- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.581
Bayağı dikkat etmelisin o zamnAnam 26 beden pantolon aldım, haftaya gelir, haftaya kadar aç durayım bari, sığamazsam psikolojim bozulcak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayağı dikkat etmelisin o zamnAnam 26 beden pantolon aldım, haftaya gelir, haftaya kadar aç durayım bari, sığamazsam psikolojim bozulcak![]()
Evet 1 tane cnm 7 olcak nisanda:)Ay ben de kaç çocuk var diyecektim 1 tane mi daha kaç yasinda
İnşallah hepimizi motive etmiştir zayıflama hikayem.
Pek bir agresiflik hissettim mesajında ordekcim sakin ol. Ben eleştirme adına değil takımın gelişmesi ve eski günlerine dönmesi için kişisel problemimi paylaştım. Hepimiz daha aktif olalım diye nilgun ve ebrunun listede olmadığını bilmiyordum.
Eski günlerime yaklaştığım için çok mutluyum evet gerçekten iyi ders oldu bana o donem baya yipratmisti kendisi beni. Oglusuna yakıştıramıyordu sana nası gelinlik bulacaz, bana darılma kızım bu senin gerçeğin kabul et bunu, ben senin iyiliğin için diyorum ayağına habire laf soruyordu şimdi 23 kg gitti hiç sesi çıkmıyor kilo verdin diye... Bende şuan ona evet kvcim gerçeğimi kabul ettim ve çıtır gelin olacam sende çatla da patla demek istiyorum. Daha bir kere tebrik etmedi sanki hala zayıfladigimi farketmemis gibi davranıyor çok kiskandi bence.
Süper o zaman bibigimmm
hamile kalmadan önce ne kadar zayıf olursak bence okadar iyi tabi hamile kalıncada dikkat etmek gerekBen de onun için çabalıyorum bir an evvel hayırlısı ile gitsin diye kilolar. O değil berimce hamile kalırsam yine kilo alcam. Hamile kalıp mı girsem bu maratonun içine bilemedim :)
canım bende ertesi gün yazıyorum evimde internet yok ertesi gün işyerinde yazıyorum
Ooo muhteşemsin betüşüm..
Zaten geliyormuşsun 50'lere
O kıskanç kv den bi tanede bende var 30 kg verince dedi![]()
Karabuğday sabahtan kalmıştı farklı bi tarife dönüştü karabugdayli yulaf corbasi ekstra ekstra zayıflatıcı ve yağ yakıcı oldu ve çok doyurucu Eki Görüntüle 1919342
ay bende çoooook severimmmEn sevdiğim salata kerevizEki Görüntüle 1919371
Off seninde maşallahın varmış.. Nasıl 8 kilo 3 haftada gidiyor ya
Demek hamilelikte hiç kilo almamışsınız..
wendy umarım kuzucuğun biran önce iyileşir cnm
aşk olsun, 59'u göreyim, adım feda olsun.Adını öğrenmeyelim diyemi yerinde sayıyor acaba hı nedersinwendy :))
Sağolun kaptanım.İlk iş günü nasıl gidiyor.günaydın kızlar sabahtan beri gelen giden geçmişi okuyorum maşallah döktürmüşsünüz geçmişi okuyunca gelecem sohbete
Senin kilo durumları nasıl??Slm kankilerimmmben katilamiyorum cookkk calisiyorum ara ara yazarim sizide takip ederim bakim kim ne kadar vermis
![]()
Tamam cnm ekliyorum bugünden itibaren kaçamak yapmak yok sadece 30 gün :)evet canım gece giremediğim için ertesi sabah yazabiliyorum yazıcam birazdan
ay maşallah canım çok sevindimgenelde hamilelik dönemindeki huyları devam ediyor korkutmak gibi olmasın da
mesela son zamanlarda kızım bana kahve de içirmezdi yemek de yedirmezdi
doğduktan sonra da ne zaman oturup kahve içecek olsam ya uyanır ya ağlar bişey yapardı
ne zaman yemek vakti gelse ben sofraya hiç oturamazdım hep sonradan yerdim
ama ne olursa olsun geçiyor.. ha bi de ben hamileliğim boyunca gece çok rahat uyudum ama kızım 20 aylığa kadar maşallah hiç uyumadı gece o da tersine çıktı mesela
çok heyecanlı zamanlarçok istiyorum ben de Allah isteyen herkese nasip etsin çocuklarımızı da bize bağışlasın inşallah
sana da nazar değmesin oku arada kendine bak imreniyoruz çünkü aman diyim
ay ben de bendevalla bu gazla kaçamaksız 1 ay yarışmasına katılıcam
yaz kız beni de.. çocuk istiyorum ben.. yapmam kaçamak yapmicam
ama dünkü menüyü saymabirazdan paylaşıcam 30 kasımı beni de 1 aralıktan başlat
![]()
Günaydınn..Günaydın kızlar :))))))))
Ahaha olabilir valla![]()
Kizlar ben artik minik ordekimi hissediyorumbaya oldu aslinda ama soylemeyi unuttum sanirim. Genelde aksamlari hareketleniyor bu yaramaz, dogduktan sonra da bizi gece bekcisi yapmaz umarim
Az once yine böyle icimde baloncuk patlar gibi seyler olunca elimi karnima koydum. Sonra bi ara elimin altindan baya balik kayar gibi oldu, en cok hissettigim bu oldu. Cok degisik bi duyguymus yaAllah isteyen herkese zamani gelince nasip etsin.
Günaydın bayanlar uyanamadınız mı halaaaa
menümü yazayım. yine ufak tefek bi kaçamaklar var amabugünden itibaren kaçamaksız yarışmaya ben de katıldım
30 Kasım 2016 Çarşamba
Kahvaltı: Yarım ekmeğe domates biber ve kaşarlı tost (yağsız) + 1 kupa şekersiz çay
Ara: Sade Türk Kahvesi
Öğlen: Etli nohutlu bulgur köftesi + yoğurt
Ara: şekersiz sütlü nescafe + 2 kare bitter
Akşam: tavuklu yeşil salata (süzme yoğurt + hardal + limon + z.yağı + tavuk suyu ile soslandı) + yarım kase tarhana çorbası 1,5 dilim yulaf ekmeği
Ara: 1 kase yoğurt + yarım paket çubuk kraker (kaçamak oluyor bu)
Kaçamak: yarım dilim yulaf ekmeği + 1 çay kaşığı salça (bu da kaçamak)
spor yok
su 2,6 lt.
bu da öğlen-akşam fotoğrafları
Eki Görüntüle 1919511
Ayy rüyamda neler neler gördüm yaa
Ne tatlılar ne pastalar..
Ama ben köfte yerim diye düşünüyordum..
Diyet nasıl işlemişse ruhuma rüyada bile rahat yiyemiyom..![]()
varmış kuzucum, çocuk bedeni gibi, sığcam inşallah
Yaa 59 falan olup öyle mi alsaydın.Hem seni daha çok motive ederdi..
Cnm içinde şeker olan herşey yasak bakkaliye ürünleri her türlü unlu yiyecekler patates pilav makarna ambalajlı ürünler kilo yapan hertürlü yiyecek ve tabi çikolata da yok bitter dahil sadece 1 ay bunlar yasakbu aradamatilda34 arkadaşım bize kaçamak sayılacak şeylerin listesini de atar mısın? çünkü benim kaçamaktan saymayacağım pek çok şey kaçamak oluyor da
senin listede yazdığın şeyleri yemem o şekilde hallederim artık
bi de günde iki kare bitter serbest mi
![]()
hahah betüş sabret, nazar değdirmeyeyim sana, bekle gireceksin, bacakta/basende mi senin kilolar?
Kıyamam ya :))Ayy rüyamda neler neler gördüm yaa
gelen gidenden ancak fırsat oldu okuyabildim geçmişi nihayet bitirdimSağolun kaptanım.İlk iş günü nasıl gidiyor.
Hi simit yicekmiş yasak bacım 57 olunca yiyiver :)aşk olsun ördekcim, 59u yeter ki göreyim, valla inanın bende can atıom söylemeyee
canım bende sabahları yazıyorum menümü, akşam girmek zor oluyo en güzeli garanti olsun diye sabah yazmak.
demiştim sana balık kayar gibi olcak diyee, bundan sonra heep seninle, hissediceksin zaten bol bol.
sabah yediğini ne özledim bende yaaa, 59,0 olayım simit yicem, bi parça bile olsa, gerçi yılbaşına kadar yasaklıydık dimi
ay aynen bende öyle oluyom ebruşum yaa, rüyamda bile diyetteyimm
varmış kuzucum, çocuk bedeni gibi, sığcam inşallah
kuzucum küçük aldım zaten, şimdi göbüşü fırlatır üstten kesin, sonra üstüne dar badi giymeli giyerim yetmez mi![]()
İhtimal dahilinde :))
Seni ishal edecek bişeyler yesen.. Acı baharatlı şeyler falan..
Haahhaa süpermişş
Yaa bende merak ettim.nilsub
Sonuç nasıldı??
Ayy bende istiyorum. 3-4 aya
Belki birlikte anne oluruz.
Kesinlikle katıl çok heyecanlı oluyor.
İlk kim elenecek meraktayım..
Menün güzel afiyet olsun. Eksi gördün mü??
59'lara bekliyorum sizi..
Gelmicen mi yoksa
Ayy rüyamda neler neler gördüm yaa