- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #242.261
teşekkürler bizi de unutmadigin icinBilin bakalım linkte ne vaarrr
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-44

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler bizi de unutmadigin icinBilin bakalım linkte ne vaarrr
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-44
orada ne yapıyorlarboş canım ama kiracı aramıyorum zaten benim sıpalar o kadar tepiniyorki alt katta kimse durmaz hiç çocukları uyarmadık ki sessiz olun altta insan var diye ... ist anneme gidince alt komşu habire şikayete geliyo çocuklara yapmayın alt katta insan var diyince oğlum orda ne yapıyorlar diyor
sorun yok bencede canımdaha küçük kızında
Menüm;
06:30
1,5 dilim çavdar ekmegi
1 tatlı kaşıgı krem peynir
1 tatlı kaşıgı tahin-pekmez
Ara: Bol marul
Ara: T.kahvesi ve 2 kuru kayısı
10:00
Yarım cherry domates,1 çatal süzme peynir,3 zeytin
13:30
100ml süt+4 yk yulaf+2 ceviz+10 kuru üzüm
15:00
2 ceviz+bol marul
18:00
4 yk tavuk tantuni
Sogan salatasi
400ml ayran
2 parca kebap ekmegi
3 L su
1 kupa mistik cay
Spor;fancynancy
20dk eliptik
80 squat
50 lunge
30 bench step
30 ketlebel swing
30 burpee
30 mountain climber
30 jumping jack
1 dk plank
Bana da bir rehavet çöktü ki, belimin düzeldi çok şükür ama totomu koltuktan ayıramıyorum şu sıralar ben hikmetse.ay kapışalım canım bahçedeki işler çok yordu beni akşamları sızdım kaldım gündüzleride işlerime yetişemedim yapamadım eliptik![]()
Kaptanım, umarım yakın zamanda biraz fırsat bulur ve hem dinleme hem biraz rahatlama zamanı bulursun. Yok yoruldun.
Ben de aynısını soracaktım.
Çok sevimlisin yaa..
Genellikle geç konuşan çocukları susturmak pek mümkün olmuyor galiba.
Benim kuzenim de geç konuştu. Şimdi, hiç susmuyor ama neler anlatıyor.
6 ay önce neden anlatamıyor kendisini dedikleri çocuk film repliklerini falan söylüyor şimdi.
Canım, o kadar güzel anlatmışsın ki insanı tam silkelendirmek.
Seni çok tebrik ediyorum.
Çok güzel kilolar vermişsin. Ben geçmişi bilmiyordum.
İnşallah senin gibi olacağım ben de.![]()
Teşekkür ettim şekercim.
Çok iyiymiş ya orada ne yapıyorlar demek.
Nilgün'cüm tohumdan mı ekiyorsun bahçeni? Ben maydanoz, nane falan ekmek istiyorum saksıya. Tazesi bir başka oluyor ama nasıl olur bilemedim.
aynen bende ekmek istiyorum bize bi el atıver şekernilsub
Yok yok geçiyor canım. Bende ikisinde de oldu bir süre sonra da kayboldu. Çok koyu değildi ama belli oluyordu bakınca.Benim doktor 41'i bekliyor kaptanım, birkaç kez söylemişti. Sanırım 41'de de gelmezse suni sancı verip normal doğumu başlatmaya çalışıyor, eger o da olmazsa sezaryen mecbur. Ama umarım gerek kalmaz, kendiliğinden gelse süper olur
Ya sorma yazdıktan sonra o benim de aklıma geldi her kafadan bi ses çıkar, benim de cinler tepeme çıkar
Vazgeçtim ya başıma dert almaya gerek yok
Aaa o bende oldu @inatettimolacak şimdi aklıma geldi ama hamilelik sonrası geçiyor diyorlar,annemde de öyle olmuş. Geçmezse de kısmet, napalım.
sagol ferahcigim. içimi ferahlattin![]()
Jessica çok hızlı yaw, bazen yetişcem diye çok yoruluyorum. Ya da yorgun olduğum günlerde mi öyle oluyor bilmiyorum. Oğluşu sütten kesince daha rahat yaparım herhalde onu. Leslie şu sıralar can banaiyi geceler kızlar.
fancynancy 23dk jessica smith HIIT begener whit kickboks öldüm diyebilirim. ne biçim bir egzersizdi o? 100p mekik.
Can can bugun ben tırtımservey nerelerdesin şekerim? Spor yaptın mı spor? Sen yürümüşsündür 40-45 dk. Benimki 15 dk oldu bugün maalesef.
Canım gecen yıl kosubandı ile uygulmamistim spor salonunda bir hoca vermisti hic gelip 2-3saat yok step yok bilmem ne ile vakit harcama. Yag yakmak istiyorsan şunu uygula ve yediklerine dikkat et dedi. O zaman yaparken kalbim daha cok agzima geliyordu.Hız olayini abartiyordum kendime gore belki ondandir.Bu ne kız, bu nekendimden çok feci utandım şimdi ya.
Maşallah valla canım.
Eğer güzel sonuçlar alırsan bu egzersizden bende yapim. Zorlanıyor musun şekerim?
ya bahar yorgunluğu denen bir durum varmış onu atlatamadık biz galibaBana da bir rehavet çöktü ki, belimin düzeldi çok şükür ama totomu koltuktan ayıramıyorum şu sıralar ben hikmetse.![]()
ALLAH korusun kız benimkilerde çok konuşur oğlum zaten acayip dilli düdük.. çokda hazır cevap iş yaparken çok anne anne diyince ne var oğlum ane anne diyip duruyon dediğimde annem değilmisin ne dicem diyoAman sorma kuzum ya, yemek yerken konuşuyor, otururken konuşuyor, tuvaletini yaparken konuşuyor, vır vır vır. Daha bugün tuvallette otururken baktım birşeyler söylenip duruyor, aşkım dedim kimle konuşuyorsun? Ne anlatıyorsun? Korktum Allah korusun amerikanvari hallere girip hayali arkadaş markadaş edinir diye, bi yokliyim dedim. Kendi kendime konuşuyorum anne dedi. He o zaman iyi dedim ne diyim.![]()
yaparsın canım neden yapamayasınKızlar bende aynı şeyi düşünüyordum hatta geçen bir videoya denk gelmiştim sizle de paylaşayım. İnşallah burda malum adresin linkini vermek yasak falan değildir. Eğer öyleyse uyarın kızlar beni, özelden yazarım.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1266352833483553&id=780116272107214&refsrc=https://m.facebook.com/haberlerwebtecom/videos/1266352833483553/&_rdr
Saksılarımı aldım pembe pembe, inşallah bu videodaki gibi tohum yapmaya çalışacağım. Bakalım becerebilecek miyim.![]()
azcık daha dursaydın saate bakOofff saat geç olmuş bende yatayım bari. Herkese iyi geceler kızlar.![]()
günaydınGünaydïn kızlar..![]()
ay tartılmaya korkuyorum bahçede hiç dikkat etmedimPazartesinin ilk bildirimi benden gelsin. +1 fazlayım ama saat 7 olmamisti tartıldıgımda ve wc isi olunca eksi olmasada sabit olurdum kesin.![]()