dusunmek zorundasn en iyisini yapmissin babasini kimseye kotuleme kiz cocugu sonucta :110:

Back
X