Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Külliyen zarar yaaa
Bır spor salonu ac işlet zararı cıkart barı:KK70:
ay olmaz eşime bişey dediğim zaman hemen olsun isterim söylenmeye başlayınca oda hemen sen ne istedin de olmadı hatun der sakinleştirir beni hemen yapar sağolsun koşu bandıdamı alsam:KK51: onun üstüne çamaşırda asılır:KK31::KK70::KK70:

Ay napim kız, işi başından aşkın baksana. İki çocuk, koca, ev işi, hayvanların bakımı, birde toprağı ek biç. Anammm. Bu hafta fazla yüklenmeyelim kıza :KK24:
hımmm bak ne güzel yazmışsın ağzın bal yesin şekerim yarından itibaren menüde yazıcam azcık hırpala benide salmayayım menü işini sana zahmet datlum:KK15:

Ben goruntu kaydeden bır hafızaya sahıbım
Odada oturuyorsun
Üzerinde ev kıyafetı var
Güzel de bır yuz
Ust kısmın ince
Allt kısmın yanı basenlerın var
Yeter mi devam edeyım mı:KK73:
Zıhnı sınır bır hafızam var:KK70:
Elınde tulumlu bır bebek
Alt kısmında grı esofman altı
Yatagın ucunda oturuyorsun
Örtü krem beyaz rengınde
Yeter mii:cool:

ay olmaz eşime bişey dediğim zaman hemen olsun isterim söylenmeye başlayınca oda hemen sen ne istedin de olmadı hatun der sakinleştirir beni hemen yapar sağolsun koşu bandıdamı alsam:KK51: onun üstüne çamaşırda asılır:KK31::KK70::KK70:
Kurutma makınası al
Olmazsa onu step yapmak için kullanırsın:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Cekırge gıbı ustune zıplayarak step yaptıgını hayal ettım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kahkaha attımmmmm

bu sibelcik benim kafamı karıştırıyor bak şimdi sen yazınca düşündüm,kıymalı ve etli yemek ayrı şeyler mi?:KK64:
dün whatsapptan hatuna bakliyat öğünümüzde aynı miktarda bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz diye yazdım,cevabı:hayır :cry:
hayallerimi yıktı:KK70::KK70::KK70:

Kız bakliyatı sana proteine değişim olarak yazıyor ;) pilavda neymiş kızzzzzz yok öyle bir şey :KK48: zamanında yedik tadını biliyoruz ve uzun bir müddet ihtiyacımız yok o tür şeylere :KK20:
İncecik olduğunu hayal et ;) yazın ne kadar hafiflemiş olacağımızı düşün :21: Emin ol hiç bir yemekte o zevki bulamayız :21:
bende yarın başlasam diyorum temizliğe:temizlik:

Ramazanda oruçluyken çok zor olur diye hep Ramazandan hemen önce hallediyorum ki bari sonra günlük yaparsam Bayram temizliği de daha kolay oluyor o zaman ;) Tül, perde, koltuk hatta duvarlarda var sırada :)
Gerçi ben Bayramda ayağı yanmış kedi gibi gezdiğimden pek bana gelen olmuyor olamıyor daha doğrusu :D ama olsun ya aniden gelen olursa ;)
Hepimize kolay gelsin o zaman ne diyelim ;)

aminnn cümlemiz incecik olalım inşallah:dua:
benimde bir dünya yıkancak ayıklancak şeyim var:KK69:

Hallederiz Ayşem kilo işinide çamaşır işinide :21::21::21::21:
Şu günler bir geçsede salı olsa bir an önce :KK48: Ufak çocuklar gibi resmen gün sayıyorum :D

Back
X