Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun guzel menu
Suan saat kac orda be kadar fark var
Sağol canım:kk77:burda şuan gece saat 23:40 arkadaşın çoçukları bende anneleri işe gitti kızı uyudu oğlu benle bir oturuyor büyük adam gibi daha 9 yaşında:KK66:benim yazdıklarıma bakıyor hangi dil diye soruyor bak türkçe dilimiz ne kadarda işe yaradı hiç bir şey anlamıyor:KK60:yoksam 9 yaşındaki çoçuğa nasıl anlatırdım kk yı tüm ekşınnn bu sitede:KK70:

Bizimkide dr kızmasın diye bi ağrı vardı bende merak ettim diyordu...
O anlattıkça ben gülmekten yıkılıyordum.
Benim kendi doktorum aşırı rahat bi kadın. Ağrı vardı geldim desem bunun icin niye geldin der :D o yuzden farkli doktora normal kontrole gitmisim gibi davranıyorum niye geldin demiyorlar :)

ayy inşallah çok kilo almamış oluruzzz ben çok korkuyorumm :KK17:

He ya benim de tek derdim kilo. Aldığım kiloları nasıl verecğimi düşünüp duruyorum. Şimdi kilo verince hamile kalırsam tüm emeklerim boşa gidecekmiş gibi hissediyorum

Bu hafta simdi kimler lahana diyetinde :halay: kiz inatettimolacak inatettimolacak hep sen baslattin bunlari hee :KK66:
bende ptesi başlayacağım inş haftasonu biraz toparlarım haftaya bende bomba gibi gelcem
raporlu olduğum süre içinde becerebilirsem 3-4kg verip işyerindekileri şaşırtayım

He ya benim de tek derdim kilo. Aldığım kiloları nasıl verecğimi düşünüp duruyorum. Şimdi kilo verince hamile kalırsam tüm emeklerim boşa gidecekmiş gibi hissediyorum
büşracım bak bu hafta ihmal etmiyorsun burayı haftaya senden bomba gibi bir sonuç bekliyorum

bende ptesi başlayacağım inş haftasonu biraz toparlarım haftaya bende bomba gibi gelcem
raporlu olduğum süre içinde becerebilirsem 3-4kg verip işyerindekileri şaşırtayım
İnş kaptanım yazdıklarımız içinde tesekkur ederim sizde lahana yapın en hizlisi o birde benim sevdiğim yazar Umay villa detoksu yapiyomus onada bakacağım yazarimda Ayşe arman :-)

büşracım bak bu hafta ihmal etmiyorsun burayı haftaya senden bomba gibi bir sonuç bekliyorum
Tamam merak etmeyin çalışmalara başladım bile. Her gün 1000 kalorilik sporu yapmayı planlıyorum inşallah. Bugün sahile gideceğiz eşimle yürüyüş için nasipse. Bu hafta 63 ü görmek için her şeyi yapacağım :KK49:

Bugun kaçamak yaptın mı bakalım.

aslında kaçamak yaptığım da söylenemez düzenli yediğimde söylenemez şu ana kadar yediklerim 1150 kalori bi de akşam yicem tabi daha.. akşamda ıspanaklı peynirli börek ve ayran yicem. bugün yemekhanede mercimek çorbası ve lahmacun çıktı yanında ayran sabah da işe geç kaldım kek meyve suyu ile kahvaltı yaptım aslında kek süt daha iyi olurdu ama o an düşünemedim. aralarda da bir elma 3 küçük mandalin yedim kuşluk öğlen ve ikindi olmak üzere.. böyle yani :KK17:

Pazartesi isveç diyetine başlıyorum bu arada. 13 günlük serüvende 5 le başlayan sayıları göreceğim. Çok hırslıyım :KK45::KK4:
Canim isvecle gzel kilo veriliyo ama dikkat edilmrzsr direk hepsini geri almaya basliyosun ben denedm ve gordugun gbi hala buralardayim :D:KK48:

ya didemcim çok sıkıldım ben dukandan, yapamıyorum artık, kuruyemiş, meyve derken dukanlıktan çıktı karataya döndü baksana :KK70:

bi hafta lahana yapıcam, sonra dönerim yine ya da keremcemim diyetine başlarım belli olmaz, duruma bağlı işte.
Hmm anladim canim degisiklik iyi gelicektir sana eminim snra geri don ama dukana sende beni yanliz brakma baska kmse klmadi dukan yapan ;)

Yapamamisim dimi :KK70:farkettim aslinda bi beceremedm su spyi

Himm menuye gell:KK33:

Hamarat kadinin hali bi baska canim:KK70:

Yok ya ben kimseyle yarismicm benim tek rakibem kumral kraker:KK70:

Ya aslinda cok iyi verirdmde regl oldum simdi cnm haftya bombaa gibi gelicem ama

Merbaa didemcm ay baya kotu olmusun ya cok gecms olsun

Sen simdi bizim gruptamisin kiz bi anlamadm ben bizim listede varsin:KK53:
insallah canim gzel kilo vericegine inaniyum ben saol bu arada krem ve kas gevseticiler insallah duraklama yasatmaz bana ozman ilaclari brakirim agrim oldkca icerim :(

Pro dedigin bole olur :KK49:
Aynen canim 1 kasik nar haric tabi :D
Ayy inşallah canım.Şimdilik engel yok.İnşallah çıkmazsa tam yapacağım.
@azaydidem canım geçmiş olsun.
cok saol canim ;)

aslında kaçamak yaptığım da söylenemez düzenli yediğimde söylenemez şu ana kadar yediklerim 1150 kalori bi de akşam yicem tabi daha.. akşamda ıspanaklı peynirli börek ve ayran yicem. bugün yemekhanede mercimek çorbası ve lahmacun çıktı yanında ayran sabah da işe geç kaldım kek meyve suyu ile kahvaltı yaptım aslında kek süt daha iyi olurdu ama o an düşünemedim. aralarda da bir elma 3 küçük mandalin yedim kuşluk öğlen ve ikindi olmak üzere.. böyle yani :KK17:
Cnm çok kh ağırlıklı değilmi menün kan grubunu sormuştum soyledinmi

Tamam merak etmeyin çalışmalara başladım bile. Her gün 1000 kalorilik sporu yapmayı planlıyorum inşallah. Bugün sahile gideceğiz eşimle yürüyüş için nasipse. Bu hafta 63 ü görmek için her şeyi yapacağım :KK49:
1000 kalorilik spor ne kiz :KK57: her gun 1000 kalori yakacagim deme bana :oha:

açım.webp

Bugünkü menüm
Sabah öğle bir
Patatesli börek gece eşime yaptım 5 kilonun hattına yeme. Lazımdı bugün ödül günümü kahvaltıda sakladım canım ne istiyorsa yedim
Az peynir
2 sutle yumurta
2-3 zeytin
Çay
Aksam
Yoğurt
Lahana çorbası
Ara meyve
2 lt su
45 dak yuruyus
100 mekik 40 saniye plank
30 dambillarla 30 pilates küçük topla gogus egzersizi
nilsub nilsub toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek matilda34 matilda34

Wendycim akşam yemeğine kadar herşey çok güzeldi ama bozmuş bulunuyorum.Eşimin gazabına uğradım. Kumru almıştı bende ilk kez deneyeceğim için yedim. Ama zaten yarısını yiyebildim. Midem bulandı.
Neyse sen yarın wendyle birinci günü bi daha yap aman ne var kumruda Türk usulü fastfood içi dolu sosis vs sen Ankaraya gelde burda ye ne bilsinler orda kumru yapmayı eşim beni hep aşağı eğlencede bi yer var oraya götürürdü kizilaydada fena yapmiyolar

Back
X