Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah hepimizi motive etmiştir zayıflama hikayem.

Pek bir agresiflik hissettim mesajında ordekcim sakin ol. Ben eleştirme adına değil takımın gelişmesi ve eski günlerine dönmesi için kişisel problemimi paylaştım. Hepimiz daha aktif olalım diye nilgun ve ebrunun listede olmadığını bilmiyordum:KK37:.

Eski günlerime yaklaştığım için çok mutluyum evet gerçekten iyi ders oldu bana o donem baya yipratmisti kendisi beni. Oglusuna yakıştıramıyordu sana nası gelinlik bulacaz, bana darılma kızım bu senin gerçeğin kabul et bunu, ben senin iyiliğin için diyorum ayağına habire laf soruyordu şimdi 23 kg gitti hiç sesi çıkmıyor kilo verdin diye... Bende şuan ona evet kvcim gerçeğimi kabul ettim ve çıtır gelin olacam sende çatla da patla demek istiyorum. Daha bir kere tebrik etmedi sanki hala zayıfladigimi farketmemis gibi davranıyor çok kiskandi bence.
Süper o zaman bibigimmm
:KK200:
Ben de onun için çabalıyorum bir an evvel hayırlısı ile gitsin diye kilolar. O değil berimce hamile kalırsam yine kilo alcam. Hamile kalıp mı girsem bu maratonun içine bilemedim :)
hamile kalmadan önce ne kadar zayıf olursak bence okadar iyi tabi hamile kalıncada dikkat etmek gerek
Benim gördüğüm sadece medusa38 medusa38 T tatlitambak B bsram09 menü paylaştı..
Eee kalanlar nerede???
azaydidem azaydidem toz-pembe toz-pembe matilda34 matilda34 @Pdr93 wendy wendy
candy_candy candy_candy ( sen ertesi gün yazıyorsun heralde)
canım bende ertesi gün yazıyorum evimde internet yok ertesi gün işyerinde yazıyorum
hergünde bildirim yapıyorum zaten bi gün önce ne yediğimi :işsiz:

26 beden mi :KK57: 26 beden pantolon mu varmış yaa

ya çok acıyorum bazen kendimize yaa :KK70:

ben de -400 gördüm ve fakat çok artım vardı cumadan :KK14: yarına sabit olsam elimi açar dua ederim yani :KK14: yarına sabit olmak için bugün -1,1 görmem lazım :KK51:
O zamn akşama güzel bi menü çıkarmalısın. Ve mümkünse erkenden ye

O kıskanç kv den bi tanede bende var 30 kg verince dedi :-)

:KK48::KK48:

Karabuğday sabahtan kalmıştı farklı bi tarife dönüştü karabugdayli yulaf corbasi ekstra ekstra zayıflatıcı ve yağ yakıcı oldu ve çok doyurucu Eki Görüntüle 1919342

güzel görünüyo ama didem sevmemiş, dediğin gibi senden heralde :KK48::KK48:

ay bende çoooook severimmm :KK200:
Off seninde maşallahın varmış.. Nasıl 8 kilo 3 haftada gidiyor ya
Demek hamilelikte hiç kilo almamışsınız..

anam ben hiç almadım ama doğum sonrası veremedim de öyle, bünye meselesi bence..

wendy wendy umarım kuzucuğun biran önce iyileşir cnm

amin canım :dua:

Adını öğrenmeyelim diyemi yerinde sayıyor acaba hı nedersin wendy wendy :))
aşk olsun, 59'u göreyim, adım feda olsun.

evet canım gece giremediğim için ertesi sabah yazabiliyorum yazıcam birazdan

ay maşallah canım çok sevindim :KK19: genelde hamilelik dönemindeki huyları devam ediyor korkutmak gibi olmasın da :KK53: mesela son zamanlarda kızım bana kahve de içirmezdi yemek de yedirmezdi :KK43: doğduktan sonra da ne zaman oturup kahve içecek olsam ya uyanır ya ağlar bişey yapardı :KK46: ne zaman yemek vakti gelse ben sofraya hiç oturamazdım hep sonradan yerdim :KK48: ama ne olursa olsun geçiyor.. ha bi de ben hamileliğim boyunca gece çok rahat uyudum ama kızım 20 aylığa kadar maşallah hiç uyumadı gece o da tersine çıktı mesela :KK51:

çok heyecanlı zamanlar :KK51: çok istiyorum ben de Allah isteyen herkese nasip etsin çocuklarımızı da bize bağışlasın inşallah :dua: sana da nazar değmesin oku arada kendine bak imreniyoruz çünkü aman diyim :nazar::nazar::nazar:

ay ben de bende valla bu gazla kaçamaksız 1 ay yarışmasına katılıcam :KK8:

yaz kız beni de.. çocuk istiyorum ben.. yapmam kaçamak yapmicam:skandal:

ama dünkü menüyü sayma :KK22: birazdan paylaşıcam 30 kasımı beni de 1 aralıktan başlat :KK6:
Tamam cnm ekliyorum bugünden itibaren kaçamak yapmak yok sadece 30 gün :)

günaydın kızçelerr
dünkü menümü yazayım
sabah
1 kase mercimek çorbası 2 dilim tt ekmek

öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık karnabahar yemeği ve 2 dilim tt ekmek

ara 1 avuç kuru üzüm
2 tane kuru incir
1 fincan mistik çay

dün yeni araba aldık kutlamak için eşim yemeğe götürdü
4 ızgara köfte 1 közlenmiş biber yedim 3-4 tanede biber turşusu

sabah 35 dk yürüdüm
su 2 litre kadar

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

Ahaha olabilir valla :p

aşk olsun ördekcim, 59u yeter ki göreyim, valla inanın bende can atıom söylemeyee :KK48::KK48:

Benim gördüğüm sadece medusa38 medusa38 T tatlitambak B bsram09 menü paylaştı..
Eee kalanlar nerede???
azaydidem azaydidem toz-pembe toz-pembe matilda34 matilda34 @Pdr93 wendy wendy
candy_candy candy_candy ( sen ertesi gün yazıyorsun heralde)

canım bende sabahları yazıyorum menümü, akşam girmek zor oluyo en güzeli garanti olsun diye sabah yazmak.
Kizlar ben artik minik ordekimi hissediyorum :anneadayı::KK200: baya oldu aslinda ama soylemeyi unuttum sanirim. Genelde aksamlari hareketleniyor bu yaramaz, dogduktan sonra da bizi gece bekcisi yapmaz umarim :anne:
Az once yine böyle icimde baloncuk patlar gibi seyler olunca elimi karnima koydum. Sonra bi ara elimin altindan baya balik kayar gibi oldu, en cok hissettigim bu oldu. Cok degisik bi duyguymus ya :KK200: Allah isteyen herkese zamani gelince nasip etsin.

demiştim sana balık kayar gibi olcak diyee, bundan sonra heep seninle, hissediceksin zaten bol bol.

Günaydın bayanlar uyanamadınız mı halaaaa :21:

menümü yazayım. yine ufak tefek bi kaçamaklar var ama :sus: bugünden itibaren kaçamaksız yarışmaya ben de katıldım :KK6:

30 Kasım 2016 Çarşamba

Kahvaltı: Yarım ekmeğe domates biber ve kaşarlı tost (yağsız) + 1 kupa şekersiz çay

Ara: Sade Türk Kahvesi

Öğlen: Etli nohutlu bulgur köftesi + yoğurt

Ara: şekersiz sütlü nescafe + 2 kare bitter

Akşam: tavuklu yeşil salata (süzme yoğurt + hardal + limon + z.yağı + tavuk suyu ile soslandı) + yarım kase tarhana çorbası 1,5 dilim yulaf ekmeği

Ara: 1 kase yoğurt + yarım paket çubuk kraker (kaçamak oluyor bu)

Kaçamak: yarım dilim yulaf ekmeği + 1 çay kaşığı salça (bu da kaçamak)

spor yok
su 2,6 lt.

bu da öğlen-akşam fotoğrafları

Eki Görüntüle 1919511

sabah yediğini ne özledim bende yaaa, 59,0 olayım simit yicem, bi parça bile olsa, gerçi yılbaşına kadar yasaklıydık dimi :rolleyes:

Ayy rüyamda neler neler gördüm yaa
Ne tatlılar ne pastalar..
Ama ben köfte yerim diye düşünüyordum..
Diyet nasıl işlemişse ruhuma rüyada bile rahat yiyemiyom.. :KK70::KK70:

ay aynen bende öyle oluyom ebruşum yaa, rüyamda bile diyetteyimm :olamaz:

26 beden mi :KK57: 26 beden pantolon mu varmış yaa
varmış kuzucum, çocuk bedeni gibi, sığcam inşallah :KK48::KK48:

Yaa 59 falan olup öyle mi alsaydın.Hem seni daha çok motive ederdi..

kuzucum küçük aldım zaten, şimdi göbüşü fırlatır üstten kesin, sonra üstüne dar badi giymeli giyerim yetmez mi :KK48::KK48:

bu arada matilda34 matilda34 arkadaşım bize kaçamak sayılacak şeylerin listesini de atar mısın? çünkü benim kaçamaktan saymayacağım pek çok şey kaçamak oluyor da :KK70: senin listede yazdığın şeyleri yemem o şekilde hallederim artık :KK51: bi de günde iki kare bitter serbest mi :ıslık:
Cnm içinde şeker olan herşey yasak bakkaliye ürünleri her türlü unlu yiyecekler patates pilav makarna ambalajlı ürünler kilo yapan hertürlü yiyecek ve tabi çikolata da yok bitter dahil sadece 1 ay bunlar yasak
Bu arada reçel bal pekmez gibi tatlı yiyecekler çekirdek çerez de buna dahil
Ama ceviz Badem ve fındık yenebilir

Sağolun kaptanım.İlk iş günü nasıl gidiyor.
gelen gidenden ancak fırsat oldu okuyabildim geçmişi nihayet bitirdim
aklımda kalanlar @btlbetul tebrik ederim tatlım valla şaşırtıyon beni pek uğramayınca kaçamak yaptı diyoruz ama sen güzel güzel kg veriyorsun
@Pdr93 kv ne sinir oldum kız
@wendigo tatlım yarını merakla bekli,yom
azaydidem azaydidem @matilda34 ve @medusa38 sizleri tebrik ediyorum bu arada çorbayı merak ettim medusa38 medusa38 tarifini yazsana tatlım
@tatlitambak canım bozma moralini
@candy_candy canım bitter kaçamak mı diye soruyon kaçamak unut bitteri tatlım
@ebrusonmez tebrikler haftaya bende gene mi başlasam lahana çorbasına yaa heves ettim gene
@bsram09 canım menüleri netin bittiği için paylammamışsın ama toplu olarak bekliyoruz bu hafta kg almak yok ona göre
@servey tatlım bol su iç incir işe yaramadı demek yaa napsak ki? evde duphalac falan var mı hamile iken bile içilebiliyor onun zararı olmaz
@morordek tatlım çok sevindim demek oüşu hissetmeye başladın hadi bakalım
neyse kızlar atladığım yoktur umarum benden şimdilik bu kadar
@toz-pembe canım arabanız hayırlı olsun

aşk olsun ördekcim, 59u yeter ki göreyim, valla inanın bende can atıom söylemeyee :KK48::KK48:

canım bende sabahları yazıyorum menümü, akşam girmek zor oluyo en güzeli garanti olsun diye sabah yazmak.

demiştim sana balık kayar gibi olcak diyee, bundan sonra heep seninle, hissediceksin zaten bol bol.

sabah yediğini ne özledim bende yaaa, 59,0 olayım simit yicem, bi parça bile olsa, gerçi yılbaşına kadar yasaklıydık dimi :rolleyes:

ay aynen bende öyle oluyom ebruşum yaa, rüyamda bile diyetteyimm :olamaz:

varmış kuzucum, çocuk bedeni gibi, sığcam inşallah :KK48::KK48:

kuzucum küçük aldım zaten, şimdi göbüşü fırlatır üstten kesin, sonra üstüne dar badi giymeli giyerim yetmez mi :KK48::KK48:
Hi simit yicekmiş yasak bacım 57 olunca yiyiver :)

İhtimal dahilinde :))

Seni ishal edecek bişeyler yesen.. Acı baharatlı şeyler falan..

Haahhaa süpermişş

Yaa bende merak ettim. nilsub nilsub

Sonuç nasıldı??

Ayy bende istiyorum. 3-4 aya
Belki birlikte anne oluruz.

Kesinlikle katıl çok heyecanlı oluyor.
İlk kim elenecek meraktayım..

Menün güzel afiyet olsun. Eksi gördün mü??

59'lara bekliyorum sizi..
Gelmicen mi yoksa

ben gelcemde 59 beni istiyo mu bakalım :)))

Back
X