- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #242.621
Çok şıkmış şekerim.Eki Görüntüle 1990445 Eki Görüntüle 1990445
Ahsap tablo yaptırıyorum masa ustune mınık saat var ustunde
Fotomuzu yaptıracağım uzerine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şıkmış şekerim.Eki Görüntüle 1990445 Eki Görüntüle 1990445
Esas zorluk o zaman ısteeeİnşallah. Kilo vermekle de bitmiyor, 1 yılda koruyacağı ha. Oooff offf
Tesekkur ederımmmmÇok şıkmış şekerim.
Ayyyy çok fenasınız vallahi korktum sizden. Allah dilinize düşürmesin, düşmemek için de elimden geleni yapcam.Güncelde 77,4 yazıyor doğru mu o
Güncel mi o hıc sanmammm![]()
Sana hergun sporumu yazacagım dedıgımden berı daha sorumlu hıssettım kendımıBende aynısını düşünmüştüm![]()
Oku şekerim oku bende çocukları uyutmaya çalışiyim bari.Bıraz kırap okuyayım guzelller
Fena degılım realistımAyyyy çok fenasınız vallahi korktum sizden. Allah dilinize düşürmesin, düşmemek için de elimden geleni yapcam.![]()
Evet iyi oluyor böyle canım.Sana hergun sporumu yazacagım dedıgımden berı daha sorumlu hıssettım kendımı
Iyı kı denetlıyoruz bırbırımızı
Yoksa salabılırız bazen
En son eşti kilolarımız pazartesi 79,4 canımFena degılım realistım
Guncelde 77,4 yazıyor
Listede kactı bakar mısın lutfen
Eeeee kımı kandırıyor 77,4 dıyerekEn son eşti kilolarımız pazartesi 79,4 canım
Düşecek ya o kiloya o yüzdendirEeeee kımı kandırıyor 77,4 dıyerek
Hakım bey ıtıraz edıyorum
Güncel yazmış bır de
Ben de 67 yim o zaman
Ama 5 sene önce![]()
Heeeee anlamadımmmmDüşecek ya o kiloya o yüzdendir![]()
Ben de 63 yazayım düşeceğim nasılsaaaDüşecek ya o kiloya o yüzdendir![]()
Ben de 63 yazayım düşeceğim nasılsaaa
Teee Allahım yaaaa![]()
Nice saglıkli ve mutlu 10 seneler gorursunuz insallah canim..Eki Görüntüle 1990445 Eki Görüntüle 1990445
Gecmis olsun canim bugun durumuna gore karar ver buna.Kızımın ateşi 39 du şimdi iyi yarın okula götüreyim mi evde dinlensin mi bilemedim. Biraz öksürüyorda, yatsın di mi yazık minnağıma.
Ben 1 dakika durabiliyorum zorlarsam 1,5 durabiliyorum. En bastan mi baslamam gerekir.Eki Görüntüle 1990464
2. gündeyim kızlar. 14. Günde 1,5 dk diyor bakalım yapabilir miyim? Mekiklerimi çekip uyuyacam inşallah. İyi geceleerrrr