- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #242.641
rahatımı bozmayın diyorKız iste bebeyi salmak için pilates topu aldım üstünde hafif hafif zıplıyorum dünden berigelesi yok baksana yaramazın :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahatımı bozmayın diyorKız iste bebeyi salmak için pilates topu aldım üstünde hafif hafif zıplıyorum dünden berigelesi yok baksana yaramazın :)
sende çok alemsin. birde havasını alaydın serserininzıplama zıplama.... uslu dur canı isteyince gelir o bebe inatçı olcak demek ki :)) ben plates topunun üstünden düştüydüm boynum kırılıyodu sonra topa ceza verdim sürgüne yolladım küçük odaya... plates topu tehlikeli.... cısss... yürüyüş yap salondan mutfağa mutfaktan salona :)
bak ortim milletin diline düşmeye az kaldi. şu eliptige başla yeniden kızıyorum ama.ay kızlar valla yine bahçeye indik yaktık ızgarayı yedik içtik yeni geldik yoruldum @fancynancy bu hafta sen beni geçersin hiç eliptik yapamadım kaç gündür![]()
bak düşmüşsün bileMahmut'tan hevesini aldın tabi. Böyle olacağı belliydi, diğer spor aletleri gibi odanın köşesinde tozlanacak Mahmut da![]()
menü de sporda ya kııı yooooMenüm;
08:00
100ml süt
3 yk yulaf ezmesi
3 kuru kayısı
2 ceviz
Yarım çay kasıgı bal
12:00
1,5 dilim cavdar ekmegi
1 parca lavas
Suzme peynir
20 zeytin(kücüklerdi)
1 domates
15:30
2 salatalık
18:00
4 yk bulgur pilavı
4 yk taze fasulye
1 kase cacık
2,5 L su
2t.kahvesi
1 yesil cay
Spor;
30 dk yuruyus
20 dk eliptik
80 squat
50 lunge
30 ketlebel swing
30 bench step
30 burpee
90 mountain climber
90 jumping jack
gerçekten çok isterim gelmeyi:)sağol canım nasıl güzel bahar havası hava bile miss gibi kokuyor
ben kilo vermediğim için ölçülerim aynıdır
ay gelin sizde sizede demlerim yeşil çay
ay sorma çok çabuk büyüyorlar![]()
menü de sporda ya kııı yoooo![]()
güle güle kullansın eniştemizEki Görüntüle 1990445 Eki Görüntüle 1990445
Ahsap tablo yaptırıyorum masa ustune mınık saat var ustunde
Fotomuzu yaptıracağım uzerine
Olma zaten
Kıme ortım dıyordu en sonn
O kadar cok ortısı var kı takıp edemıyorummm
ba baaa laflara baaaaBosa ALLAHIN VAHSETTIĞI NEFESI BOŞA TUKETME![]()
Ahand düştüler birbirlerine
SEVİM KOŞ KAVGA VAR![]()
amiiin inşALLAH cümlemiziayy imdatt
fena uykum var yatamıyorummmçünkü içmem gereken 500 milim daha suyum ve öksürük için hatmi çiçeği çayım var
şu anda da içtiğim enginar suyum
dün akşam gardıropu olduğu gibi indirdim temizliyip ayıklayıp yerleşeceğim diye,yapmayıp bugüne erteledim bugünde içimden gelmedi dışarıya kaçtımkaldı yarına,yatak odam savaş alanı gibi
moniii Allah seni incecik etsin hemii![]()
aslında 74 oldum da sizi kandırıyorumGüncelde 77,4 yazıyor doğru mu o
Güncel mi o hıc sanmammm![]()
ben diyorum anacım korkulur bunlardanAyyyy çok fenasınız vallahi korktum sizden. Allah dilinize düşürmesin, düşmemek için de elimden geleni yapcam.![]()
dinlensin canım ateş bile insanı yoruyo bırak uyusun vucudu rahatlasınKızımın ateşi 39 du şimdi iyi yarın okula götüreyim mi evde dinlensin mi bilemedim. Biraz öksürüyorda, yatsın di mi yazık minnağıma.
sen bunlara bakma ortim ben olmazsan canları sıkılırbak ortim milletin diline düşmeye az kaldi. şu eliptige başla yeniden kızıyorum ama.![]()
ay buyrın canım başım üstünegerçekten çok isterim gelmeyi:)
aaa sensiz olurmu ortim
yaa ona bende çok şaşırmıştımHerseyı anladım da step tahtası nedır yaaaa![]()
sürülmeden itina ile gömülürSürmemişindır eminim
Gömmüşündür hepsını![]()
yaa ona bende çok şaşırmıştım![]()
aaaaaaaaaaaaa ortime bakkkksürülmeden itina ile gömülür![]()