- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de öyle dalasım var mağazalara ama işte istemiyorum büyük şeyler almakgeçen seneden bi çok pantolonum küçük bu sene
iki tane pantolon bissürü hırka aldım elbiseler oluyor neyseki idare ediyorum bunlarla. palto kaban falan yeminliyim almicam yani
neyseki Mersin'de yaşıyorum hırkalar yetiyor
hiçbirşeyin yoksa mecbur alacak yapacak bişey yok![]()
kızlaaar 63,5 :)))) çok mutluyuuum........
Teşekkür ederim canım. Hepbirlikte bol eksilereMenün çok güzel maşallah. Bol eksiler göresin![]()
Ayy rüyamda neler neler gördüm yaaTek temennim o canım. Yılın son ayında kendimi de şaşırtan bari. Canim tatlı istedi ce yaparım bende chai puding tamamdir
Teşekkür ederim.. Bugun 600 gram eksi gördüm..Darısı yarına inşallah..Lahanaya baslamisiz Ebrusum hadi guzel eksiler getirsin![]()
Ayy ördeğimm çok sevindimm..Kizlar ben artik minik ordekimi hissediyorumbaya oldu aslinda ama soylemeyi unuttum sanirim. Genelde aksamlari hareketleniyor bu yaramaz, dogduktan sonra da bizi gece bekcisi yapmaz umarim
Az once yine böyle icimde baloncuk patlar gibi seyler olunca elimi karnima koydum. Sonra bi ara elimin altindan baya balik kayar gibi oldu, en cok hissettigim bu oldu. Cok degisik bi duyguymus yaAllah isteyen herkese zamani gelince nasip etsin.
Maşallahın var didemcimm..Bgunku menum
Kahvalti
1 orta boy rendelenmis yesil elma
2 kasik karabugday
Cay kasiginin ucuyla tarcin .hepsini karistirip hüplettimmm
5'i bi arada cay 1 kupa
Arada 5'i bi arada cay ve su
Aksam
1 kepce yulafli karabugdayli corba zorla yedim gerisini cope doktum
1 kocaman tabak karnabahar haslamasi 3 kasik sarimsakli yogurtla yedim
Arada su ve 5'i bi arada cay
Simdi sütlü nescafe
Su toplamda 2.5 lt
Spor
1 saat plates yaptim
Birazdan yapicaklarimida yazim
20 tam mekik
2×20 yarim mekik
50 sn plank
15 yarim şınav
25 bi bacak 25 bi bacak yag yakma hareketi
toplight @morordek
Anam 26 beden pantolon aldım, haftaya gelir, haftaya kadar aç durayım bari, sığamazsam psikolojim bozulcak![]()
Hadii bakalım yarışma başlasın.Ölmek var dönmek yokk.YILBAŞINA KADAR KAÇAMAK YAPMAYANLAR GRUBU
1.matilda34
2. @medusa38
3. @azaydidem
4.wendy
5. T tatlitambak
6.ebrusonmez
7. @KumraL_KrakeR
Hadi bayanlar kendine güvenenler listeye eklesin![]()
kız bende 38 beden pantalon aldım geçen yıl..... hem de 4 tane o nasıl bir özgüvense :))) 4 üne de arada bacağımı sokmaya çalışsamda pek bi başarılı olamadım :))) garipler dolapta beni bekliyolar... bu bacaklar incelir mi yaaa :)))
Anam 26 beden pantolon aldım, haftaya gelir, haftaya kadar aç durayım bari, sığamazsam psikolojim bozulcak![]()
Ayy rüyamda neler neler gördüm yaa
Ne tatlılar ne pastalar..
Ama ben köfte yerim diye düşünüyordum..
Diyet nasıl işlemişse ruhuma rüyada bile rahat yiyemiyom..![]()
Teşekkür ederim.. Bugun 600 gram eksi gördüm..Darısı yarına inşallah..
İhtimal dahilinde :))Tartıyı kırsam -2 çıkarmıyımmmm![]()
Seni ishal edecek bişeyler yesen.. Acı baharatlı şeyler falan..Ben 75 im yaaa. 77 nedır yaaa
Wc yok regl yokk eeee
Haahhaa süpermişşBu kafadan ıstıyorummmmEki Görüntüle 1919486
Yaa bende merak ettim.
Sonuç nasıldı??O cam geceden geldi. Eee ben de uykum a kaldığım yerden devam edeyim. Sabah görüşürüz.
bakalım tartı bana ne diyecek bugün tartilayim ki yarın sabah a 1 günlük detoks sonucunu gorebileyim hangi detoks bana iyi geliyorsa onu hafta da 1 yaparim
Ayy bende istiyorum. 3-4 ayaçok heyecanlı zamanlarçok istiyorum ben de Allah isteyen herkese nasip etsin çocuklarımızı da bize bağışlasın inşallah
sana da nazar değmesin oku arada kendine bak imreniyoruz çünkü aman diyim
![]()
Kesinlikle katıl çok heyecanlı oluyor.
Günaydın bayanlar uyanamadınız mı halaaaa
menümü yazayım. yine ufak tefek bi kaçamaklar var amabugünden itibaren kaçamaksız yarışmaya ben de katıldım
30 Kasım 2016 Çarşamba
Kahvaltı: Yarım ekmeğe domates biber ve kaşarlı tost (yağsız) + 1 kupa şekersiz çay
Ara: Sade Türk Kahvesi
Öğlen: Etli nohutlu bulgur köftesi + yoğurt
Ara: şekersiz sütlü nescafe + 2 kare bitter
Akşam: tavuklu yeşil salata (süzme yoğurt + hardal + limon + z.yağı + tavuk suyu ile soslandı) + yarım kase tarhana çorbası 1,5 dilim yulaf ekmeği
Ara: 1 kase yoğurt + yarım paket çubuk kraker (kaçamak oluyor bu)
Kaçamak: yarım dilim yulaf ekmeği + 1 çay kaşığı salça (bu da kaçamak)
spor yok
su 2,6 lt.
bu da öğlen-akşam fotoğrafları
Eki Görüntüle 1919511
Menün güzel afiyet olsun. Eksi gördün mü??günaydın kızlar, biri beni durdursun kendimi alışverişe verdimama napim hiç bişey olmuyo üstüme, bi de benim giyicek hiç bişeyim yokmuş herzamanki gibi
sabah 1 saat dolaba bakıom yine
![]()
59'lara bekliyorum sizi..nereye geliyoz :))
Ooo muhteşemsin betüşüm..kızlaaar 63,5 :)))) çok mutluyuuum........
Yaa 59 falan olup öyle mi alsaydın.Hem seni daha çok motive ederdi..dimi dimi, alcam mecbur, zaten 2 dolap dolu hala giycek bişeyim yok![]()
Bakayım yarın 67 mi 66 mı dicez ne dersin baby :)aynen canim aysenin sayesinde git gellerden kurtulcam galiba ama gzel motive oldum matildaninda emegi var tabi gizli rakibem o benim caktirma
aynen ya o nasl corbaydi btun midemi alt ust etti isde bu yuzden kacamak yapmimki almim geri bidahada o corbaya yolum dusmesn![]()
![]()