Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar nöbetteyim yine giremiyorum ama bilgisayar kaptım bi tane hemen yazdıklarınızı okudum
fancynancy fancynancy benle kapış canım olmaz mı ben sana yedirmem olabildiğince :D
toplight toplight kaptanım ben istanbuldayken bi taksi kullandım sürekli gidecegin yeri falan hemen hesaplıyor en yakın taksiyi çağırıyor hatta kartla ödeme seçeneği falan veriyor baya güvenilir :)
0zlem 0zlem kuzum diyetisyen noldu senin gitmedin mi hala?
wendy wendy çok geçmiş olsun canım Allah hayırlısını nasip etsin :(
nilsub nilsub gerçekten yetiştim sana hani yetişemezdim :D
lydznp lydznp nilgün sen kadar inanmadı valla şu işe ya sen ondan daha çok inandın vereceğine :D
servey servey canım sen neden bu aralar bu kadar streslisin başka biriyle mi tartıştın mens mi olacan?
hedef38beden hedef38beden ballı ıhlamur da denedin demi canım benim tek çarem o oluyor :(
morordek morordek yaaa sen anlattıkça hemen evlenip bebiş yapasım geliyor ama kendime söz verdim 64kg olmadan hamile kalmak istemiyorum:sinirli:
moni moni yarına kadar eksi olursun inşallah sibel fena :D

Kızlar slm:KK54: ben geldim
morordek morordek bebeğin ömürlü olsun canım
wendy wendy sen nasılsın canım
Başka kimler burda tam bakamadım
Beni tanıyanlar el sallasın:KK25:
İnşallah bi yaramazlık yoktur
Bende evin işleri o bu derken baya yoktum
Kilom 66 civarı heralde bu cuma bi bildirim yaparım bende bakalım kaç olmuşum:110:
Özlemişim takımı :KK200:
Gelirim yine:KK15:

Canım özledim ya, geçen düşündüm seni napıo bu kız dedim, ses verdiğin iyi oldu :)

Selam kızlar bi kacak daha geldi.büyük günü dun atlattim 75-80 arası bi puan bekliyorum.ama alan sınavı temmuzda alandan da güzel bi net yaparsam atanirim diye umuyorum
Bu arada U mut bebek doğmuş morordek morordek gözünaydin:anne:
wendy wendy cnm sana da geçmiş olsun
Herkese kocaman selamlar :KK200:

Teşekkür ederim canım, inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

Canım çok çok geçmiş olsun :KK66: Rabbim şifalar versin ...Aminnn
İnşallah herşey gönlünce olurda sende mucizene kavuşursun vakit gelidiğinde :KK66:
Amin banucum, Allah razı olsun, inşallah :)
Bebek düştü mü canım cok ğzüldüm
Allah hayırlısını versınnn
Evet serveyim, hayırlısı ne diyelim.

wendy wendy canım hamilemiydin gelemeyince tabi haberimde olmadı :KK43:
Düşük olmuş galiba çok üzüldüm canım :KK43:

Evet canım, hayırlısı ne diyelim :(

kızlar nöbetteyim yine giremiyorum ama bilgisayar kaptım bi tane hemen yazdıklarınızı okudum
fancynancy fancynancy benle kapış canım olmaz mı ben sana yedirmem olabildiğince :KK70:
toplight toplight kaptanım ben istanbuldayken bi taksi kullandım sürekli gidecegin yeri falan hemen hesaplıyor en yakın taksiyi çağırıyor hatta kartla ödeme seçeneği falan veriyor baya güvenilir :)
wendy wendy çok geçmiş olsun canım Allah hayırlısını nasip etsin :KK43:
nilsub nilsub gerçekten yetiştim sana hani yetişemezdim :KK70:
lydznp lydznp nilgün sen kadar inanmadı valla şu işe ya sen ondan daha çok inandın vereceğine :KK70:
servey servey canım sen neden bu aralar bu kadar streslisin başka biriyle mi tartıştın mens mi olacan?
hedef38beden hedef38beden ballı ıhlamur da denedin demi canım benim tek çarem o oluyor :KK43:
morordek morordek yaaa sen anlattıkça hemen evlenip bebiş yapasım geliyor ama kendime söz verdim 64kg olmadan hamile kalmak istemiyorum:sinirli:
moni moni yarına kadar eksi olursun inşallah sibel fena :KK70:

Amin kuzucum, teşekkür ederim.

fancynancy fancynancy tatlim bakalim yarin ne yaparim kosturup duracam olmadi yukleyeyim bi taksi yi
Mesafede yakın değil, epey uzak cnm, yükleyip bakabildin mi? En azından be kadar tutar tahmin edersin. Ya da en güzeli taksiye binince aç navigasyonu, (ben yandex kullanıyorum genelde, fazla şaşırmıyor yolu) en düzgün yolu gösterir, adam hizadan çıktı mı neden burdan gidiyoruz dersin. :halay:

:KK70: :KK70: :KK70: Alemsin Ayşem yaaa :KK66:
Hep öyle diyorsun sonra da maşallah çok çok güzel rakamlar görüyorsun ( heee regl öncesi ikimizde zaten az veriyoruz ama yine neticede eskiden artı görürken artık veriyoruz şükürler olsun :KK66: )

Valla şu hesap vermeler çok iyi oluyor istesek bile yapamıyoruz kaçamak :KK70:
Bugün kursta hatunlardan ikisi kete, börek ve kek getirdiler ama kesinlikle ağzıma sürmedim hatta çok ısrar edincede madem benim göz hakkım o zaman ben kuzularıma götüreyim dedim :KK66:
Cuma günü de bir hatun daha getirecekmiş birşeyler birde bütün gruba güveç ısmarlayacakmış diye :KK70: eşime diyorum ben öğle yemeğimi yerim çok ısrar ederse yine kuzulara götürürüm yada en kötü ihtimalle gitmem o gün kursa :KK70: hatun Gürkan Kubilaya gidiyor bana güveç yedirmeye çalışacak :KK70: yemezler :KK70:

Canım bak bunu buldum ben;
https://taksiyle.com/tr/istanbul

Burdan hesaplayabiliniyor taksi ücretleri :KK66:
Bencede Babacığın gidebilecek gibiyse otobüsle gitmek :KK66: zaten ilk duraktan bineceğiniz için oturarak gidersiniz :KK66:
Yarın kg çok gideceğini düşünmüyorum inşallah gider:KK49:
Bugünde yürüyüşüm yarım kaldı akşam yürüyodum sitede komşulara denk geldik sohbet ettik 30 dk yürüyebildim :işsiz:
Ay evet ya zorla bi şeyler yedirme peşinde millet:tokat:iyi yapmışsın kuzum yememekle:KK19:yarın bakalım ne görecez tartıda inş mutlu oluruz çok giderde:21::21:

image.webp

1 bardak su
Sabah
kepeklı peynirli tost,1haslanmış yumurta,ıkı kasık yoğurt, domates, salatalık,biber, yesilcay
Ara sütlü nescafe, 10 badem
Öğlen 3 biber dolması, 1 kase yoğurt
Ara 1 dılım karpuz
Aksam peynirli salata
Sade tkahvesi-1 hurma
2,5 lt su
45 dk yuruyus
Topallaya topallaya yurudum yemınlee
Çok zorlamasaydın canım ya.

toplight toplight
Kaptanim havaalanindan çok yazar..
E-10 yada e-11 e binin.. goztepe medicalparka gideceksiniz sanirim.. bahceler duragina denk geliyo.. ordan bi ust gecit mesafesi aslinda.. en olmadi taksiye binersiniz ordan..
Yenisahra bahceler goztepe köprüsü 3durak pespese herhangi birinde inip taksi yapin derim ben.
Akbiliniz yoksa rica edersiniz 4,60 basiyo

fancynancy fancynancy benle kapış canım olmaz mı ben sana yedirmem olabildiğince :KK70:
wendy wendy çok geçmiş olsun canım Allah hayırlısını nasip etsin :KK43:
nilsub nilsub gerçekten yetiştim sana hani yetişemezdim :KK70:
lydznp lydznp nilgün sen kadar inanmadı valla şu işe ya sen ondan daha çok inandın vereceğine :KK70:
hedef38beden hedef38beden ballı ıhlamur da denedin demi canım benim tek çarem o oluyor :KK43:
moni moni yarına kadar eksi olursun inşallah sibel fena :KK70:
Canim randevu verdigi gun gittim yokmus.Randevulari iptal etmis ama haberim bosu bosuna gittim o gun!!:KK62:
Ondan sonrada benim gidesim gelmedi. 2 hafta sonra geldiginde seni 71 kiloda gormek istiyorum demisti ama o gun 75'in altina bile inememistim. :duduk:
Bana göre en iyisi deneme yanilma yontemiyle ilerlemek.
Bu hafta kendimi cok iyi hissediyorum. 3 aydir takildigim 75 direncini kırcam insallah.:KK73::KK73:

Kahvaltı
Beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı ahududu reçeli
Çay

Ara
Türk kahvesi
Nane limonlu yeşil çay

Öğle
Moni çorbası
1 büyük bardak ayrana 2 yk chia
1 grissini
1 tatlı kaşığı Nutella (tepeleme değil valla, krizim geçsin diye)

Ara
Filtre kahve, sütlü x 2
3 gün kurusu
12 badem
1 pk peynirli wasa

Akşam
1,5 kepçe mercimek çorbası
1 ufak kase yeşil salata
1 dilim kontrafile

Gece
Filtre kahve
Yarım avuç kuru yemiş

Su: 2 lt
Spor: 40 dk eliptik

Yarın kg çok gideceğini düşünmüyorum inşallah gider:KK49:
Bugünde yürüyüşüm yarım kaldı akşam yürüyodum sitede komşulara denk geldik sohbet ettik 30 dk yürüyebildim :işsiz:
Ay evet ya zorla bi şeyler yedirme peşinde millet:tokat:iyi yapmışsın kuzum yememekle:KK19:yarın bakalım ne görecez tartıda inş mutlu oluruz çok giderde:21::21:

İnşallah canım ben çok güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum ;)
Kesinlikle emeğimizin karşılığını alacağız ;)

Eşim deminden beri 1 paket çekirdeği çitledi durdu :( Anam mübarek de mis gibi koktu ama ben suya devam ;) Fıstık gibi olayım da sonra kıskançlığından oturup çuvalla çekirdek çitlesin :D :D :D

Çocuklara bugün ne oldu bilmiyorum ama azgınlıkları tavan yaptı :KK43:
Şunların gazını alayım biraz bi sakinleşsinler yaa. Hatta miniğimi bir yıkayayım ben, şimdilik kaçtım kızlar.

Kolay gelsin canım ;) maalesef çocuklar enerjilerini atacak alan bulamayınca evde bizleri yiyorlar :D Benim kızların arası 10 yaş ama maşallah ufaklığında hiç çenesi durmaz çata çat cevap verir :D
Bazen sessiz kalıyorum bazende birden bir çırlıyorum haddinizi bilin birbirinize saygılı olun diye ;) cadılar sonra bir olur Anne ne diye çırlıyorsun biz gayet güzel geçiniyoruz aramız agirmeyin diye :D

Tamammm canım, valla bir el atın bana yaaaa, 75 göreyim hiç değilse haziran bitmeden :KK43:
Menümde etiketliyorum o zaman artık seni tatlım. :kk77:

Tekrar hoşgeldin takımına o zamannn :KK68:
Etiketle kuzum ama ben bu ara tam öğün yapamıyorum o yüzden menüm yok malesef ama senı engelleyebilirim en azından kizarim monim gibi saçını başını yolarım :D

Canim randevu verdigi gun gittim yokmus.Randevulari iptal etmis ama haberim bosu bosuna gittim o gun!!:KK62:
Ondan sonrada benim gidesim gelmedi. 2 hafta sonra geldiginde seni 71 kiloda gormek istiyorum demisti ama o gun 75'in altina bile inememistim. :duduk:
Bana göre en iyisi deneme yanilma yontemiyle ilerlemek.
Bu hafta kendimi cok iyi hissediyorum. 3 aydir takildigim 75 direncini kırcam insallah.:KK73::KK73:
Aslinda merak ediyorum diyetisyeninin tepkisini :D

Back
X