Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim de öyle dalasım var mağazalara ama işte istemiyorum büyük şeyler almak :KK43: geçen seneden bi çok pantolonum küçük bu sene :110: iki tane pantolon bissürü hırka aldım elbiseler oluyor neyseki idare ediyorum bunlarla. palto kaban falan yeminliyim almicam yani:KK20: neyseki Mersin'de yaşıyorum hırkalar yetiyor :21:

hiçbirşeyin yoksa mecbur alacak yapacak bişey yok

dimi dimi, alcam mecbur, zaten 2 dolap dolu hala giycek bişeyim yok :olamaz:

kızlaaar 63,5 :)))) çok mutluyuuum........

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK68::KK68::KK68::KK68:

Tek temennim o canım. Yılın son ayında kendimi de şaşırtan bari. Canim tatlı istedi ce yaparım bende chai puding tamamdir
Ayy rüyamda neler neler gördüm yaa
Ne tatlılar ne pastalar..
Ama ben köfte yerim diye düşünüyordum..
Diyet nasıl işlemişse ruhuma rüyada bile rahat yiyemiyom.. :KK70::KK70:

Kizlar ben artik minik ordekimi hissediyorum :anneadayı::KK200: baya oldu aslinda ama soylemeyi unuttum sanirim. Genelde aksamlari hareketleniyor bu yaramaz, dogduktan sonra da bizi gece bekcisi yapmaz umarim :anne:
Az once yine böyle icimde baloncuk patlar gibi seyler olunca elimi karnima koydum. Sonra bi ara elimin altindan baya balik kayar gibi oldu, en cok hissettigim bu oldu. Cok degisik bi duyguymus ya :KK200: Allah isteyen herkese zamani gelince nasip etsin.
Ayy ördeğimm çok sevindimm..
Ne güzel ya
Kucağına alacağın zamnları da görürüz inşallah

Bgunku menum
Kahvalti
1 orta boy rendelenmis yesil elma
2 kasik karabugday
Cay kasiginin ucuyla tarcin .hepsini karistirip hüplettimmm :KK70:
5'i bi arada cay 1 kupa

Arada 5'i bi arada cay ve su

Aksam
1 kepce yulafli karabugdayli corba zorla yedim gerisini cope doktum :kusmuk:
1 kocaman tabak karnabahar haslamasi 3 kasik sarimsakli yogurtla yedim :KK66:
Arada su ve 5'i bi arada cay

Simdi sütlü nescafe

Su toplamda 2.5 lt
Spor
1 saat plates yaptim
Birazdan yapicaklarimida yazim :KK66:
20 tam mekik
2×20 yarim mekik
50 sn plank
15 yarim şınav
25 bi bacak 25 bi bacak yag yakma hareketi

toplight toplight @morordek
Maşallahın var didemcimm..

Anam 26 beden pantolon aldım, haftaya gelir, haftaya kadar aç durayım bari, sığamazsam psikolojim bozulcak :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kız bende 38 beden pantalon aldım geçen yıl..... hem de 4 tane o nasıl bir özgüvense :))) 4 üne de arada bacağımı sokmaya çalışsamda pek bi başarılı olamadım :))) garipler dolapta beni bekliyolar... bu bacaklar incelir mi yaaa :)))

kız bende 38 beden pantalon aldım geçen yıl..... hem de 4 tane o nasıl bir özgüvense :))) 4 üne de arada bacağımı sokmaya çalışsamda pek bi başarılı olamadım :))) garipler dolapta beni bekliyolar... bu bacaklar incelir mi yaaa :)))

hahah betüş sabret, nazar değdirmeyeyim sana :nazar:, bekle gireceksin, bacakta/basende mi senin kilolar?

Anam 26 beden pantolon aldım, haftaya gelir, haftaya kadar aç durayım bari, sığamazsam psikolojim bozulcak :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

26 beden mi :KK57: 26 beden pantolon mu varmış yaa

Ayy rüyamda neler neler gördüm yaa
Ne tatlılar ne pastalar..
Ama ben köfte yerim diye düşünüyordum..
Diyet nasıl işlemişse ruhuma rüyada bile rahat yiyemiyom.. :KK70::KK70:

ya çok acıyorum bazen kendimize yaa :KK70:

Teşekkür ederim.. Bugun 600 gram eksi gördüm..Darısı yarına inşallah..

ben de -400 gördüm ve fakat çok artım vardı cumadan :KK14: yarına sabit olsam elimi açar dua ederim yani :KK14: yarına sabit olmak için bugün -1,1 görmem lazım :KK51:

Tartıyı kırsam -2 çıkarmıyımmmm :duduk:
İhtimal dahilinde :))
Ben 75 im yaaa. 77 nedır yaaa
Wc yok regl yokk eeee
Seni ishal edecek bişeyler yesen.. Acı baharatlı şeyler falan..
Haahhaa süpermişş
@morordek toplight toplight Nilgün haberiniz var mı neden ugramıyor .merak ettim yahu. Bana bi açıklama yapın ki rahatlayayim
nerdesin kiz geri döööön nilsub nilsub
Yaa bende merak ettim. nilsub nilsub
O cam geceden geldi. Eee ben de uykum a kaldığım yerden devam edeyim. Sabah görüşürüz.
bakalım tartı bana ne diyecek bugün tartilayim ki yarın sabah a 1 günlük detoks sonucunu gorebileyim hangi detoks bana iyi geliyorsa onu hafta da 1 yaparim
Sonuç nasıldı??
çok heyecanlı zamanlar :KK51: çok istiyorum ben de Allah isteyen herkese nasip etsin çocuklarımızı da bize bağışlasın inşallah :dua: sana da nazar değmesin oku arada kendine bak imreniyoruz çünkü aman diyim :nazar::nazar::nazar:
Ayy bende istiyorum. 3-4 aya
Belki birlikte anne oluruz.
ay ben de bende valla bu gazla kaçamaksız 1 ay yarışmasına katılıcam :KK8:
Kesinlikle katıl çok heyecanlı oluyor.
İlk kim elenecek meraktayım..
Günaydın bayanlar uyanamadınız mı halaaaa :21:

menümü yazayım. yine ufak tefek bi kaçamaklar var ama :sus: bugünden itibaren kaçamaksız yarışmaya ben de katıldım :KK6:

30 Kasım 2016 Çarşamba

Kahvaltı: Yarım ekmeğe domates biber ve kaşarlı tost (yağsız) + 1 kupa şekersiz çay

Ara: Sade Türk Kahvesi

Öğlen: Etli nohutlu bulgur köftesi + yoğurt

Ara: şekersiz sütlü nescafe + 2 kare bitter

Akşam: tavuklu yeşil salata (süzme yoğurt + hardal + limon + z.yağı + tavuk suyu ile soslandı) + yarım kase tarhana çorbası 1,5 dilim yulaf ekmeği

Ara: 1 kase yoğurt + yarım paket çubuk kraker (kaçamak oluyor bu)

Kaçamak: yarım dilim yulaf ekmeği + 1 çay kaşığı salça (bu da kaçamak)

spor yok
su 2,6 lt.

bu da öğlen-akşam fotoğrafları

Eki Görüntüle 1919511

günaydın kızlar, biri beni durdursun kendimi alışverişe verdim :olamaz::olamaz: ama napim hiç bişey olmuyo üstüme, bi de benim giyicek hiç bişeyim yokmuş herzamanki gibi :rolleyes::rolleyes: sabah 1 saat dolaba bakıom yine :KK48::KK48:
Menün güzel afiyet olsun. Eksi gördün mü??
nereye geliyoz :))
59'lara bekliyorum sizi..
Gelmicen mi yoksa

aynen canim aysenin sayesinde git gellerden kurtulcam galiba ama gzel motive oldum matildaninda emegi var tabi gizli rakibem o benim caktirma :sus::-)

aynen ya o nasl corbaydi btun midemi alt ust etti isde bu yuzden kacamak yapmimki almim geri bidahada o corbaya yolum dusmesn :KK70: :KK70:
Bakayım yarın 67 mi 66 mı dicez ne dersin baby :)

Back
X