Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin canım :KK66: maalesef çocuklar enerjilerini atacak alan bulamayınca evde bizleri yiyorlar :KK70: Benim kızların arası 10 yaş ama maşallah ufaklığında hiç çenesi durmaz çata çat cevap verir :KK70:
Bazen sessiz kalıyorum bazende birden bir çırlıyorum haddinizi bilin birbirinize saygılı olun diye :KK66: cadılar sonra bir olur Anne ne diye çırlıyorsun biz gayet güzel geçiniyoruz aramız agirmeyin diye :KK70:
Ahahaaa bunlarda bana öyle diyecekler di mi yaa, bizde annemize derdik :KK48:
Ya küçücük boyları var türlü türlü huyları var. Birde uykusuzluk vurdu mu hepten çıldırma hallerine giriyorlar. Reglim başladı birde, rezene çayı yaptım acık rahatliyim diye o derece. Büyük cadı uyudu küçük canavar hala dolanıyor yaaaa, hiç uyuyacak gibi değil. :KK43:

Etiketle kuzum ama ben bu ara tam öğün yapamıyorum o yüzden menüm yok malesef ama senı engelleyebilirim en azından kizarim monim gibi saçını başını yolarım :KK70:
Yol şekerim yol :21:

Gunaydinlar
Kaptanım Merhaba listede göremedim izindesiniz diye yazmadım:KK68:
Canim isler cok yogun surekli seyahat vs o yuzden izne ayrildim
:KK70: :KK70: :KK70: Alemsin Ayşem yaaa :KK66:
Hep öyle diyorsun sonra da maşallah çok çok güzel rakamlar görüyorsun ( heee regl öncesi ikimizde zaten az veriyoruz ama yine neticede eskiden artı görürken artık veriyoruz şükürler olsun :KK66: )

Valla şu hesap vermeler çok iyi oluyor istesek bile yapamıyoruz kaçamak :KK70:
Bugün kursta hatunlardan ikisi kete, börek ve kek getirdiler ama kesinlikle ağzıma sürmedim hatta çok ısrar edincede madem benim göz hakkım o zaman ben kuzularıma götüreyim dedim :KK66:
Cuma günü de bir hatun daha getirecekmiş birşeyler birde bütün gruba güveç ısmarlayacakmış diye :KK70: eşime diyorum ben öğle yemeğimi yerim çok ısrar ederse yine kuzulara götürürüm yada en kötü ihtimalle gitmem o gün kursa :KK70: hatun Gürkan Kubilaya gidiyor bana güveç yedirmeye çalışacak :KK70: yemezler :KK70:

Canım bak bunu buldum ben;
https://taksiyle.com/tr/istanbul

Burdan hesaplayabiliniyor taksi ücretleri :KK66:
Bencede Babacığın gidebilecek gibiyse otobüsle gitmek :KK66: zaten ilk duraktan bineceğiniz için oturarak gidersiniz :KK66:

toplight toplight
Kaptanim havaalanindan çok yazar..
E-10 yada e-11 e binin.. goztepe medicalparka gideceksiniz sanirim.. bahceler duragina denk geliyo.. ordan bi ust gecit mesafesi aslinda.. en olmadi taksiye binersiniz ordan..
Yenisahra bahceler goztepe köprüsü 3durak pespese herhangi birinde inip taksi yapin derim ben.
Akbiliniz yoksa rica edersiniz 4,60 basiyo
kizlar ilginize tesekkur ederim anneannemin cenazesine gittigimde yurumekte cok zorlaniyordu babam simdi biraz daha iyiyim diyor ama bakalim istanbulda havaalaninda gorecegim eger yuruyebilecek durumda ise zorlamadan iett ile gideriz degilse taksi durum istanbulda belli olacak artik bugunki dr durumuna bagli istanbulda ne kadar kalacagimiz cumaya gelemezsem listeyi halledersiniz dimi

Günaydın kızlar..:KK3:
Gunaydinlar

kizlar ilginize tesekkur ederim anneannemin cenazesine gittigimde yurumekte cok zorlaniyordu babam simdi biraz daha iyiyim diyor ama bakalim istanbulda havaalaninda gorecegim eger yuruyebilecek durumda ise zorlamadan iett ile gideriz degilse taksi durum istanbulda belli olacak artik bugunki dr durumuna bagli istanbulda ne kadar kalacagimiz cumaya gelemezsem listeyi halledersiniz dimi
Kolay gelsin Kaptan'ım..:KK36:

kızlar nöbetteyim yine giremiyorum ama bilgisayar kaptım bi tane hemen yazdıklarınızı okudum
fancynancy fancynancy benle kapış canım olmaz mı ben sana yedirmem olabildiğince :KK70:
toplight toplight kaptanım ben istanbuldayken bi taksi kullandım sürekli gidecegin yeri falan hemen hesaplıyor en yakın taksiyi çağırıyor hatta kartla ödeme seçeneği falan veriyor baya güvenilir :)
0zlem 0zlem kuzum diyetisyen noldu senin gitmedin mi hala?
@wendigo çok geçmiş olsun canım Allah hayırlısını nasip etsin :KK43:
nilsub nilsub gerçekten yetiştim sana hani yetişemezdim :KK70:
lydznp lydznp nilgün sen kadar inanmadı valla şu işe ya sen ondan daha çok inandın vereceğine :KK70:
@servey canım sen neden bu aralar bu kadar streslisin başka biriyle mi tartıştın mens mi olacan?
@hedef38beden ballı ıhlamur da denedin demi canım benim tek çarem o oluyor :KK43:
morordek morordek yaaa sen anlattıkça hemen evlenip bebiş yapasım geliyor ama kendime söz verdim 64kg olmadan hamile kalmak istemiyorum:sinirli:
moni moni yarına kadar eksi olursun inşallah sibel fena :KK70:
Sen bizden ne istiyon cikilata.:63: Gelmeyeyim yaninyanına diyeceği ama... inşALLAH bizde 7leri görürüz :KK70:

Hep kötü sonucları paylasacak degilim dimi kızlar.. :rolleyes:
Simdi uyanir uyanmaz tartıldım. Ve sonuc 74.1..:KK73:
Dün uyandigimda 76'dım..:KK73:
Sonra sabit oldum 75.6 şu an 74.1 hemde bu saatte.
Uzun bir zamandan zonra ilk defa böyle bir sonuc gördüm. Süper.. :KK76:
Ozlem cim zinciri kirdin anlasilan cok sevindim cnm

Canim randevu verdigi gun gittim yokmus.Randevulari iptal etmis ama haberim bosu bosuna gittim o gun!!:KK62:
Ondan sonrada benim gidesim gelmedi. 2 hafta sonra geldiginde seni 71 kiloda gormek istiyorum demisti ama o gun 75'in altina bile inememistim. :duduk:
Bana göre en iyisi deneme yanilma yontemiyle ilerlemek.
Bu hafta kendimi cok iyi hissediyorum. 3 aydir takildigim 75 direncini kırcam insallah.:KK73::KK73:
InşALLAH canım;)

Günaydın kızlar..:KK3:

Kolay gelsin Kaptan'ım..:KK36:
Günaydın canım:)
:nazar::KK9:Maşallah Sühanallah. Olacak bu sefer :KK39::KK68:

Gunaydınn
Selam kızlar bi kacak daha geldi.büyük günü dun atlattim 75-80 arası bi puan bekliyorum.ama alan sınavı temmuzda alandan da güzel bi net yaparsam atanirim diye umuyorum
Bu arada U mut bebek doğmuş morordek morordek gözünaydin:anne:
@wendigo cnm sana da geçmiş olsun
Herkese kocaman selamlar :KK200:
Sagol Aysecim dogdu sonunda bizim sıpa :) sana da sınavlarında kolaylıklar diliyorum.
morordek morordek yaaa sen anlattıkça hemen evlenip bebiş yapasım geliyor ama kendime söz verdim 64kg olmadan hamile kalmak istemiyorum:sinirli:
Kız ben burda habire yakınıyorum farkındaysan neyine heves ediyosun acaba :KK70: bence bi sure yapma cocuk falan, evliligin ilk senesi de lohusa sendromu gibi, birbirine alışma dönemi. Ilk seneyi bi atlatin da sonra düşün derim ben :KK66:
Gunaydinlar

Kaptanım Umut uyudugunda falan bakarım ben listeye, zaten Ozge ve moni de var, hallederiz :)
Süpermiş insallah devamını da görürsün canım :)

Selamın aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :21:

Malum bugün Ayşeyle ikimizin Kontrol günü :KK48:
Yine geziye gidecek öğrenci gibi heycanlıyım :D evdeki tartıyla orası her hafta farklı sonuçlar gösterdiği için tabi orada ne çıkacağımı bilemiyorum :KK53:
İnşallah ikimizde çok çok güzel rakamlar görürüz ( gerçi ben az daha fazla göreyim :D hatunla aramızdaki 10 kg hala aynı yetişemiyorum :D şaka bir yana ama cidden ikimiz adına da çok çok seviniyorum çünkü ilk kez ikimizde haftalardır hiç eksiksiz her hafta eksi görüyoruz :nazar::nazar::nazar::nazar: )

Bakalım bu hafta nasıl bir fark ve nasıl bir liste göreceğiz ;)

Ahahaaa bunlarda bana öyle diyecekler di mi yaa, bizde annemize derdik :KK48:
Ya küçücük boyları var türlü türlü huyları var. Birde uykusuzluk vurdu mu hepten çıldırma hallerine giriyorlar. Reglim başladı birde, rezene çayı yaptım acık rahatliyim diye o derece. Büyük cadı uyudu küçük canavar hala dolanıyor yaaaa, hiç uyuyacak gibi değil. :KK43:

Yol şekerim yol :21:

Ben hep diyorum biz şimdikilere göre aptal yetişmişiz diye :D :D :D
Valla Annem bir bakışıyla, bir kaş kaldırmasıyla bizi anında oturturdu sıkıyorsa kımılda :KK53: Büyük kızımda anlıyor aslında bakışlarımdan ama açıkçası Annemin ki kadar etkili değil :KK48: Ufaklık o konuda daha beter :D Anne gözlerini ne patlatıyorsun bana kaş göz yapma diyor :D aslında anlıyor ama umursamıyor :D

Benim kızlarda eskiden uyku konusunda direnirlerdi ;) büyük kız ufakken hiç uyumak istemezdi sabaha kadar oturursak oda bizimle oturacağım diye tuttururdu :KK53: bir gün nasıl dellendiysem bende seni bugün uyutursam banada Banu demesinler dedim :D çocuk uyumaya çalıştıkça uyuma kalk oyun oynayacağız diyip durdum :D sabah 6ya kadar inatlaştık o uyumak istedi ben yok oyun oynayacağız dedim :D o günden sonra kesinlikle 2 sene öncesine kadar 10da en geç yatardı :D Küçükde sanırım biraz daha tecrübeli olunca inat ettim ve o uyukum yok desede hayır senin saatin geldi yatacaksın dedim ;) o yatağından geri geldikçe tekrar yatırdım ;) ilk 2- 3 gün benle baya inatlaştı sonra baktı olmuyor direnmekten vazgeçti :D Şimdi saat 21:00de benim ufak kız Anneciğim uyku saatim geldi ben yatayım mı diyor :D bazen daha bile erken yattığı oluyor :D büyük tabi 17 olduğu için 12den evvel yatmıyor zaten ancak derslerle boğuşuyor sınavlarına hazırlanıyor tabi bazen oda 22:30da yattığı oluyor ;)

Umarım senin ufaklıkta erken uyumaya alışır ;) Bir kaç gün inatlaşacaksınız sanırım ama emin ol onlar erken yatınca o sessizlik her şeye değer oluyor :D

Gunaydinlar

Günaydın canım ;)
Merak etme canım nasılsa burada bir sürü insan var takımla ilgilenebilecek ;) Bende zaten her zamana buralardayım ;) için rahat olsun
Rabbim babacığına da acil şifalar versin ....Aminnnnn

Kizlar bitaksi ile hastaneye geldik cok kolay oldu
Gunaydınn

Sagol Aysecim dogdu sonunda bizim sıpa :) sana da sınavlarında kolaylıklar diliyorum.

Kız ben burda habire yakınıyorum farkındaysan neyine heves ediyosun acaba :KK70: bence bi sure yapma cocuk falan, evliligin ilk senesi de lohusa sendromu gibi, birbirine alışma dönemi. Ilk seneyi bi atlatin da sonra düşün derim ben :KK66:

Kaptanım Umut uyudugunda falan bakarım ben listeye, zaten Ozge ve moni de var, hallederiz :)

Süpermiş insallah devamını da görürsün canım :)

Selamın aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :21:

Malum bugün Ayşeyle ikimizin Kontrol günü :KK48:
Yine geziye gidecek öğrenci gibi heycanlıyım :KK70: evdeki tartıyla orası her hafta farklı sonuçlar gösterdiği için tabi orada ne çıkacağımı bilemiyorum :KK53:
İnşallah ikimizde çok çok güzel rakamlar görürüz ( gerçi ben az daha fazla göreyim :KK70: hatunla aramızdaki 10 kg hala aynı yetişemiyorum :KK70: şaka bir yana ama cidden ikimiz adına da çok çok seviniyorum çünkü ilk kez ikimizde haftalardır hiç eksiksiz her hafta eksi görüyoruz :nazar::nazar::nazar::nazar: )

Bakalım bu hafta nasıl bir fark ve nasıl bir liste göreceğiz :KK66:

Ben hep diyorum biz şimdikilere göre aptal yetişmişiz diye :KK70: :KK70: :KK70:
Valla Annem bir bakışıyla, bir kaş kaldırmasıyla bizi anında oturturdu sıkıyorsa kımılda :KK53: Büyük kızımda anlıyor aslında bakışlarımdan ama açıkçası Annemin ki kadar etkili değil :KK48: Ufaklık o konuda daha beter :KK70: Anne gözlerini ne patlatıyorsun bana kaş göz yapma diyor :KK70: aslında anlıyor ama umursamıyor :KK70:

Benim kızlarda eskiden uyku konusunda direnirlerdi :KK66: büyük kız ufakken hiç uyumak istemezdi sabaha kadar oturursak oda bizimle oturacağım diye tuttururdu :KK53: bir gün nasıl dellendiysem bende seni bugün uyutursam banada Banu demesinler dedim :KK70: çocuk uyumaya çalıştıkça uyuma kalk oyun oynayacağız diyip durdum :KK70: sabah 6ya kadar inatlaştık o uyumak istedi ben yok oyun oynayacağız dedim :KK70: o günden sonra kesinlikle 2 sene öncesine kadar 10da en geç yatardı :KK70: Küçükde sanırım biraz daha tecrübeli olunca inat ettim ve o uyukum yok desede hayır senin saatin geldi yatacaksın dedim :KK66: o yatağından geri geldikçe tekrar yatırdım :KK66: ilk 2- 3 gün benle baya inatlaştı sonra baktı olmuyor direnmekten vazgeçti :KK70: Şimdi saat 21:00de benim ufak kız Anneciğim uyku saatim geldi ben yatayım mı diyor :KK70: bazen daha bile erken yattığı oluyor :KK70: büyük tabi 17 olduğu için 12den evvel yatmıyor zaten ancak derslerle boğuşuyor sınavlarına hazırlanıyor tabi bazen oda 22:30da yattığı oluyor :KK66:

Umarım senin ufaklıkta erken uyumaya alışır :KK66: Bir kaç gün inatlaşacaksınız sanırım ama emin ol onlar erken yatınca o sessizlik her şeye değer oluyor :KK70:

Günaydın canım :KK66:
Merak etme canım nasılsa burada bir sürü insan var takımla ilgilenebilecek :KK66: Bende zaten her zamana buralardayım :KK66: için rahat olsun
Rabbim babacığına da acil şifalar versin ....Aminnnnn
iyi ki varsiniz kizlar ailem ginbisiniz

miss bol bol meto çalıştırsın:KK76:
Ay çok güldüm, :KK70: eliptiğimi yaptım bak 40 dk, atim mi foto he atim mi? Ben senden nasıl ayrılırım yaaaaa :KK70::KK70:
karar ver anacığım ayrıldık mı uzatmalı rakip mi olduk:KK70::KK70::KK70::KK70:
Açııımmmm, tatlı istiyo canım. Filtre kahve yaptım, 3 kayısı, 12 badem yedim. Kesmiyo kesmiyo :mad:
hahah demekki benden kaynaklı değilmiş benden ayrılsanda yiyiyosun:KK70::KK70::KK70::KK70:
Menüm;
07:30
1 bardak süt ile nescafe
20 antep fıstıgı

10:30
1 tarcınlı elma+4yk yogurt

14:00
1,5 h.yumurta bol maydanoz,nane ve baharatlı
1,5 d.c ekmegi
5 zeytin,az cökelek
Domates,salatalık

18:30
5 yk makarna
5 yk yogurt

3 L su
2 t.kahvesi
1kupa kayisili form cayi

Spor;
40 dk eliptik+1dk plank
güzel olmuş özlem diyetisyene ne zaman gideceksin tekrar:super:
Kızlar slm:KK54: ben geldim
morordek morordek bebeğin ömürlü olsun canım
@wendigo sen nasılsın canım
Başka kimler burda tam bakamadım
Beni tanıyanlar el sallasın:KK25:
İnşallah bi yaramazlık yoktur
Bende evin işleri o bu derken baya yoktum
Kilom 66 civarı heralde bu cuma bi bildirim yaparım bende bakalım kaç olmuşum:110:
Özlemişim takımı :KK200:
Gelirim yine:KK15:
:KK54:slm nasılsın çabuk dön:KK19:

Kahvaltı
Beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı ahududu reçeli
Çay

Ara
Türk kahvesi
Nane limonlu yeşil çay

Öğle
Moni çorbası
1 büyük bardak ayrana 2 yk chia
1 grissini
1 tatlı kaşığı Nutella (tepeleme değil valla, krizim geçsin diye)

Ara
Filtre kahve, sütlü x 2
3 gün kurusu
12 badem
1 pk peynirli wasa

Akşam
1,5 kepçe mercimek çorbası
1 ufak kase yeşil salata
1 dilim kontrafile

Gece
Filtre kahve
Yarım avuç kuru yemiş

Su: 2 lt
Spor: 40 dk eliptik
ara öğünlerini çok yoğun tutuyosun canım normalde ara öğünlerin 100 kalori olması gerekiyormuş:KK76:

Back
X