Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hücrenın formu en uzun o kg da kaldıgından
Ortım daha ıyı sey ettırırrrr @inatettimolacak
Gercekten dogru
Bak 6 lı rakamları gordum ama ısrarla 70-72 yı yokluyor
Yenı ıstedıgımız kıloyu 1 yıl korursak sorun kalmaz
Koruma evresınde de burada oluruz ınş
İnşallah. Kilo vermekle de bitmiyor, 1 yılda koruyacağı ha. Oooff offf

ay çok sabırlı çok mu uslu olacak yoksa paşamız inşALLAH:dua:
Ayyy keşke öyle olsaaaa :KK200:
inşallah aminn:KK200::nazar:
bizimkisi annesinin canına okuyor:işsiz:
bende hastalık bulaştırmayayım diye gidemediğimden yardımcı olamıyorum sadece dış alışverişlerini ve yemeklerini yapıp yolluyorum:hamarat:
ayy çok özledim huysuz minnağımı:anne:
Monicim gelinine sorsana minnak icerideyken huyu suyu nasılmış? Benimki geceleri tekmelere bi başlıyor, sabaha kadar yani maşallah. Korkuyorum bu cocuk gececi mi olacak diye :işsiz:
Yok yok, diyorum onun keyfi yerinde şekerim. Aman çıkınca şimdi bir dünya iş diyordur herhalde Umutçuğumuz. 5. takım olarak dört gözle beklememize rağmen naza mı çekiyor kendini acabaaa :-)
Bu kadar kişi beklediği için iyice naz yapıyor herhalde :-) kız olsa adını Nazlı koysam olurmus :p
Benim sizin kesin tecrübelerinize rağmen yine de umudum var(dı). Şu zamana kadar. :KK70:
Hayallerini yıkmak istemezdik ama bu Nilgün böyle maalesef :D
Cuma günü 10. Yılımız
İnş nice 10 yıllar görürüz
65 olamadım ama 6 lı rakamları gordum en azından
:KK200:
Nice 10 yıllara serveyimmmm :KK200:
Bilimsel acıklaması mantıklı
Vucut en cok kaldıgı kg a donmeye calışırmış
Ben 2 yıldır 70 cıvarındayım
Hamılelıklerden dolayı
Dusup o kg korumak lazım kı tekrar almıyalım
Umarım hamilelikten sonra vücudum hafıza kaybına uğramaz da en çok kaldığı kiloyu hatırlar hemen inerim 60'lara :D
hep sizin işiniz o vak vakla senin :KK11: bırak kızları benim bilinç altımı bile işlediniz kilo vermez diye diyet yapamıyorum sizin yüzünüzden:KK11:
Hah buyur burdan yak, kendi iradesizligini de bize yıktı :D kuymakları biz zorla yedirmedik sana, hatırlatırım :D

Ayyy keşke öyle olsaaaa :KK200:

Monicim gelinine sorsana minnak icerideyken huyu suyu nasılmış? Benimki geceleri tekmelere bi başlıyor, sabaha kadar yani maşallah. Korkuyorum bu cocuk gececi mi olacak diye :işsiz:

Bu kadar kişi beklediği için iyice naz yapıyor herhalde :-) kız olsa adını Nazlı koysam olurmus :p

Hayallerini yıkmak istemezdik ama bu Nilgün böyle maalesef :KK70:

Nice 10 yıllara serveyimmmm :KK200:

Umarım hamilelikten sonra vücudum hafıza kaybına uğramaz da en çok kaldığı kiloyu hatırlar hemen inerim 60'lara :KK70:

Hah buyur burdan yak, kendi iradesizligini de bize yıktı :KK70: kuymakları biz zorla yedirmedik sana, hatırlatırım :KK70:
bak ben ne dedim msj hep olumsuz kelimeler cümleler olumsuz msj gönderiyo bunlar benim beynime ajanmısınız kızım siz:KK70::KK70::KK70:

Back
X