Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam aaaa gör bak incecik olcam çatlasın bunlarda:63: aynı kilodayız yarışmak zevkli olacak
sen biraz daha oyalanırsan bende yetişeceğim sana. hadi bas git aşağı doğru bekleme yapma 79da. Cikilatacanavari Cikilatacanavari buralara uğramaz oldu ama soluğunu ensende hissetmiyor musun ? :KK67:

Kadın bizi sucladı farkınfa mısınızzz:63:
Aaaa lütfen ben nilsub nilsub a katılıyorum. Annem bana ne zaman kilo almışsın dikkat et dese ardından 5 kilo alıyordum. Ben deme öyle dedikçe dedi dedi beni en son 85kilo yaptı. sonra da Zeynep sağolsun 102yi gösterdi bana :KK70:

Günaydınlar :)
Olma zaten
Kıme ortım dıyordu en sonn
O kadar cok ortısı var kı takıp edemıyorummm
Hahaha valla ben de bu Nilgün'ün ortilerini takip etmeyi bıraktım, yetisilmiyor hatuna :D
Güncelde 77,4 yazıyor doğru mu o
Güncel mi o hıc sanmammm:KK70:
87 olmasın, eli kaymıstır klavyede :p
Ayyyy çok fenasınız vallahi korktum sizden. Allah dilinize düşürmesin, düşmemek için de elimden geleni yapcam. :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Valla bence de düşme Ferahcim bak acımıyoruz :-)
Eeeee kımı kandırıyor 77,4 dıyerek:skandal:
Hakım bey ıtıraz edıyorum
Güncel yazmış bır de:sopa:
Ben de 67 yim o zaman
Ama 5 sene önce:KK57:
:D :D
Ben de 60'ım :KK53: cok güncel hem de baya güncel yani :KK53:
Kızımın ateşi 39 du şimdi iyi yarın okula götüreyim mi evde dinlensin mi bilemedim. Biraz öksürüyorda, yatsın di mi yazık minnağıma.
Geçmiş olsun kuzuya :anne:
Eki Görüntüle 1990464

2. gündeyim kızlar. 14. Günde 1,5 dk diyor bakalım yapabilir miyim? Mekiklerimi çekip uyuyacam inşallah. İyi geceleerrrr
Yapabilirsin bence, kesinlikle zamanla direncin artıyor ;)
Ben 1 dakika durabiliyorum zorlarsam 1,5 durabiliyorum. En bastan mi baslamam gerekir.
5 dakika durabilirmiyiz acaba..:KK6:
Sen durabildigin kadar sureden başlayıp artırabilirsin bence Ozlemcim :)
rahatımı bozmayın diyor :KK48:
Baslicam artık onun rahatına :KK67:gelsin kerata, yolunu gozlemekten bi hal oldum, takvimlerim bitti :D
bak düşmüşsün bile nilsub nilsub :KK67:
Allah düşürmesin dicem de kendi düşen ağlamazmış :-)
ters psikoloji deniyorum. :110::KK48:
Onu ters düz etkilemez Aysecim :-)
Aman be kızlar 2 saattir okuyorum okuyorum anca bitti geçmiş. Ne çok uğraşmışsın servey servey ortimle. Sende hiçbir açığı kaçırmıyorsun. Nilgünümde de açık çok maşallah. :KK20:
Yaa bak dedik sana baştan uyardık orti olurken :-)

Günaydınlar :)

Hahaha valla ben de bu Nilgün'ün ortilerini takip etmeyi bıraktım, yetisilmiyor hatuna :KK70:

87 olmasın, eli kaymıstır klavyede :p

Valla bence de düşme Ferahcim bak acımıyoruz :-)

:KK70: :KK70:
Ben de 60'ım :KK53: cok güncel hem de baya güncel yani :KK53:

Geçmiş olsun kuzuya :anne:

Yapabilirsin bence, kesinlikle zamanla direncin artıyor :KK66:

Sen durabildigin kadar sureden başlayıp artırabilirsin bence Ozlemcim :)

Baslicam artık onun rahatına :KK67:gelsin kerata, yolunu gozlemekten bi hal oldum, takvimlerim bitti :KK70:

Allah düşürmesin dicem de kendi düşen ağlamazmış :-)

Onu ters düz etkilemez Aysecim :-)

Yaa bak dedik sana baştan uyardık orti olurken :-)
sen daha burdamısın yürü git doğurrrrrrr:KK70::KK70::KK70::KK70:

kızlar herkese günaydın.
Kusura bakmayın geç oldu. Arada yazmak isteyip yazamadıklarım oldu ama aklıma gelenler;
moni moni ciğim en kısa zamanda iyileşir ve bebişine kavuşursun inşALLAH
servey servey ALLAH uzun uzun sağlıklı ömürler versin evlatlarınla eşinle birarada inşALLAH. Nice 10 yıllara.
morordek morordek içimden ses son 1-2 gün diyor. bir bakmışsın gece 12den sonra gitmişsin hastaneye. Herşeyden önce sağlıkla al yavrunu kucağına inşALLAH. Bu arada bebeğin uslu olabilir. Hareketli çocuk yaramaz çocuk demek değildir ;)

Back
X