Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bayağı dikkat etmelisin o zamn

(vasfiye teyze mode: on) napçan yawrum mecbuuur (vasfiye teyze mode: off)

Evet 1 tane cnm 7 olcak nisanda:)

kuzucum bence bu sene bekle, psikologlar 7 yaşa çok sıkıntılı kardeş için diyolar, ilk okula mı başlıcak bu sene? seneye yap bence, beklemişsin 8 olsun bari :)

Tamam cnm ekliyorum bugünden itibaren kaçamak yapmak yok sadece 30 gün :)

ne kolay sölüon öle, sadece 30 günmüş :63:

günaydın kızçelerr
dünkü menümü yazayım
sabah
1 kase mercimek çorbası 2 dilim tt ekmek

öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık karnabahar yemeği ve 2 dilim tt ekmek

ara 1 avuç kuru üzüm
2 tane kuru incir
1 fincan mistik çay

dün yeni araba aldık kutlamak için eşim yemeğe götürdü
4 ızgara köfte 1 közlenmiş biber yedim 3-4 tanede biber turşusu

sabah 35 dk yürüdüm
su 2 litre kadar

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak @nilsub

arabanız hayırlı olsun kuzucum, normal düzenden sapmışsın çok yememiş olsan da, saf proteinle devam et bakalım :)

Cnm içinde şeker olan herşey yasak bakkaliye ürünleri her türlü unlu yiyecekler patates pilav makarna ambalajlı ürünler kilo yapan hertürlü yiyecek ve tabi çikolata da yok bitter dahil sadece 1 ay bunlar yasak
Bu arada reçel bal pekmez gibi tatlı yiyecekler çekirdek çerez de buna dahil
Ama ceviz Badem ve fındık yenebilir

anam söylediğin her şey gözümde döndü :confused:

evet bacak ve basen bir de her yer zayıflar onlar kalır öyle de inatçılar..... zayıfken bile bacaklarım kalındı ....

gidicek yağ kalmayınca onlara gelcek sıra betüşüm, sabredicez :KK15:

wendy wendy tatlım yarını merakla bekli,yom

bende kaptanım :KK68:

ebrusonmez ebrusonmez tebrikler haftaya bende gene mi başlasam lahana çorbasına yaa heves ettim gene
eşim yeniden başladı, yeniden etki etmeye de başladı valla, tek bana etki etmedi kaptanım sanırım, bence 2. tura sizde başlayın. işe başladınız mı? bi 10 gün daha kullansaydınız rapor yaa.
servey servey tatlım bol su iç incir işe yaramadı demek yaa napsak ki? evde duphalac falan var mı hamile iken bile içilebiliyor onun zararı olmaz
bence de duphalac olabilir.

Hi simit yicekmiş yasak bacım 57 olunca yiyiver :)

yılbaşında yesem olma mı?

günaydın kızçelerr
dünkü menümü yazayım
sabah
1 kase mercimek çorbası 2 dilim tt ekmek

öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık karnabahar yemeği ve 2 dilim tt ekmek

ara 1 avuç kuru üzüm
2 tane kuru incir
1 fincan mistik çay

dün yeni araba aldık kutlamak için eşim yemeğe götürdü
4 ızgara köfte 1 közlenmiş biber yedim 3-4 tanede biber turşusu

sabah 35 dk yürüdüm
su 2 litre kadar

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak @nilsub
Arabanız hayırlı olsun.Sağlıkla kullanın.
Menünde çok güzel

Dünkü menümü yazayım, kızmasınlar bana

Sabah; 2 sütte yumurta, kk peynir, nescafe

Öğle; koccaman bi kase çok azı tarçınlı yoğurt, haşlanmış gögüs baharatlı

Ara; dokuzlu çay

Akşam; fırın tavuk, acı biber turşusu, azıcık lahana salatası

Su; 1,5 lt
Spor; ev işi, nazlı kızımla uğraşma, yağmur yağmasa yürüyüş olcaktı ama :olamaz:

morordek morordek toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak

Son düzenleme:
Dünkü menümü yazayım, kızmasınlar bana

Sabah; 2 sütte yumurta, kk peynir, nescafe

Öğle; koccaman bi kase çok azı tarçınlı yoğurt, haşlanmış gögüs baharatlı

Ara; dokuzlu çay

Akşam; fırın tavuk, acı biber turşusu

Su; 1,5 lt
Spor; ev işi, nazlı kızımla uğraşma, yağmur yağmasa yürüyüş olcaktı ama :olamaz:

morordek morordek toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak
Çok güzelmiş rakibem afiyet olsun.

Bakayım yarın 67 mi 66 mı dicez ne dersin baby :)
Ay yokk 66 gremem ama belki 67 grurum canm ;) birazdan tartilicam kabizlik yuzunden dun sabit cikmistim 68.6 yani smdi bakalim noldu

morordek morordek dunyanin en harika seyi anne olmak once onu karninda hissetmek o seyirmeler balik kayiyo gibi olmalar kalp atislari dgduundaki o mis gibi kokusu gozlerini acmasini beklemen inanilmaz ya tarif edilemez her kadinin yasamasi gereken bi duygu rabbim bebisini saglikla kucagina aldigin gunleride gosterir insallah canim masallahhhhh :nazar:
:KK200::KK36:
toz-pembe toz-pembe canim arabaniz hayirli olsun :nazar:
:KK15:

YILBAŞINA KADAR KAÇAMAK YAPMAYANLAR GRUBU
1. @matilda34
2. @medusa38
3. azaydidem azaydidem
4. wendy wendy
5. @tatlitambak
6. ebrusonmez ebrusonmez
7. @KumraL_KrakeR
8. candy_candy candy_candy

Hadi bayanlar kendine güvenenler listeye eklesin:sampiyon:
ayy kendime güvenemiyorum
şimdi kaçamak anlayışı nedir benim diyetimde kaçamak akşam yenen yemekler ve tatlı bunlar bana göre kaçamak size göre ?
(vasfiye teyze mode: on) napçan yawrum mecbuuur (vasfiye teyze mode: off)

kuzucum bence bu sene bekle, psikologlar 7 yaşa çok sıkıntılı kardeş için diyolar, ilk okula mı başlıcak bu sene? seneye yap bence, beklemişsin 8 olsun bari :)

ne kolay sölüon öle, sadece 30 günmüş :63:

arabanız hayırlı olsun kuzucum, normal düzenden sapmışsın çok yememiş olsan da, saf proteinle devam et bakalım :)

anam söylediğin her şey gözümde döndü :confused:

gidicek yağ kalmayınca onlara gelcek sıra betüşüm, sabredicez :KK15:

bende kaptanım :KK68:

eşim yeniden başladı, yeniden etki etmeye de başladı valla, tek bana etki etmedi kaptanım sanırım, bence 2. tura sizde başlayın. işe başladınız mı? bi 10 gün daha kullansaydınız rapor yaa.

bence de duphalac olabilir.

yılbaşında yesem olma mı?
sağol beybii..
evet akşam yemek yedim arabayı kutladık bugün saf protein yapıyorum bakalım yarın sonuç ne olacak
Arabanız hayırlı olsun.Sağlıkla kullanın.
Menünde çok güzel
teşekkür ederim canım inşallah..
akşam yemek yedim yememem gerekti ama arabayı kutlamak için eşim yemeğe götürdü kıramadım hafif atlatmaya çalıştım umarım yarınki tartıyı etkilemez

evet canım, likralı ama bayaa, evdekiler 28 di çok bol oluyo, eşim ve kilo vermemi destekleyenler giydirmiyo bu ne böle arkası falan çok kötü diye :KK48: bende 27 almayım dedim, nasıl olsa yolum var daha, almışken 26 beden alayım da onu dar badilerle giymeye çabalayım dedim, ama 3 tane aldım, biriniz de durdurmadınız ha :olamaz:

Çok güzelmiş rakibem afiyet olsun.

ebruş ben seni görmedim hiç, ama bi çok seviyorum bilio musun, kalbin o kadar güzel ki hakkariden kayseriye geliyo resmen :KK200:

hoş ben hepinizi seviom, aile gibi olduk burda dimi :KK15::KK15:

Kimin rakibesi işte :KK68:

canımm :KK15::KK15:

Ay yokk 66 gremem ama belki 67 grurum canm :KK66: birazdan tartilicam kabizlik yuzunden dun sabit cikmistim 68.6 yani smdi bakalim noldu

morordek morordek dunyanin en harika seyi anne olmak once onu karninda hissetmek o seyirmeler balik kayiyo gibi olmalar kalp atislari dgduundaki o mis gibi kokusu gozlerini acmasini beklemen inanilmaz ya tarif edilemez her kadinin yasamasi gereken bi duygu rabbim bebisini saglikla kucagina aldigin gunleride gosterir insallah canim masallahhhhh :nazar:
:KK200::KK36:
toz-pembe toz-pembe canim arabaniz hayirli olsun :nazar:
:KK15:
teşekkür ederim kuzumm :KK200:

O zamn akşama güzel bi menü çıkarmalısın. Ve mümkünse erkenden ye

evet canım öyle yapıcam. öğleden sonra ve akşam da ara yapmicam bugün. öğlen mantarlı et sote ve salata var yoğurtla tabi. akşama ızgara hellimli salata yoğurt. bu gün çok zor geçecek gibi :KK17:

Cnm içinde şeker olan herşey yasak bakkaliye ürünleri her türlü unlu yiyecekler patates pilav makarna ambalajlı ürünler kilo yapan hertürlü yiyecek ve tabi çikolata da yok bitter dahil sadece 1 ay bunlar yasak
Bu arada reçel bal pekmez gibi tatlı yiyecekler çekirdek çerez de buna dahil
Ama ceviz Badem ve fındık yenebilir

peki kestane :KK64:çünkü kestane yeme gibi bi planım var cuma akşamı falan :KK72: ceviz kaçamak olsaydı ilk elenen bendim :KK70:

evet canım öyle yapıcam. öğleden sonra ve akşam da ara yapmicam bugün. öğlen mantarlı et sote ve salata var yoğurtla tabi. akşama ızgara hellimli salata yoğurt. bu gün çok zor geçecek gibi :KK17:

candycim proteinden korkmasan doyabildiğin kadar yesen olmaz mı? dukan yapmışsın önceden bilirsin, gözün korkmasın, et soteden bol bol ye, akşam koccaman kase salata ye, sabah ki mutluluğunu düşün, miden küçüldü artık zaten, canın istemicek emin ol bi süre sonra :KK200:

yaa 26 beden kot benim hedefimm
27-28 falan giyiyorum şuan az daha zayıflasam 26 beden alcammm
inşallah olur sanada kuzum

inşallah hepimiz giyelimm :KK200::KK200:

hahaha :KK70: aynen pantolonsuz tartılcam
ya geçen hafta resim çekcem diye pantolonla tartıldımdı :110:

biliom, benim tartı üstünden inince 3 sn kadar gösteriyo kiloyu, çekebilirsem çekicem ama üstünde kendim çıkıom tartının :KK48::KK48: kırpmak zorunda kalıyorum ondan :KK48::KK48:

Back
X