- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #242.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıc acımaAy napim kız, işi başından aşkın baksana. İki çocuk, koca, ev işi, hayvanların bakımı, birde toprağı ek biç. Anammm. Bu hafta fazla yüklenmeyelim kıza![]()
Heee hiç işim yok resımı arasım buldumgeçmiş sayfalardan fotoyumu buldum bacım ne ettin![]()
Sürmemişindır eminimsorma ağzıma sürmedim![]()
sağlıkla huzurla nice 10 yıllara canım çocuklarınla mutlu huzurlu inşALLAHCuma günü 10. Yılımız
İnş nice 10 yıllar görürüz
65 olamadım ama 6 lı rakamları gordum en azından
![]()
Yoooooo, olamaaazzzBilimsel acıklaması mantıklı
Vucut en cok kaldıgı kg a donmeye calışırmış
Ben 2 yıldır 70 cıvarındayım
Hamılelıklerden dolayı
Dusup o kg korumak lazım kı tekrar almıyalım
sorma ya çok gereksiz bir şeymiş o birde dünya paraHerseyı anladım da step tahtası nedır yaaaa![]()
Aminnnnn inşşşş nilgunum hep berabersağlıkla huzurla nice 10 yıllara canım çocuklarınla mutlu huzurlu inşALLAH![]()
Tamam canım, arada yoklarım senihımmm bak ne güzel yazmışsın ağzın bal yesin şekerim yarından itibaren menüde yazıcam azcık hırpala benide salmayayım menü işini sana zahmet datlum![]()
Kabul ettı barısorma ya çok gereksiz bir şeymiş o birde dünya para![]()
Ortın bıle ARADA diyor gerısını sen düşünTamam canım, arada yoklarım seni![]()
tezgahı kaplar bee kocaman bişeyKabul ettı barı
Soğan doğra üstünde![]()
aaaa senin her lafında gaf anacım şu serveye laf vermeseneTamam canım, arada yoklarım seni![]()
Hücrenın formu en uzun o kg da kaldıgındanYoooooo, olamaaazzz
O zaman benim vücudum da sürekli 85-86 mı olmak isteyecek![]()
Ne aldın şekerim, bize de fikir olurEsime hediye aldım ama gec kaldım malesef cumaya yetısmeyebılır yaaaa
Gelınce ceker atarım sıze dee
Gaf degıl bılıncaltı sekerım empıze edılendendıraaaa senin her lafında gaf anacım şu serveye laf vermesene![]()
hep sizin işiniz o vak vakla seninGaf degıl bılıncaltı sekerım empıze edılendendır
Hemen ortısonı harcadı yaaaa
![]()